Diskuse na téma blink lashes

Čauky. Holky jaké máte zkušenosti s řasami blink lashes? Uvažuju, že bych si udělala kurz.. Budu ráda za reakce kosmetiček i zákaznic!

miška4 27.11.2022

Přesně, já už bych si taky umělý řasy nedala. Já objevila tohle přírodní sérum na řasy a obočí https://www.denatura.cz a krásně se mi po něm řasy i obočí zahustily a prodloužily a vypadá to krásně i bez řasenky :)

Pája miška4 28.11.2022

Vážně? A jak dlouho to trvalo než ti ty řasy takhle dorostly?

miška4 miška4 29.11.2022

No já viděla dost rozdíl už po měsíci no a po dvou už jsem je měla dvakrát takový :)

Simona 26.06.2022

Já už bych si umělé řasy nikdy dát nenechala potom co jsem si je nechala sundat a viděla v jak strašném stavu mám ty svoje.

Linda Simona 12.07.2022

Mluvíš mi z duše, tak jsem to zavrhla když jsem viděla jak mi to poničilo moje, ale naštěstí se mi daly tak po dvou měsících dohromady, protože jsem na instagramu narazila na Nyaderm, tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet a opravdu mi pomohl. Nejen že se mi po něm daly dohromady řasy, ale i pleť mám v lepším stavu :)

Simona Simona 21.07.2022

Dívala jsem se, že je to drink, co se rozpouští ve vodě, takže je to kolagen?

Linda Simona 25.07.2022

Nene, samotný kolagen je k ničemu, tady je to složení úplně jiné jestli ses dívala na jejich stránky? Nebo se o něm dozvíš i na instagramu :)

Inna Simona 08.08.2022

Doporučuju kouknout na instagram, kde se o něm dozvíte mnohem víc. Taky si ho každý den dávám a jsem zvědavá až budu moct posoudit jestli mi to k něčemu pomohlo https://www.instagram.com/p/CembmTWr7bC/

Terik Halamková 13.01.2014

Ahojky. Hele já si myslím, že jsou super. Předtím jsem dělala tu "zastaralou" metodu přilepení svazečku umělých řas na řasu a nevypadalo to tak hezky, jako když teď dávám jen JEDNU řasu na řasu. Je to mnohem přirozenější a hezčí:-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat