Diskuse na téma Mikuláš,kam jít v Praze?

26. 11. 2014 | Prosím o radu

Dobrý den, chci se zeptat zda nevíte o nějaké akci na mikuláše, abych mohla s dětmi zajít? Už se moc nechodí po domech, tak jak to vždycky bývalo a přitom je to taková milá tradice, tak chci, aby měli děti nějaký zážitek :) nejlěpe nějak v okolí praha 10

Laugher 21.02.2017

Mikulášská nadílka v Aquapalace

soukromý věřitel nabídka úvěr 06.12.2014

Potřebujete úvěr pomoc? Už jste hledali, jak získat přístup k soukromému úvěru věřitele? Potřebujete levný úvěr na nízké rychlosti? Pokud ano, tady je vaše šance získat úvěr. Jsme kontaktovat na rashidloanfirm@yahoo.com.

Niccol 03.12.2014

Ahojky, ja vim ze bude akce Mikulas v pankrackem rynku (pankrackyrynek.cz) primo v patek 5.12. ale je to Praha 4. :) taky mi prijde lito ze uz se takove tradice nedochovavaji

Sandriskaa Niccol 09.12.2014

dobry den, chci vam moc dekovat za vasi odezvu jinak bychom asi byli s detmi doma. :) precetla jsem si as prispevek a sli jsme do pankrackeho rynku a pujdeme tak i na vanocni jarmark moc se nm tam libilo :) i kdyz to bylo trosku dal nez jsme pocitali jsme si to naramne uzili!!

Niccol Sandriskaa 16.12.2014

Tak to jste me teda opravdu velmi potesila :) jsem rada, ze jste tam sla a vyzkousela to i jake to je mimo mesto ten mikulas :) jsem rada ze se vam ta delsi cesta vyplatila. Kdyby jste mela jeste zajem tak 21.12 se tam v pankrackem rynku kona Vanocni jarmark a s tim mamtaky jen dobre zkusenosti ! :)

Sandriskaa Niccol 06.01.2015

Opravdu se mi to tam moc libilo, urcite si tam ted ty akce pohlidam a pojedu se tam vzdycky mrknout. :) bavili jsme se i s pritelem, ze tam zajdeme nejaky vikend na obed vyzkouset :) diky moc za tip uz se tesim na dalsi akci!!

Niccol Sandriskaa 13.01.2015

Jo jo urco tam bezte vyzkouset i obed vari tam moc dobre! :) ted jsem koukala ze tam opet budou poradat gurmanske vecery, tak premyslim, ze to koupim manzelovi jako darek na narozeniny a udelame si hezky vecer plny jidla :D kdyztak chystane akce pisou i na svem fb, tak si to tam muzete taky hlidat! *4* my to tam mame moc radi cela rodina, je tam velmi prijemne prostredi ze?

Sandriskaa Niccol 19.01.2015

opravdu? na gurmansky vecer bych se tam rada tak podivala! :) pridala jsem si je na facebooku a bud ted sledovat co budou poradat :) prave me velmi hodne prekvapilo jak jsem se tam citila dobre *4* na obed se chystame tento vikend tak jsem zvedava co tam budou mit na vyber! jeste jednou diky za doporuceni! :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29
30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat