Rudá barva v posteli nevede

Žijeme ve světě, který nás intenzivně přesvědčuje, že každá žena musí být štíhlá, mít pevný zadeček, velká prsa a pořádně vyzývavou garderobu. Podobné obrázky na nás shlížejí z obálek časopisů, obrazovek počítačů i televizí. Ženy jsou touhou po dokonalosti zaujaté mnohdy natolik, že je ani nenapadne zeptat se samotných mužů, co jim připadá na ženách atraktivní. Udělali jsme to za vás a možná se budete divit.

Jak je to s oblečením?

Abychom úplně neutekli od tématu v nadpisu, jako první se zaměříme na oblečení. Řekli byste, že muži nejvíce obdivují na ženách průsvitné košilky, miniaturní prádlo, krajku a všemu dominující rudou nebo černou barvu? Omyl! Muži cíleně i podvědomě touží nechat trochu prostoru fantazii a mnohem více je zaujme žena v obepnutém roláku, než lascivně odhalené poprsí v obřím výstřihu. Tedy, ne že by se pánové rádi nepodívali, ale hovoříme-li o náhledu na případnou životní partnerku a ne pouze o sexuálním objektu, je tomu přesně tak.

Spodní prádlo

Pokud jde o prádlo, mají raději takové, které lze snadno z partnerky sundat a působí spíše mladistvě, než usedle či příliš dravě. Dejte tedy raději přednost kalhotkám v klasickém či hipsterském střihu, před krajkovými tangy či bavlněnými bombarďáky. Na stahovací prádlo rovnou zapomeňte, máte-li v plánu se svlékat.

Nehty

Muži dávají přednost přirozeně vypadajícím nehtům, v jemnějších, přirozených odstínech. Umělé a rudě nalakované drápy je podle jejich slov příliš neberou. A ani nemusejí být rudé. Bohatě stačí, že jsou umělé. Podle slov mnoha dotazovaných mužů je jedno, zda jsou nehty dlouhé, nebo krátké. Měly by být však upravené a čisté. To je vše. Jak jednoduché, že?

Vlasy

Muži na ženách upřednostňují spíše delší vlasy. Chlapecké sestřihy je příliš neberou. Opakem toho jsou zase vlasy uměle prodloužené. Přirozené a zdravě vypadající vlasy jsou pro muže lákadlem, do kterého rádi zaboří své prsty. V případě uměle napletených pramenů však narážejí na cosi, co celý dojem poněkud kazí. Pokud tedy prahnete po dlouhé kštici, nechte si ji narůst.

Zdroj: https://changehim.com/what-men-want-in-bed/, https://hollywoodlife.com/feature/what-men-love-hate-in-bed-sex-3568817/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat