Jóga vylepší vaše postelové umění

Bilancujete mezi prací a domácností. Volné chvilky jen pro sebe můžete počítat na prstech jedné ruky a milostný život by potřeboval oprášit. Jenže kde na tohle všechno vzít energii? Cvičte jógu, se sexem si totiž hodně rozumí! Jakými způsoby zlepší vaše postelové umění?

Jóga je skupina fyzických, mentálních a duchovních praktik a disciplín, které vznikly ve starověké Indii. Její popularita neustále roste, neboť pozitivně ovlivňuje kardiovaskulární a oběhové zdraví, zlepšuje svalový tonus a celkový tělesný vzhled a v neposlední řadě poskytuje více síly a vytrvalosti pro zvládání každodenních úkolů. Ona však mění i sexuální životy! Co získáte, když se stanete jejími příznivci? Připravte se na pořádnou jízdu!

Větší flexibilita

Ohebnost a pružnost se pro sexuální život nesmírně hodí. Pravidelné cvičení jógy i vám prospěje. Uvolní se zatuhlá a stažená místa, tělo se stane vnímavější vůči laskání. Aby však bylo možné těžit ze všech jejích výhod, je vhodné cvičit třikrát týdně. Budete ze sebe mít dobrý pocit a tělo se promění ve flexibilní nástroj, tudíž i krkolomnější sexuální pozice zvládnete na jedničku. Získáte ze sebe dobrý pocit, vaše sebevědomí vzroste!

Méně stresu a aktivnější libido

Jóga není jen o protahování těla, vždyť působí i na psychiku. Plné jógové dýchání harmonizuje a zklidňuje tělo i mysl (stres je hlavním hrobařem libida), eliminuje napětí a zkrátka učí soustředit se na to, co je „tam uvnitř“. Jakmile se naučíte dýchat správně, zvýšíte tok krve, zesílíte stav vzrušení a zintenzivníte milostné prožitky. Je tomu tak proto, že prokrvování orgánů, včetně těch pohlavních, pozitivně ovlivňuje činnost hormonů. Jógu už nějaký ten pátek cvičíte? Pak jistě víte, že je pro vás mnohem snazší se při milování nezaobírat starostmi, neboť svoji mysl lépe ovládáte a užíváte si faktoru „teď a tady“ – žijete přítomností.

Silnější orgasmy

Posílení svalů pánevního dna zlepšuje sexuální život a schopnost prožívat orgasmus. Jóga je skutečně pomáhá zpevnit, takže za pár týdnů praxe lze vypozorovat intenzivnější a hlubší prožívání vyvrcholení. Souběžně se správnou technikou dýchání je pak i snazší naladit se na stejnou vlnu s partnerem a užít si tantrický sex.

Tělo, mysl i emoce obou partnerů se propojí v jedno. (Důležitá je duchovní stránka a sexuální energie. Tělesnost v tomto případě ustupuje do pozadí.) Chcete-li tohle všechno zažít, najděte prověřeného a kvalifikovaného učitele jógy, který dodržuje přísný kodex profesní etiky a má odpovídající praxi. Vždyť si zasloužíte to nejlepší!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat