Maca peruánská vrátí touhu do vaší ložnice

V ložnici už to není jako dřív? Trpíte únavami a nechutí, a navíc je pro vás strašně těžké myslet sexy? Sáhněte po přírodním afrodiziaku v podobě prášku, kapslí nebo tablet. Stojí pár korun a mají ho i drogerie!

Maca peruánská je malá rostlina z peruánských And, kterou pěstitelé chodí sbírat do nadmořské výšky 3500 metrů. Tamní ji považují za zázračnou zeleninu, která reguluje hormonální a enzymatickou aktivitu a neskutečně dobře působí na libido a plodnost. Její nutriční profil je působivý.

Poskytuje vitamin C, draslík, železo a měď, nicméně pochlubit se může i slušným množstvím vitaminu B. Někteří její chuť popisují jako máslovou, čehož si cení skuteční fajnšmekři, kteří ji v rámci koktejlů a smoothies kombinují s čokoládou nebo některými druhy ovoce, kupříkladu s banánem nebo mangem. Co se týče účinků na milostný život, tak i v tomhle směru je to pěkná divočina.

Vraťte mi moje chutě!

S přibývajícím věkem může dojít ke snížení sexuální touhy. Pravda je taková, že okolo třicátého roku života dochází k poklesu testosteronu v těle u mužů i žen, takže se právě v tuto dobu zájem o posílení libida stává horkým tématem. Maca, jejíž účinky jsou prověřené vědou, bývá perfektním řešením. Účinně a dlouhodobě zvyšuje sexuální touhu, přičemž se udává, že by se měla užívat nejméně šest týdnů.

A jak je to s plodností?

Pokud jde o sexuální zdraví, reprodukce nemusí být na seznamu přání každého páru, ale pro ty, kdo chtějí otěhotnět, se maca nabízí jako dobrá pomoc. Podporuje totiž plodnost mužů a souběžně s tím může zlepšit kvalitu spermatu. V rámci jedné studie se objevily informace, že několik sledovaných mužů zaznamenalo zvýšení objemu, počtu a pohyblivosti spermií po čtyřech měsících konzumace. Mezi další bonusy pak patřilo snížení erektilních dysfunkcí, což se taky počítá.

Nejen častěji, ale i déle!

Maca prokazatelně působí na zvyšování energie a vytrvalosti, což je ostatně důvod, proč se na ni s důvěrou obrací nejeden sportovec. Pohyb jako pohyb. Ten z posilovny se klidně může přesunout do ložnice, tedy pokud tuhle superpotravinu, která je k dostání i v drogeriích, zařadíte do svého denního režimu. Pro maximalizaci účinku se zároveň udržujte fit, dbejte na vyváženou stravu, dostatečně odpočívejte a udělejte své vlastní tělo atraktivnější. I to se totiž počítá za jedno z nejlepších afrodiziak.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat