Hrátky s bradavkami přináší vzrušující potěšení

Bradavky patří k erotogenním zónám žen i mužů. Vlastně jsou nervově hustým centrem potěšení, se kterým se dají děla doslova psí kusy! Jak díky nim zvýšit šance na orgasmus a co rozhodně musíte vyzkoušet?

Proč je bradavka citlivá na dotek, okolní teploty i kontakt s textiliemi? Ukrývá v sobě až 800 nervových zakončení a její tkáň je erektilní. V překladu to znamená, že když jsou bradavky stimulovány, plní se krví, tvrdnou a lační po milostné komunikaci (1).

Pozor, lavina!

Pokud se hýčkají tím správným způsobem, dočkat se můžete i bradavkového orgasmu, o kterém se říká, že je oproti tomu klitorálnímu „plnější“. Nikdy by se však neměl stát jediným motivem pro stimulaci ňader. Citlivost bradavek je totiž velmi individuální a úspěch orgastické mise není zaručen (1). Naštěstí i cesta je cíl, hýčkání prsou je příjemné i bez sladké tečky. Co i vás zaručeně přivede k varu?

Veďte partnerovy ruce

Ruce své drahé polovičky položte na svá prsa a beze slov ukazujte, co se vám líbí. Ať partner ňadra hladí, lehce masíruje a nejdřív se vyhýbá bradavkám. Na kroucení vztyčených hrotů, rolování, tahání nebo jemné kousání je vždycky času dost. Stimulace má své pořadí a její intenzita by se měla navyšovat postupně.

Využijte jazyk

Sání bradavek jazykem patří ke klasikám, stejně jako olizování. Ostrý, špičatý jazyk se však já různě rolovat a stáčet. Nicméně, v první řadě milence požádejte, ať se snaží bradavky stimulovat širokým a plochým jazykem. Přináší to docela jiné vjemy, stejně jako jedna pomůcka z obchodu pro dospělé.

Vsaďte na lubrikant

Speciální lubrikanty zvyšují citlivost intimních partií. Fungují tak, že prokrví a naladí genitálie na správnou sexuální frekvenci. Použít se ale dají i na bradavky, ve kterých se zvýší průtok krve. Prsa jsou tak citlivější! Stačí investovat něco okolo dvou set korun. A když už si z erotického obchůdku budete něco objednávat, přidejte i další hračky – ať to jde na jedno poštovné…

Zkuste svorky na bradavky

Různé typy bradavkových svorek umožňují prožít stlačení a tlak, zatímco se partnerovy ruce věnují jiným oblastem těla. Sání ústy zase napodobují vakuové přísavky. Volba záleží na vás, vždy však můžete očekávat nahromadění krve v bradavce a na dvorci, což opět představuje větší citlivost. (Nemáte-li pomůcky, volte milostné polohy, při kterých prsa visí dolů, tedy krev proudí přesně tam, kam má.)

Pohrávejte si s teplotami

Bradavky jsou citlivé na teplotu. A to je přesně ten důvod, proč jsou hrátky s chladem nebo horkem tak zábavné. Vosk ze speciálních masážních svíček, kostka ledu, ochlazená či zahřátá skleněná hůlka, chladivé nebo prohřívací lubrikační gely. Prozkoumejte své možnosti, všímejte si vlastních pocitů a nebojte se kombinovat různé druhy stimulace.

Dráždění prsou spojte s péčí o děložní čípek, bod G nebo bod A, což je místečko na horní stěně pochvy (směrem k břichu). Líbit se vám bude i zatínání svalů pánevního dna (s pomocí dilda, vibrátoru nebo penisu). Ve spojení s drážděním prsních hrotů zvýšíte šance na orgasmus o několik procent!

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4716863/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat