Redakční testování: Krásnější s kolagenem od Liftea aneb Jaké je to mít alespoň o pár let méně

14.01.2020 | Testování

Ruku na srdce, která z nás žen by nechtěla být krásnější, vypadat a cítit se jako tenkrát před pár lety? Mít krásně vypnutou pleť, zdravé oslnivé vlasy a krásné nehty? Přece každá! Výjimkou není ani něžná polovina naší redakce! Tři redaktorky tak sáhly po doplňku stravy Liftea COLAGENOVA HA s vanilkovou příchutí všemi deseti a vrhly se do 30 denní kúry!


Celkové hodnocení: 91%

Hodnocení: 1 testerek


Pleti je třeba se věnovat v průběhu celého roku. Každé počasí si žádá speciální péči. Slunce, vítr, déšť, zima, to vše pleti neprospívá. A kombinace zimy, větru a mrazu už vůbec ne! Zářivá a vyživená pleť v průběhu zimních měsíců trpí nejvíce, testování tohoto výrobku naší redakcí tak přišlo v tu nejvhodnější dobu!

Start do nového dne

Konzumace vanilkového nápoje není omezena časem, lze ho vypít v průběhu dne, ráno, večer, po sportu i před. U všech testerek se však příprava a konzumace výrobku stala příjemným zpestřením ranního rituálu. „Nejvíc mi nápoj chutnal smíchaný s mým oblíbeným ranním jogurtem s ovocem,“ říká Katka.  „Každé ráno jsem si připravila chutný milkshake a po cestě do práce, vypila,“ hodnotí Lenka zpříjemnění cesty do zaměstnání.

Každodenní dávka výživy

Vanilkový nápoj je velice snadný k přípravě a je dobře rozpustný i ve studené vodě. Praktické balení obsahuje odměrku, která ulehčí dávkování. „Snadná a rychlá příprava pro mě po ránu byla velkým plusem, nápoj se dobře rozpouští. Odpadlo mi tak složité rozmíchávání hrudek, což u jiných vyzkoušených výrobků bylo třeba,“ chválí si přípravu Lenka. Naší Janče příprava nápoje také nepůsobila žádné problémy, a dokonce si pro čas chystání nápoje nastavila upozornění na mobilu.

Kontrola účinků

Během 30denní kúry jsme se sice kontrolovaly každý den, ale u výživy pleti je potřeba pravidelnost a dlouhodobá aplikace, je nutné si tedy na výsledky počkat. „Pleť je hydratovanější, jakoby zevnitř vyživená a mírně vyhlazená. Mám problémy s třepením nehtů, proto jsem rovněž po dobu kúry věnovala nehtům velkou pozornost. Zde jsem zaznamenala obrovskou změnu, nehty mám pevné a téměř se netřepí!“ hodnotí Katka výsledek testování s tím, že uvažuje o koupi produktu i pro svou švagrovou a vyzkouší společné testování po delší dobu.  „Po 30denní kúře jsem zaregistrovala změnu v oblasti hydratace, ale delší testovací doba by v tomto případě určitě nebyla ke škodě. Změny si v mém okolí všimlo a pochválilo i pár mužů, což jsem opravdu nečekala,“ užívá si komplimenty Janča.  Naší pozornosti neunikl ani vliv výrobku na klouby, který ohodnotila jogínka Lenka: „Nikdy jsem neměla problém s pletí. U tohoto výrobku jsem se však chtěla přesvědčit o avízovaném vlivu na klouby. Po konci testování vnímám opravdu pozitivní účinek. Mé jógové lekce jsou teď pro mne lehčí a snadněji provádím cviky a jogínské pozice, které pro mé klouby byly nepříjemné, dokonce i bolestivé.“

 „V redakci jsme testovaly pouze vanilkovou příchuť a pokud bude někdy ještě možnost testovat, určitě  se těšíme na čokoládovou!" uzavřela shodně redakce.

Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Více informací o tetsovaném produktu naleznete ZDE

25.01.2020

Vanilková příchuť je velice lákavá a líbí se mi, když nápoj zapomenu vypít ráno, klidně stačí večer. Pleť potřebuje hydrataci a odrazí se to na celém těle. Je to úžasné, po tom přeci touží každá žena a cíl je tak blízko :)

NEMÁ

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat