Pravá láska může vzniknout i z přátelství

Pravá láska – každý by ji chtěl najít, ale málokdo ví, jak taková pravá láska vypadá nebo co z ní tu pravou dělá… Takže je nejvyšší čas si to objasnit!

Příběhy o čisté lásce známe všichni. Naštěstí! Tak alespoň víme, že skutečně existuje. Ale k čemu je nám to platné, když nic dalšího nevíme? Například, jak ji poznat, kdybychom ji čirou náhodou našli. Nic – kromě toho, že nás to neustále motivuje k hledání vhodného partnera.

Jaký je rozdíl mezi pravou láskou a tou druhou

V zásadě lze říct, že existuje mnoho druhů lásky – láska k bližnímu, mateřská láska, platonická láska, láska k Bohu, sebeláska… A i když každá z nich je samozřejmě velmi zajímavá a některé dokonce mohou mít s pravou láskou něco společného – pod pojmem pravá láska si zpravidla představujeme něco jiného. Myslíme tím pocity, které máme jen k tomu jednomu, jedinému člověku, který je pro nás důležitější než všichni ostatní lidé na celém světě. Který je v našich očích dokonalý a který by s námi měl zůstat až do konce našeho života. A to je hlavní znak pravé lásky – je exkluzivní a spojuje dohromady dva lidi.

Jak vzniká pravá láska

Pravá láska vám nespadne do klína, roste totiž v čase. Vzniká ze vztahu dvou lidí, kteří spolu souznějí v různých rovinách života. Pozná se podle tělesné přitažlivosti, vášně a dobrého sexu, vzájemného porozumění (a to i beze slov), důvěry a tolerance. Velmi mnoho milostných příběhů má na samém začátku ten zvláštní a nezaměnitelný pocit v břiše. Přesně proto, abychom toho pravého nepřehlédly. Ale stejně tak může pravá láska vzniknout z přátelství.

Jak ji poznat

Na rozdíl od zamilovanosti jde pravou lásku poznat až neskutečně těžko. A navíc vypadá u každého z nás úplně jinak. Jasně, na jedné straně jsou to výše zmíněné znaky harmonie. Kromě toho existují ale i další typické znaky jako například důvěra, vášeň, žárlivost, obětavost, loajalita. A dobrá zpráva nakonec! Pokud jste si třeba mysleli, že pravou lásku máte doma a navzdory očekávání to s ní dopadlo jinak, není třeba truchlit. Pravá láska totiž není jenom jedna! Každý člověk může ve svém životě exkluzivně a opravdově milovat několik osob. Jen tedy není úplně fér milovat je současně…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat