Darujte letos krásu, která vydrží desítky let

07.12.2018 | Krása a móda

Je pro vás vymýšlení vhodného dárku pro některé z vašich blízkých složitější rébus než ježek v kleci? Poradíme vám, jak na to. Pravý šperk potěší téměř každého, a pokud zvolíte dobře, bude jednou nosit radost i budoucím generacím.

Věřte tomu, že blýskavým klenotem v luxusní krabičce zklamete opravdu málokoho. My vám navíc poradíme ty nejlepší tipy na vánoční dárky pro ženy, muže i děti.

Vsaďte na kvalitní materiály

Vánoční nákupy by vás samozřejmě neměly zruinovat. Na druhou stranu, jak se říká: nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Pokud už jste se rozhodli pro koupi šperku, volte kovy a kameny, které si dlouhodobě zachovávají svůj vzhled a jsou odolné proti poškození.

Diamanty si díky svým unikátním vlastnostem udržují krásu i při minimální péči a jejich zářivý lesk ani po letech nevyhasne. Spojením zlata a diamantů tak vznikají nesmrtelné šperky. Takové, které sluší dívkám i ženám v každém věku a které se navíc skvěle kombinují.

Dárek pro dceru či vnučku

I když to může znít hloupě, první šperk představuje jeden z životních milníků. První boty na podpatku, první make-up, první víkend doma bez rodičů… po malých krůčcích se z malé holčičky stává žena.

Oslavte to společně roztomilými dětskými náušnicemi.

Překvapení pro manželku nebo přítelkyni

Někdy je náročné přijít na to, co žena chce. Pokud si pamatujete, že před lety na prvním rande mluvila o svém vysněném safírovém prstenu, nejspíš jí pod stromečkem vyrazíte dech. Ale ani pokud nemáte nejmenší tušení, co by se jí mohlo líbit, nezoufejte. Máme pro vás dva tipy.

Briliantové pecky nikdy nevyjdou z módy. Tyto náušnice jsou elegantní, nadčasové a hodí se jak pro každodenní nošení, tak pro slavnostnější chvíle. Nemusíte řešit velikost ani si dělat hlavu s barvou zlata (největší pozornost vždy přitáhne zářivý diamant).

Druhý zaručený recept na úspěch: diamantový přívěsek. Ten navíc řeší i situace, kdy žena náušnice například nemůže nosit nebo nosí celý život jen jedny a nedá je z uší. Doporučujeme co nejjednodušší design v kombinaci s bílým nebo žlutým zlatem – řiďte se tím, jakou variantu vaše partnerka běžně nosí. Pokud nevíte, dejte přednost bílému.

A co pro muže?

Uznáváme, že v tomto případě šperk pochopitelně nepředstavuje sázku na jistotu. Mnoho mužů nenosí ani snubní prstýnek. Ale trendy se mění… Dříve bylo nemyslitelné, že by muž používal parfém, dnes už je to normální. A tak čím dál častěji narazíte i na muže, kteří jako vánoční dárek ocení elegantní pánský prsten. Ten by měl být především praktický, pohodlný a odolný. Doporučujeme zejména prsteny se speciální povrchovou úpravou, díky které se nikdy nepoškrábou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat