TESTOVÁNÍ: Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy

11.11.2019 | Testování

Čisté podlahy bez námahy a hlavně chemických čisticích prostředků? Se Steam mopem XXL Power lines od Viledy realita! K úklidu využívá sílu páry, takže zlikviduje nejen nečistoty, ale také bakterie. Přesvědčit se o tom budou moci i 3 naše testerky. Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 39 testerek


Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy je vhodný na všechny typy tvrdých podlah, ale díky speciálnímu nástavci jej využijete také na koberce!

Pomocník, kterého nedáte z ruky

A čím vším je tento parní mop od Viledy tak výjimečný?

Extra široká mycí hlavice tohoto plochého parního mopu má 40 cm. K úklidu využívá horkou páru, takže uklízíte potřeby použití chemikálií, postačí vám jen čistá voda.

Návleky mopu tvoří 2 druhy vláken, díky čemuž lépe odstraní nečistoty. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy, abrazivní červená vlákna lépe odstraní i zaschlé nečistoty.

Ovládání je snadné! Voda se nalije do nádržky s objemem 400 ml, množství páry se jednoduše nastavuje dle potřeby.

Nová metoda úklidu horkou párou zabíjí až 99,9 % bakterií. Vhodný na všechny typy tvrdých podlah (v případě speciálních nebo delikátních podlah raději nejdřív konzultujte s výrobcem podlahy) a koberce.

  • Rozměry: 400 × 160 × 1260 mm (d × š × v ).
  • Délka šňůry: 7 m
  • Hmotnost bez příslušenství: 2359 g

Cena: 3 549 Kč

Více informací najdete na www.vileda.cz

vybraná testerka | 02.12.2019

mop je naprosto skvely, s klasickym se vůbec neda srovnat. akorat clovek zjisti, kolik spiny vlastně doma ma:-) i kdyz normalne vytrete a pak prejedete podlahu jeste jednou parnim mopem, je navlek uplne cerny. zkusila jsem i nastavec na koberce na predlozku v obyvaku a i ta prokoukla! nejvic ocenuji ze se nepouzivaji zadne chemicke cistice, ale jen para. snazime se doma co nejvic pouzivat jen prirodni prostredky, navic brzy budeme tri, tak aspon vim, ze az bude miminko vetsi, nemusime resit, aby se nebatolilo ve spine nebo chemikaliich. kabel je dostatecne dlouhy, nadrzka mi taky vydrzi dost dlouho. za me velka spokojenost, vanocni uklid mam prakticky bez namahy. doporucuji

neni to zadny zapor, ale jestli si myslite, ze mate doma cistou podlahu, tak pote co vytrete s parnim mopem, tak zjistite, ze jste ji cistou opravdu nemeli:-D

vybraná testerka | 27.11.2019

Moc děkuju za tohle úžasné testování! Jsem z parního mopu od Viledy nadšená - skvěle vytírá, podlaha není dlouho mokrá, protože se vlhkost hned odpaří. Všechny nečistoty jsou během jednoho přejetí pryč. A co musím ocenit, je že nezanechává šmouhy na lesklé podlaze, co máme v chodbě a koupelně. Textilní nástavec se jednoduše vypere. Dávám 100 prpocent!

Zatím jsem na žádný nepřišla.

16.02.2023

Výborný mop s extra velkou vytírací hlavicí zajistí dokonalý a rychlý úklid s minimem námahy. Propracovaný systém pomocí horké páry odstraní i větší nečistoty ze všech druhů povrchů podlah v domácnosti. Snadné, intuitivní ovládání, snadná obsluha.

-

19.01.2023

Tenhle mop je naprosto boží , dobře a snadno se používá. Podlaha se jen blejská

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

mohu doporučit je to skvělý pomocník v domácnosti se zvířaty

06.11.2022

lehký a praktický mop od víledy dobře se sním pracuje

žádné

06.11.2022

Lehký a praktický mop od Viledy. Snadno se používá a jednoduše se skladuje, nezabere moc místa, což beru jako velké plus.

27.10.2022

praktický pomocník do každé domácnosti

žádné jsem neshledala

10.10.2022

Skvěle se s nim pracuje je lehký spolehlivý a dobře se s nim pracuje

28.09.2022

Skvělí používáme denně a vyžírá s tím i mladší bracha a moc ho to baví

04.02.2022

Kvalitní značka. Příjemné a snadné použití. Dobrá cena.

Dostupnost v obchodech.

20.12.2021

Mop je opravdu kvalitní, krásně vytře, podlaha je potom jako nová

16.10.2021

léty prověřená Vileda vyrábí dobře řešené kopy a mikrohadriky

05.10.2021

Výborný mop, absolutně jsem si ho zamilovala a už bych neměnila!!

15.03.2021

skvělý mop, který se vejde úplně všude. Je velice praktický!

01.02.2021

Nejlepší mop jaký jsem kdy vyzkoušel. Líbí se mi jednoduchost používání a poté dokonalý výsledek vytirani. Máme doma 2 děti, takže je to skvělý pomocník.

Žádné.

15.12.2020

Mají příbuzní a skoda ze ho nemame taky, šikovný pomocník do domácnosti

14.12.2020

Tento mop jsem používala v práci, na desinfekci celé kuchyně i jídelny, s parním mopem to byla hračka, jen nalijete vodu a můžete začít, člověk ušetří za chemické přípravky. Zkoušela jsem i doma na lino, plovoucku i dlažbu a za mě teda super. trošku jsem se bála o lino, ale dopadlo to dobře. Násada na koberec dobrý nápad ale nevyužila jsem.

15.10.2020

Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy je úžasným pomocníkem do domácnosti, jako všechny výrobky od Viledy co doma mám můžu i tento mop doporučit. K úklidu využívá sílu páry, takže zlikviduje nejen nečistoty, ale také bakterie a i po vytření klasickým mopem s kýblem a vodou vidíme jak je návlek po vytření plochým XXL Power lines od Viledy ještě špinavý, to vše bez chemie pouze párou.

08.08.2020

Vileda je zárukou kvality v oblasti úklidu a v tomto případě tomu není jinak. Dokonale vytře.

16.04.2020

Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy je dokonaly to je nastroj co funguje sam :)

16.04.2020

Tento výrobek jsem si pořídila celkem nedávno a jsem s ním velmi spokojená.Skvělá manipulace a přijatelná cena. Doporučuji.

25.03.2020

Nakonec jsme si tento produkt pořídili mimo dané testování a nemůžeme si ho vynachválit. Perfektní čištění bez dalších čisticích prostředků a přes to je výsledek skvely

15.03.2020

Steam mop plochý XXL Powerlines provádí dobrou práci v domácnosti. Čistí podlahy bez námahy a chemie. Podlahy čistí parou a likviduje tak nejen špínu, ale i bakterie. Návlek mopu se snadno vypere. Mop je vhodný na tvrdé podlahy a koberce. Čištěná plocha velmi prokoukne.

22.02.2020

Steam mop plochý XXL je úžasný pomocník do každé domácnosti,jak ostatně všechny výrobky od Viledy.Čistí se s ním podlahy a zároveň horké páře ničí všechny baktérie.Do mopu se dává jen čistá voda,bez prostředků.Odstraňuje mastnotu,šmouhy i zaschlé nečistoty.Ovládání je velmi jednoduché.Šňůra je dostatečně dlouhá.

Žádné

08.01.2020

Stream mop XXL Power lines je prostě úžasný.Bez chemie a domácnost září čistotou.Dostala jsem ho k vánocům a klasický mop,mimochodem také od "viledy",nyní používám minimálně.Prostě vileda je jednička na trhu.Doporučuji

29.12.2019

Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy je úžasný v tom, že se nemusí používat žádné chemické přípravky a díky síle páry zlikviduje nejen nečistoty, ale také bakterie, což je velmi důležité a jiné než u ostatních klasických mopů. Pro jeho skvělé účinky mu velice fandím a doporučuji. Máme ho v rodině a je to i příjemný uklid.

Zatím jsem o žádných neslyšela.

17.12.2019

Na tomto produktu ze všeho nejvíce oceňuji jeho ekologickou stopu. Využití páry k čištění mi přijde vlastně velmi jednoduché, vše je v jednom přístroji a ovládání snadné. Výsledek předčil všechna očekávání.

15.12.2019

vytírám pravidelně buď klasickým mopem a nebo parním mopem. Oba jsou zn Vileda. Parní mám radši, úklid s ním mám dříve hotový, je to bez chemie, prostě jen pomocí páry, návleky potom vyperu v pračce a mám připraveno na příště.

10.12.2019

Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy je podle mě jeden z nejlepších mopů. Jeho velikost je super, nenadřu se tak moc ako s malými mopy. navíc nepořebuji žádné chemikálie, takže ušetřím zase na přípravcích

08.12.2019

Mám doma starý, klasický moc od Viledy. Po přečtení zdejších příspěvků mám ale jasno co si mám přát od Ježíška pod stromeček. Máme doma dvě děti a dva pejsky, takže udržet podlahu v čistotě je občas téměř nadlidský výkon. Každý pomocník, který mi v tomto nesnadném boji pomůže, že u nás vítaným pomocníkem

30.11.2019

Opravdu skvělý, účinný pomocník. Vhodný na všechny druhy povrchů podlah. Horká pára uvolní nečistotu, a kvalitní mop složený z různých druhů vláken pak podlahu načisto setře. Díky horké paře je opravdu hygienicky čisto. Je lehký, šikovný do ruky. Velmi snadno se ovládá i udržuje. Poradí si s ním všichni členové domácnosti. Šetří čas a námahu. Díky velké vytírací ploše je úklid hotový raz dva.

29.11.2019

Skvěle se s tímto mopem pracuje, jednoduché ovládání. Vytře krásně podlahu a hlavice se dostane téměř všude. Velký pomocník do domácnosti. Určitě bych ostatním doporučila. Celkově je tato značka fajn.

28.11.2019

Mop pro úklid rychlejší a jednodušší. Parní mop se pro vás stane nenahraditelným a praktickým pomocníkem při úklidu v domácnosti. Mop využívá k úklidu horkou páru bez potřeby použití chemikálií, postačí pouze čistá voda. K mopu jsou i náhradni navleky. Neni akumulatorovy, ale na kabel, pomocnik pro doma jako stvořený.

27.11.2019

Tento mop je plochý a skvělý na úklid díky extra široké hlavici.Bez použití chemikálií,snadno dosáhne všude.Take je vhodný na všechny typy povrchů.Ja ho doporučuji všem kteří chtějí uklízet s minimálním úsilím..

21.11.2019

Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy - doma jej nemáme , ale pořídila si jej kamarádka a je vyloženě nadšená (y) mop je lehký do ruky a dobře se s ním pracuje , vyčistí toho opravdu hodně a navíc je pěkně skladný (y) já si jej u ní vyzkoušela a dost se mi líbí , uvažuji o jeho pořízení do kuchyně

20.11.2019

Strean mop plochý XXL Power lines od Viledy je velmi skvělým pomocníkem do domácnosti.

19.11.2019

Steam mop plochý XXL Power lines od Viledy. Jakmile slyším značku Vileda, tak si výrobek spojuji s kvalitní firmou. Měla jsem možnost si vyzkoušet tento mop a jsem nadšená. Uklízí horkou párou. Má návleky s mikroaktivními vlákny, které pohltí a setřou špínu. Za mě boží!!!

Další hodnocení

Vybrané testerky


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat