Kterých 35 testerek vyzkouší mycí pěnu Mediket Ictafoam

25.09.2019 | Zábava

Žlutavé šupinky, pnutí, podráždění a svědění kůže... Pokud vám tyto příznaky nejsou cizí, pravděpodobně vám něco říká i název seborea. Patříte k lidem, kteří tímto problémem trpí? Pak právě pro vás je určeno testování mycí pěny Mediket Ictafoam. Jste mezi vybranými testerkami?

Ač jsou příčiny těchto potíží rozdílné – nadprodukce kožního mazu u seborey, zánět kůže u atopie – kdo někdy trpěl nebo pečoval o někoho s těmito potížemi, dobře ví, že bohužel i maličkost může stav kůže znatelně zhoršit. Často je opomíjená důležitost správného mytí: člověk má pocit, že tak krátká doba z celého dne nemůže mít na kůži vliv, opak je ale pravdou. Co tedy pro svou kůži můžete během mytí udělat?

Jako první je důležité nastavit si správnou teplotu vody, která má být pod 38 °C, aby kůži nedráždila. Dále pak používejte na mytí kůže jemný mycí přípravek. Naprosto nevhodné pro citlivou kůži jsou přípravky s agresivními detergenty (mýdlem). Ty jsou ale bohužel také ty nejrozšířenější na trhu. Mnohem vhodnější jsou ty, které jsou pro citlivou kůži přímo vyvinuty jako například mycí pěna Mediket Ictafoam, která je ideálním řešením pro všechny typy kůže, které vyžadují extrémně jemné mytí. Mediket Ictafoam zmírňuje svědění, reguluje tvorbu kožního mazu a zmírňuje tělesný pach, který vzniká společně se seboreou. Pěnová forma je k pokožce nejšetrnější. Muži, kteří seboreou trpí častěji, ji mohou použít i místo pěny na holení.

Mediket Ictafoam obsahuje bílý ichthyol a dermosoft® decalact, což jsou dvě účinné látky, které mají antibakteriální a antimykotické účinky. Bílý ichthyol tlumí zánět, zmírňuje svědění, zjemňuje zrohovatělou pokožku a má antiseboroické vlastnosti. Dermosoft® decalact kůži jemně myje a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. Mediket Ictafoam seženete pouze v lékárnách.

Které testerky se mohou těšit na mycí pěnu Mediket Ictafoam?

Balíček s mycí pěnou už je na cestě k těmto testerkám: Emucha, Gallaxy, Brindik a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat