Přivítejte podzim s naším speciálem Zdravé dítě

01.10.2018 | Děti a rodina

Největším přáním každého rodiče je, aby byly jejich děti zdravé a šťastné. O štěstí se těm nejmenším staráme hlavně my dospělí, o jejich zdraví pečujeme také. Často nám ovšem naše snahy udržet nemoci a bacily v bezpečné vzdálenosti zkazí okolí nebo prostředí, ve kterém žijeme. I proto jsme se rozhodli připravit pro vás speciál Zdravé dítě, ve kterém si přečtete spoustu zajímavých a užitečných rad!

Jak posílit na podzim dětskou imunitu? Lze mít čistou a zároveň zdravou domácnost, ve které budou děti šťastně vyrůstat? Na jaké látky bychom si měli dát pozor při nákupu dětské kosmetiky nebo čisticích prostředků?

Odpověď na tyto a mnohé další otázky najdete v našem speciálu na Bety.cz s názvem Zdravé dítě.

A pokud vás budou zajímat i další témata týkající se péče o dětskou pokožku či efektivní úklid a praní, jež nezatíží citlivou kůži nejmenších, můžete se zeptat v naší poradně, ve které odpovídají dermatoložka Doc. MUDr. Monika Arenbergerová a vedoucího vývoje a výzkumu značky Feel Eco Ing. Radek Marták.

Kromě toho už pro vás v rámci specálu Zdravé dítě chystáme zajímavou soutěž!

Partnerem speciálu Zdravé dítě je společnost Feel Eco.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat