Diskuse na téma Sex nebo láska

21. 11. 2017 | Prostě sex

Máte milovaného partnera, ale sex s ním už nestojí za to? Nepociťujete ty motýlky v břiše, to vzrušení když si koukáte do očí, tu vášeň jako kdysi. Co kdyby jste poznala šarmantního muže, který je pravým opakem vašeho partnera. Cítíte, že máte tu potřebu se s ním pomilovat, přitahuje vás, opět byste se cítila atraktivně a pocit sexuální bohyně... Otázka zní... Podvedli byste svého pracujícího, milujicího partnera, pro kterého existujete jako žena jedině vy. Nebo by byl chtíč silnější než láska...

Kiska 01.03.2022

Určitě stojí za to zkusit okořenit stávající vztah i do starýho vztahu se dá vrátit vášeň. Doporučuju projít si https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibracni-a-erekcni-krouzky rozhodně je to skvělá inspirace a určitě najdete něco co si dokážete představit že byste s partnerem zkusili a užili si ;)

Majka Kiska 26.09.2022

Taky hledám jak to okořenit aby se ani jeden z nás nezačala poohlížet jinde, nějaký ty hračky asi zkusím, děkuju za tip..

Kiska Kiska 27.09.2022

Je to fakt super, uvidíš že vás to začne oba víc bavit ;)

Vendy Kiska 29.09.2022

Hmm no mají perfektní výběr, snad všechno co by člověka napadlo. Objednávám prádýlko a masážní olejíčky, tak jsem zvědavá jak se bude líbit :-)

Nikola 29.01.2021

Na všem se dá pracovat a nevěra si myslím, že není absolutně řešení, ba naopak si myslím, že to vztah úplně pohřbí. Ale to beru podle sebe. Nám se hodně osvědčily erotické hračky pro oživení sexuálního života.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat