Diskuse na téma Norsko

05. 05. 2018 | Když rodiče studují

Najde se tu někdo, kdo podnikl cestu do Norska ? Konkrétně by mě zajímaly poznávací zájezdy, zda se to vyplatí a popřípadě přes jakou CK jste jeli ?

Nadia 27.06.2018

Taky jsme byli v Jižní Africe a je to něco úžasného .. je to něco .. co prostě není běžně k vidění ..fakt jsme byli unešení

Nikola 22.05.2018

Jedeme do Jižní Afriky a termín máme dle ID 04 :) a u toho je i cena www.pangeotours.com/poznavaci-zajezd/afrika/jar-svazijsko-lesotho-mosambik-zimbabwe-zambie-botswana-namibie/233/. Těšíme se moc a jsme zároveň i trochu napjatí, protože nevíme, co od toho pořádně čekat.

NinaC Nikola 23.06.2018

Tak to pak musíš poreferovat, protože mě to hrozně zajímá. Budu ráda za víc informací, protože je to přece jen dost peněz a chci aby to stálo za to.

Nikola 06.05.2018

Nás to čeká letos a vybrali jsme si ck pangeo tours. Vybírali jsme podle recenzí, tak jsem hrozně zvědavá a napjatá, jak to bude probíhat.

NinaC Nikola 20.05.2018

Na kolik vás to bude vycházet a v jakém termínu jedete ? Schválně se podívám na jejich stránky. Je to ono www.pangeotours.cz ?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat