Diskuse na téma Kuličková modelína

Chci dětem pořídit kuličkovou modelínu, ale v posledních dnech jsem se setkala převážně s negativními názory. Hodně lidí se setkalo s modelínou, která špiní, lepí se na ruce, zapáchá atd. Máte doma někdo nějakou kvalitní? Kde jste modelínu kupovali a jaká je vaše celková zkušenost s tímto výrobkem?

Elen 17.02.2021

Kde jsou ty sady k dostání a od kolika let jsou vhodné tady ty sady kvůli náročnosti ?

Gabča Elen 28.02.2021

Mají je na eshopu korálek obchod a řekla bych spíš, že záleží na šikovnosti dítěte :) dcera má 5 let a s pomocí to zvládá krásně :)

Simka Elen 10.03.2021

Toto jsou holky ony ? Objednala jsem na zkoušku tu úroveň 2 tak jsem zvědavá a pak napíšu jak se nám to povedlo :) https://www.koralek-obchod.cz/produkty?f%5Bprice_prefers_f%5D=fimo%20pro%20d%C4%9Bti

Gabča 26.01.2021

Tak to u nás je hodně oblíbená fimo hmota :). Mají tématické sady, rozdělené podle obtížností a ty u nás mají veliký úspěch :)

JIRI 01.11.2019

Super modelínu včetně setů vyrábí malá rodinná firma z jižních Čech, hezky přírodní a voňavá, vše ve dřevě a bez plastu, moc jim fandím.. web doughland.cz ;) Hezký den, Jirka

marika 31.05.2016

zdravím, taky máme doma tu pěnovou plastelínu od playfoam (pexi.cz) a jsem s ní maximálně spokojneá, hlavně na úklid je suprová

Květas 18.03.2015

Ono opravdu záleží na výrobci u té modelíny, vlastnosti se pak hodně liší, když jsme koupili na penovamodelina.cz od Pexi, byli jsme spokojení, modelína, co nás opravdu bavila, ale také máme rádi samozřejmě i ty kostky, jako za mlada :)

Radka 25.03.2014

dřevěné hračky jsou klasika a neměly by nikde chybět :) dřevěné kostky také máme, nedávno jsme dokupovali na hrackomate další, líbily se nám zvířátka, které na nich jsou a cena 199, - příjemně překvapila :)

Leja 24.03.2014

s kuličkovou modelínou máme velmi špatné zkušenosti, smrděla, strašně se lepila, nic se z ní nedalo udělat, tak jsme ji vyhodili. Klasické hračky nejsou špatné, dřevěné už vůbec, vždyť jsem na nich vyrůstala, jen oproti plastovým jsou trošku "nebezpečnější", úder nimi více bolí. Ale ty kostky si velmi dobře pamatuji :)

Alča 22.03.2014

my jsme věrní "klasickým" hračkám, takže modelínu jsme kupovali klasickou, ne tyto nové výmysly .. Nedávno jsme koupili dřevěné kostky, s kterých se dá poskládat obrázek, ty jsme měli jako malí a jsem ráda, že vydržely do dnes a je možné je koupit.

Lejla Alča 23.04.2014

Výmysl? To byste nesměla koupit nic, teď už je 90%hraček jiných, než kdysi. My osobně máme doma takovou, která nelepí, jen tak, aby držely kuličky pohromadě a už vůbec nesmrdí. Asi jste koupily s prominutím pěknej šunt. Mě se třeba od klascké líbí v tom, že si sní děcka nemusí hrát na výtvarném ubruse, aby všchno neumastily, protože tahle nemastí vůbec. Ale je to věc názoru a koupené kvality :) Kdyby to někoho zajímalo, tak je to značka Play Foam.

My kupujeme jen modelínu Play-doh. S tou jsme zatím vždycky byli spokojení. Navíc hezky voní :-D

LauraD AdrianaBride 10.03.2014

také jsme zkusili kuličkovú modelínu a vůbec jsme s ní nebyli spokojeni, jak jste tu již napsali, nic se z ní nedalo dělat :/ zklamalo mě to, tak jsme se rozhodli raději pro kreativní sadu, synek se jí potěšil, byl smutný z té modelíny , tak jsme mu chtěli udělat radost.

Jana 26.08.2013

Nápodobně, já jsem z toho byla strašně naštvaná!!! Člověk koupí dítěti hračku, otevře ji a už ji nedostane z ruky a to nemluvím o tom, že z toho fakt nešlo nic udělat a smrdělo to !!!

Martina 26.08.2013

Já jednu zkušenost mám a opravdu není nejlepší... Nevím, jestli jsou věechny takové nebo jsem prostě narazila jen na nějakou špatnou firmu, ale utvrdilo mě to v tom, že už ji nekoupím. Nebo alespoň ji nekoupím, když nebudu vědět, žeto zase není podvod... Protože hrát si s něčím 5 minut a být během této chvíle znechucená, je tocela smutný

Barboraa Martina 27.08.2013

Achjo, holky, to jste mě moc nepotěšily..doufala jsem, že mi tu napíšete i pozitivní reakce, protože ikdyž jsem četla více těch negativních, ta modelína se mi líbí... kde jste to kupovaly, že to vypadalo jak vypadalo? :-/ Viděla jsem totiž modelínu od Playfoam, přímo tuto http://pexik.inshop.cz/inshop/catalogue/products/thumbs/EI9272%20PF%20Boule_Workshop%207plus1%20CZ_SK%20orez%20s%20doplnky%20800x600%20100dpi.jpg v Pompu a na obalu byla taková ta hvězdička o kvalitě a bla bla bla.. máte třeba zkušenost přímo s touto modelínou? Lepila vám tahle nebo jste kupovali někde na stánku neznačkovou? *3* Protože, jestli už i v takovýchto obchodech prodávají šunty, tak ten svět spěje pěkně do ... vy víte kam...;*(


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat