Diskuse na téma Odstranění tetování?

Ahoj, nevíte jak se dá nechat odstranit nežádoucí tetování? Jenom laserem? A nemáte zkušenost, jestli je to moc bolestivé a kolik to tak stojí? Děkuji

pajuska15 29.10.2015

ahoj, na kralovstvizen.cz jsem ted nekdy zahlidla soutez o poukazky na odstraneni tetovani. Snad jsem aspon trochu pomohla :-)

kristýna 14.08.2015

Ahoj,mám tetování a chci ho nechat odstranit,procházím různé recenze,ale nejsem z toho moudrá,nachal si z Vás někdo odstranit tetování na klinice VS Lasera Plzeň?Díky moc všem za info.*1*

Renata 27.05.2015

ahoj, já jsem si nechala odstranit tetování tady odstraneni-tetovani-laserem. cz Jsem naprosto spokojena a výsledky jsou úžasné :)

Lucie Renata 02.07.2015

Ahoj, a vazne ti to zmizelo uplne? Mohla bych poprosit fotku? Dekuju:)

Kanarek 27.09.2014

Ahojky, a tady v tomto centru dělají i laserové odstraňování vrásek, nevíte? :-) ze stránek jsem pochopila, že je to v Plzni? to se mi hodí a taky, když tady chválíte ty pány doktory a personál, tak si říkám, že bych taky zašla tam :-) n vráskách jste teda náhodou někdo nebyli?

Sunflower 14.08.2014

Děkuju moc, za radu :-) tak snad nějakou tu bolest kdyžtak přežiju, hlavně abych se toho konečně zbavila :-) koukala jsem na ty stránky a ceny se mi zdají taky v pohodě, a ta klinika, cos posílala, je dobrá? :-) je tam hlavně příjemný personál, to je dost důležité...

Milka Sunflower 15.08.2014

Jo, ta je právě dost dobrá :-) před tím, než jsem tam byla já na tom oddělání tetování, tam byla mamka na odstranění pigmentací na rukou, to je dost podobném principu, takže mě na to pak trochu "připravila" psychicky, o co půjde atd. a právě říkala, že tady na té klinice byli všichni hrozně milí a když měla nějaký dotazy nebo tak, tak že jí se vším poradili a vysvětlili, prostě dobrý, no takže jsem tam pak šla taky :-)

Milka 27.07.2014

Jo, ještě k dalším otázkám, bolestivé to příliš není, jde o to, jaké je to místo, některá prý bolí trochu víc :-) a cena je odvozená od toho, jak velká plocha se ošetřuje, tady se podívejte, kolik chtěli třeba tam, kde jsem byla já http://www.vslasera.cz/cenik/ já myslím, že je to dobrá cena, oproti různých neúčinným krémům a kapslím, co jsem vyzkoušela před laserem, určitě ;-)

Milka 26.07.2014

No, já jsem byla na laserovém odstranění o jiném nevím a ani jsem se teda o to popravdě moc nezajímala :-) s tím laserem to bylo úplně v pohodce, jde se teda na několik sezení, ale zase to máš pak opravdu úplně pryč, není po tom ani stopy :-)

AGÁT Milka 18.08.2014

Dobrý den, stačilo vám jedno sezení ? děkuji :)

Milka AGÁT 24.08.2014

Agáto, myslím že jedno asi úplně nestačí, pokud to chceš mít definitivně pryč, spíš tak dvě tři :-) ale zase je to potom fakt úplně nepoznatelné, že člověk někdy nějaké tetování měl, takže to za to stojí, řekla bych ;-)

AGÁT Milka 25.09.2014

Nojo, to je jasné, máš pravdu, mně nevadí tam zajít víckrát (pokud to nebude vyloženě desetkrát nebo tak :-D) jen se tak zajímám, abych věděla, do čeho jdu, aspoň trochu :-P :-D takže díky za všechno info, je to pro mě velká pomoc :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat