Rihanna je nejbohatší zpěvačkou světa. Ne ale díky hudbě

21.06.2019 | Osobnosti

Magazín Forbes to opět spočítal nejslavnějším zpěvačkám světa. A třebaže z hlediska velikosti majetku hudebnímu oboru dlouho kralovala šedesátiletá Madonna, letos ji z trůnu sesadila podstatně mladší kolegyně. Zpěvačka Rihanna má prý majetek v hodnotě 600 milionů dolarů – v přepočtu asi 13,7 miliardy korun. Ovšem toto jmění nenahromadila z hudebních aktivit, za většinu vděčí prodeji kosmetiky.

Rihanna podniká v módě a kosmetice od počátku své pěvecké kariéry. Pochopila, že se vyplatí spojit výjimečné hudební nadání a produkci s marnivostí.

Další celebrity v závěsu

Před dvěma lety založila vlastní značku Fenty Beauty a její produkty jdou nesmírně dobře na odbyt. Díky tomu je v jednatřiceti bohatší než Madonna či Céline Dion.

Mimochodem za patnáct měsíců jí prý značka vydělala 570 milionů dolarů. Také díky partnerství s módním konglomerátem LVMH.

Robyn Fenty, jak zní Rihannino občanské jméno, vévodí novému sezamu nejbohatších hudebních hvězd (ženského pohlaví) magazínu Forbes. Na druhém místě se objevila Madonna s 570 miliony dolarů, na třetím Céline Dion s 450 miliony dolarů a na čtvrtém Beyoncé se 400 miliony dolarů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat