Nevěrní muži paradoxně vyžadují doma soulož mnohem častěji

23.08.2023 | Sex a vztahy

Mohlo by se to nazvat paradoxem mužské nevěry. Pánové se často stanou nevěrnými proto, že je to doma už tolik nevzrušuje. Ale jakmile si milenku najdou, u mnohých se zvýší frekvence souloží i doma se stálou partnerkou.

Podle odborníků totiž po nalezení nové sexuální partnerky – byť milenky – v těle muže stoupá hladina testosteronu. A ta zvětšuje jeho libido. Muž pak souloží víc nejen s onou novou a vzrušující milenkou, ale může také začít souložit více se stálou sexuální partnerkou.

Nemusí být vždy nejhůř

A průzkum v seznamkách pro nevěrné to dokazuje. Muži, kteří si najdou milenku, jsou náruživější i doma. Právě díky vzrušení, které z nevěry plyne.

Ne vždy musí být změna ve frekvenci souloží podmíněna nevěrou. K zvýšení libida u muže dochází třeba také poté, co zhubne, začne posilovat, pohybuje se hodně na slunci a čerstvém vzduchu a začne lépe spát.

Nevěrou k lepšímu sexu? Ne vždy

Nicméně u čtyř z deseti nevěrných mužů dojde k výraznému zvýšení počtu souloží také se stálou partnerkou.

„Lidé prostě začínají nevěru většinou proto, že touží po novém vzrušení ve svém životě. Vzrušení z nevěry z nich dělá lepší milence, nejen s novou známostí, ale také se stálou partnerkou doma,“ tvrdí Christian Grant ze společnosti Illicit Encounters, která provozuje seznamku pro zadané.

Nevěra ale není univerzálním řešením na nedostatek sexu ve vztahu. Třetina mužů totiž po nalezení milenky sex se stálou partnerkou omezí na minimum či ho přestane provozovat zcela. A to už pak svědčí o hlubší trhlině ve stálém vztahu, která se těžko zaceluje.

Zdroj: illicitencounterspress.wordpress.com, healthline.com






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat