Zapomeňte na 69. V milování teď frčí poloha sedmdesátka

31.07.2019 | Sex a vztahy

Sexuální poloha známá jako šedesát devět byla v Kámasútře označena tímto číslem jednoduše proto, že šestka a devítka tak trochu připomínají polohu milenců při ní. Ti leží na boku s hlavami v rozkroku partnera a vzájemně se orálně uspokojují. Mladí fitness nadšenci, kteří jsou dost silní a pružní, ale teď propadli poloze s číslem sedmdesát. Je to vlastně šedesát devítka ve stoje.

Od muže vyžaduje hodně silné svaly v nohou i rukou a od ženy zase velkou pružnost a akrobacii.

Muž si nejprve poklekne. Žena stojící zády k němu se předkloní opře oběma rukama o zem. Poté muži umístí nejprve jednu nohu na rameno, potom druhou. Muž má tedy vedle uší její stehna a rozkrok přímo před obličejem. Žena se přiblíží k mužovu rozkroku a obejme ho kolem pasu. V tu chvíli už na něm visí a může si začít hrát s jeho penisem. Muž pak opatrně z pokleku stoupne. A mají-li oba dost sil a energie to ustát a zůstat vzrušení, mohou se vzájemně uspokojovat ústy.

Sedmdesátka je vlastně vertikální devětašedesátka s velkými nároky na kondici svalů.

Jak to mají rádi Češi?

To, že zkoušení nových poloh může výrazně zvýšit prožitek partnerů ze sexu, je dávno známá věc. Češi jsou však dle průzkumů v tomto ohledu poměrně konzervativní a v popularitě u nich vede klasická misionářská poloha, poloha zezadu a na koníčka.

Sexuálními polohami se zabývala i nová studie odborníků z Univerzity Karlovy, která na vzorku více než 9000 českých a slovenských mužů a 8000 českých a slovenských žen zkoumala, jaký vliv mají polohy na ženský orgasmus a vnímání příjemnosti sexu obecně. Ta například zjistila, že mezi nejčastějšími polohami se kromě tří zmíněných vyskytují také polohy zahrnující nevzájemný orální sex, naopak mezi nejméně využívané patří poloha vestoje, kdy si oba partneři hledí do tváře, a obrácený koníček (žena na partnerovi sedí zády k němu).

Výzkum rovněž poodhalil to, jak čeští muži a ženy vnímají příjemnost daných poloh. Nejmenší rozdíl odborníci zjistili u misionářské polohy, která je ve většině případů příjemná pro oba partnery, největší rozdíl pak připadl na polohy, v niž žena uspokojuje muže ústy. Jako nejméně příjemnou z nabízených možností ženy označily polohu obráceného koníčka, muži zase polohu ve stoje čelem k sobě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat