TESTOVÁNÍ: Napínací prostěradlo Jersey Lycra a nepropustný chránič Micropur od SCANquilt

02.09.2019 | Testování

Zasloužila by si vaše postel nové "oblečení"? Rozmazlete ji a hlavně sebe novým prostěradlem a chráničem matrace od SCANquilt. Hledáme 3 testerky, které budou moci oba výrobky vyzkoušet v rámci našeho testování. Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 52 testerek


Napínací prostěradlo Jersey Lycra a nepropustný chránič Micropur od SCANquilt budou praktickou ozdobou vaší postele. Přihlaste se do našeho testování!

Pohodlí na prvním místě

A co budeme testovat?

Napínací prostěradlo Jersey Lycra

Luxusní napínací bavlněné prostěradlo z česané bavlny s elastickou lycrou, které je velmi příjemné na omak a má dlouhou životnost. JERSEY LYCRA drží výborně tvar a dobře se vypíná i na vyšší matraci.

Česaná příze je vyrobena z bavlny, ze které byla odstraněna určitá část krátkých vláken. Tato příze je pak stejnoměrnější a pevnější, výsledný materiál z ní hladší s minimální tvorbou žmolků.

Cena: od 690 Kč

Více informací na www.scanquilt.cz

Nepropustný chránič Micropur

Nepropustný, ale prodyšný matracový chránič MICROPUR chrání matraci, prodlužuje její životnost a přispívá k vysoké hygieničnosti lůžka. Na vrchní i spodní straně má příjemnou, měkkou tkaninu z mikrovlákna (100% polyester), uvnitř je opatřen nepropustným, avšak prodyšným polyuretanovým zátěrem, který nepropouští tekutinu.

Uvnitř chrániče je také rouno z polyesterových dutých vláken pro mírné změkčení matrace a vysoký komfort spaní.

Chránič se připevňuje k matraci pomocí gum v rozích.

Cena: od 850 Kč

Více informací na www.scanquilt.cz

Testerky si budou moci zvolit velikost prostěradla a chrániče, a to buď 90x200 cm, nebo 180x200 cm, nebo 160x200 cm. U prostěradla bude možné vybrat si i barvu, možnosti najdete na www.scanquilt.cz. Nezapomeňte tyto údaje uvést v Rozstřelu testerek!

vybraná testerka | 14.10.2019

1) ochrana na postel - úžasný materiál. Nešustí - čehož jsem se docela bála. Je opravdu nepropustné - hned první den jsme na postel rozlily s dětmi džus :-( Krásně ušito bez chybičky ♥ 2) Natahovací prostěradlo - je z velmi kvalitní látky. Na omak skvělý. Barvu jsem zvolila tmavě modrou, protože takovou budeme mít ložnici. ;-) Prostěradlo se opravdu napnne - netrhá se ve švech, což je obdivuhodné. Při vyprání a opětovném natažení krásně sedí - nezdrclo se ani o milimetr. :-D Při ležení se nestahuje zpět.

1) ochrana na postel - možná by mohla být o něco tenčí, ale to by přislo o veškeré uživatelské výhody. 2) natahovací prostěradlo - nic

vybraná testerka | 14.10.2019

Děkuji za možnost získat a vyzkoušet chránič matrace a prostěradlo od značky SCAN QUILT. Hned po obdržení zásilky jsem oboje vyprala, suché byly hned druhý den. Povlékla jsem postel našeho Káji, který sice chránič matrace měl, ale oproti tomuto byl velmi obyčejný a takový tvrdý. Chránič se navlékl na postel snadno a držel pevně. Poté jsem navlékla prostěradlo. Zaujalo mě, že ačkoli je příjemné na omak, tak je zároveň pevné a ani v momentě, kdy se mi zdálo, že jsem zatáhla moc, tak "neprasklo", což se mi už u jednoho prostěradla jiné značky stalo. Když jsem si lehla, měla jsem příjemný pocit, chránič je měkký a zároveň nepropustný. Což jsme si otestovali, neboť byl Kája dva týdny nemocný a vylil hrnek čaje do postele. K Vánocům si budu přát nová povlečení a prostěradla do naší manželské postele od této značky, protože jsem maximálně spokojena ... takže Ježíšku, doufám a předem děkuji :-) Recenze + fotky již dnes večer zveřejním na našem rodinném blogu : https://nasetipynavylety.blogspot.com/

žádné

vybraná testerka | 03.10.2019

Dnes mi dorazil chránič i prostěradlo a už jsou povlečené a vyzkoušené:-D. Prostěradlo chválím, že má výborně zpracované, netrčící rohy, sedne i na naši vyšší matraci a materiál je moc příjemný<3. Co se týká chrániče, než šel do pračky, polila jsem ho zkušebně a nepropustil mi vodu. Celkem rychle po vyprání uschnul, je měkký a příjemný a oproti chrániči z jedné velké známé specializované firmy věřím podle prvního testu, že mi udrží svou funkčnost i po více vypráních. Jsem opravdu spokojená a doporučuji.

Nenapadá mě žádný

11.10.2023

Toto prostěradle opravdu napínací a kvalitní materiál používáme ho moc rádi

19.05.2023

Za mě výborný nápad, jsem s tímto produktem velmi spokojená

17.05.2023

Skvělé produkty. Prostěradlo se krásně napíná, nikdy netrčí. A ochrana matrace je též skvělá, nepropouští, nešustí. Top

nic

19.01.2023

Prostěradlo je skvělé . Dobře drží na posteli a neklouže

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

mohu doporučit , je to skvělý pomocník.

žádný není.

28.10.2022

Výrobky značky SCANquilt jsou velmi kvalitní a dostupné

04.02.2022

Prostěradla a chránič jsou kvalitní. Známá značka.

Cena

21.12.2021

Prostěradlo i chránič jsou velmi kvalitní, doporučuji

13.03.2021

prostěradlo je vytvořené z velmi kvalitního materiálů

28.02.2021

Prostěradlo je ze super materiálu. Velmi příjemné.

04.12.2020

Prostěradlo hodnotím protože jsme koupili domu. super jako vždy od této firmy. A chránič jsem neměla možnost vyzkouset

Žádné

21.06.2020

Prosteradlo skvěle sedne a chránič výborně ochrání matraci.

18.06.2020

Prostěradlo je velice kvalitní, drží tvar i po vyprání, nevytahuje se a perfektně sedí na matraci. Chránič plní svou funkci. Jsem spokojen

Vyšší cena

27.11.2019

Kvalita, dobrá údržba, pohodlné, dlouho vydrží, skvělé pod dětičky.

Žádné

27.11.2019

Nepropustný chránič obstál zatěžkávací zkoušku na jedničku. Po velké nehodě našeho malého miminka.

21.11.2019

Napínací prostěradlo je jedno z nejlepších. Krásně se napne přes celou madraci. Nikde žádné vrásky nikde se nic jeschrnuje prostě je to senzace mezi prostěradly. A mohu velice doporučit není lepší prostěradlo.

20.11.2019

Prostěradlo je z příjemného materiálů, nekrčí se, mají na výběr z několika barev, je pružné

20.11.2019

Napínací prostěradlo a nepropustný chránič je skvělý, moc ráda doporučuji.

16.11.2019

Napínací prostěradlo Jersey Lycra a nepropustný chránič Micropur od SCANquilt jsou dle mého názoru hodně kvalitní a to soudím kvůli jejich materiálu, který mi vyhovuje. Prostěradlo mám ráda, je nemačkavé a velmi příjemné na dotek. Je pevné

14.11.2019

Tato napínací prostěradla jsou nejlepší na trhu. Gumička po obvodu je pružná, pevná, a nepovolí ani po mnohém praní. Použitý materiál je kvalitní, jemný. Nežmolkovatí ani se nevytrhává. Krásně drží přesně tam, kde má. Stálé barvy, snadná údržba. Za kvalitu trochu vyšší cena, ale v tomto případě opodstatněná.

01.11.2019

Opravdu pěkná a kvalitní prostěradla, která se vyrábí v mnoha barvách, takže si vybere každý. Jedinou nevýhodou je vysoká cena, ale po zkušenostech s levnými verzemi si už raději připlácím za kvalitu.

30.10.2019

Napínací prostěradlo Jersey Lycra a nepropustný chránič Micropur od SCANquilt hodně jsem si ho oblíbila, materiál je velmi kvalitní a ještě více příjemnější. A a co jsme přišla, že s enemusí žehlit, což usnadní práci. Materiál je nepruhledný, není extra tenký, což j po mě velké plus, že se jen tak neprotrhne

30.10.2019

Toto napínavé prostěradlo je velmi příjemný na omak,a má dlouhou životnost.Má výborný tvar,a dobře se dává na matraci.Chránič je měkký a nepropustný.Sedí tak dobře,že udělá v ložnici i parádu.Doporučuji všem.

Žádné

29.10.2019

Zatím jedno z nejlepších prostěradel, které jsem měla. Díky lycře je velmi pružné, bohatě se natáhne i na výšku matrace 30 cm. Ani ne výtka, spíš postesknutí, že dlouhodobě není toto prostěradlo v bílé barvě, ani není uvedeno, kdy bude bílá ve výrobě.

23.10.2019

Prosteradlu nemám co vytknout. Krasne sedí na naši matraci, lehce se prevlika, po vyprani rychle schne a ještě hezky vypadá. Chránič matrace je stejně skvělý, drobné nehody při prebalovani dítěte zachránil na jedničku.

16.10.2019

Tak jsem neměla štěstí, gratuluji testerkám. Značku a její produkty dobře znám. Dostala jsem od rodičů jako dárek povlečení a dokupovala si k němu 2 prostěradla. Nemám ráda froté, moc hrubé, ale z jerseyového jsem byla nadšená. A mají krásnou škálu odstínů, vybere si každý. Za mě spokojenost.

16.10.2019

SCANquilt dobře znám a ráda se tam vracím kvůli kvalitě a preciznímu provedení produktů. Prostěradla i povlečení jsou krásné, vyrobené z příjemného materiálu, který se hned tak nezničí. Neublíží jim ani sušička, toho jsem se bála. Nákup na SCANquilt určitě doporučuji.

15.10.2019

Mám od této značky chránič na matrace, sice nevím jestli přesně stejný, ale myslím, že kvalita bude hodně podobná. Musím říct, že už ho máme skoro tři roky a zatím přežívá prakticky bez úhony, vůbec na něm není opotřebení vidět i přes pravidelnou údržbu. Předtím jsme měli jinou značku a už bych do ní nešla, tam jsme chránič měnuli skoro každý rok a to byl prakticky za stejnou cenu. Za mě plný počet hvězdiček!

15.10.2019

Jine prosteradlo nez je ono napinaci uz leta nepouzivam, prakticke. Da se natahnout na cokoli, v podstate se nehrne, jako se vam stane u prosteradla bezneho a mate na vyber spoustu barev, se kterymi chcete usinat, ruzove sny treba...

14.10.2019

Nepropustný chránič Micropur od SCANquilt mám doma. Vystřídal obdobný chránič od jiné značky, který po opakovaném praní bohužel přestal být nepropustný. Tento vypadá zatím kvalitně, prala jsem ho asi 3 x a vše v pořádku, tak doufám, že stejně dobře bude sloužit i nadále :-)

Snad jen vyšší cena

14.10.2019

Nedávno jsem kupovala zrovna tyhle chrániče na matraci pro prarodiče a naprosto splnili naše očekávání. Na povrchu mají příjemný materiál, takže to není žádné spaní na igelitu, jako kdysi. A nepropustí ani kapku. Babi si chválí hlavně praní, měla strach, že budou dlouho schnout jako ty co měla předtím, ale asi tím, že jsou zároveň i prodyšné, tak opravdu docela rychle schnou. Za nás určitě velké plus

11.10.2019

já mám s touto značkou jen dobré zkušenosti, máme prostěradlo i povlečení od nich a jsme maximálně spokojení. skvělé je, že mají nejen příjemné materiály, ale nestalo se mi, že by barevní prostěradlo nebo povlečení hned vybledlo jako u jiných nebo ztratilo tvar.

někomu se může zdát vyšší cena, ale té kvalitě podle mě odpovídá

11.10.2019

Bohužel se na mě neusmálo štěstí v testování. Mrzí mě to, protože produkty ScanQuilt dobře znám. Prostěradla jsou opravdu kvalitní, stálobarevná, dobře drží tvar. Materiály dobře drží i po mnoha praních.. Prostěradla jsou příjemná na dotek a dobře se na nich spí. Firma má bohatou škálu barev i rozměrů. Za mě super!!!

05.10.2019

Značka scan quilt je záruky kvality. Trochu vyšší cena výrobků je odměněna vysokou kvalitou . U těchto napínacích prostěradel je to také tak. Pevné gumy drží prostěradlo na svém místě, materiál je jemný, pevný, příjemný. Podložka udrží matrace čisté, ale tělo se na ní nepotí. Zvolené materiály jsou té nejvyšší kvality a zpracování také.

02.10.2019

Od této ceny mám doma hned několik produktů. Ať už klasické bílé ručníky do koupelny, prostěradlo na postel či povlečení. Se vším jsem moc spokojená. Příjemná látka, která drží po několika vyprání nejen svůj tvar či barvu. Nejraději mám od této značky povlečení na peřiny, jelikož ty jejich vzory jsou naprosto kouzelné a látka je dokonalá. Cena je sice dražší, ale občasi si člově rád udělá radost pro klidný a příjmený spánek. :-)

Cena

28.09.2019

Prostěradla i chránič matrace jsme pořídili mé babi a tetě, protože je jim přes 80 a zdraví není to, co bývalo. Ocenili jsme možnost vybrat si z barevných kombinací a rozměrů, a člověk si může zútulnit ložnici i díky barvám. Prostěradla jsou z jemného materiálu i chrání matrace-hlavně, že je nepropustný. Také jejich praní je snadné a schnou rychle.

27.09.2019

s výrobky značky SCANquilt jsme všichni v rodině naprosto spokojení. Prostěradla už od jiné firmy ani nekupujeme. Nikdy nevydržely tak dlouho jako tyto. Jsou příjemná na dotek a krásně jemná. Rozhodně nebudeme firmu měnit :-)

25.09.2019

Napínací prostěradlo Jersey je super.Je příjemný na dotek a něco vydrží,ty co máme od jiné značky se hned vytahají a to fakt nemám ráda. Ochrana je super a u nás opravdu nezbytná. Máme malé děti z toho jedno 1,5leté,které ještě v noci požaduje jít za námi a několikrát se stalo,že nám i pozvracela postel,díky chrániču se převléklo a byl klid :)

vyšší cena

25.09.2019

S výrobky ScanQuilt máme doma jen ty nejlepší zkušenosti. Velký výběr krásných vzorů a barev a hlavně kvalitních a příjemných na omak. Již několik let máme povlečení ze saténové bavlny, které příliš nešetřím (praní na vysoké teploty, sušička, často používáné) a opravdu až téměř po 10 letech se mi udělala první dírka na polštáři.

Vyšší cena.

23.09.2019

Značku Scan quilt mám velice ráda pro její vysokou kvalitu všech nabízených výrobků a široký nabízený sortiment. U prostěradel se nevyplatí úplně šetřit a tyto prostěradla jednoznačně doporučuji - jsou měkkoučká, kvalitní a mají velký výběr barev.

19.09.2019

Napínací prostěradlo Jersey Lycra je velice kvalitní. A jak s věkem zjišťuji, tak za kvalitní prostěradla se vyplatí připlatit. Okouzlily mě barvy prostěradel. Jsou příjemné pro usínání. Je příjemná jejich měkkost. Drží tvar.

19.09.2019

Prostěradla Jersey jsou pro mě vždy zárukou kvality a příjemného spánku. Jsou ve spoustě barevných provedeních a rozměrech, takže si každý vybere to svoje :) určitě ho můžu jenom chválit a všem doporučit.

17.09.2019

Co mě překvapilo je složení materiálu - 95% dlouhovlákná česaná bavlna, 5% Lycra, praní 60°C. Lycra je syntetické vlákno vyrobené z elastanu , které dobře drží tvar, je pružné, snižuje riziko infekce a nedochází u něj k deformaci. Ve spojení s bavlnou dodává této lůžkovině nebývalý luxus a dlouhou životnost.

17.09.2019

Nejvíc ze všeho mě na první pohled nadchlo z kolika překrásných odstínů si člověk může vybrat. Takže si může vybere opravdu každý, podle toho co mu ladí 😊. Navíc velmi příjemný materiál, pak se cítí každý jako na obláčku.

Trochu vyšší cena

17.09.2019

TESTOVÁNÍ: Napínací prostěradlo Jersey Lycra a nepropustný chránič Micropur od SCANquilt.Nejlepší na tomto prostěradle je podle mě materiál z kterého je prostěradlo vyrobeno.Já ho mohu všem jedině doporučit. I

17.09.2019

Napínací prostěradlo Jersey Lycra a nepropustný chránič Micropur od SCANquilt. Jedná se o velmi kvalitní výrobky. Velice jsem spokojena se strukturou prostěradla, které je velmi příjemné a dobře se napíná na matrace. Nepropustný chránič je skvělý.

16.09.2019

Nemám ráda klasická froté prostěradla. Jsou na mě moc hrubá, ale napínací prostěradlo Jersey Lycra mě nadchlo. Je krásně hladké a jemné, takže se na něm spí jako v bavlnce. Nepropustný chránič je vhodný například pro menší děti. Z vlastní zkušenosti vím jak umí být nepořádné. :D

16.09.2019

Jerseyové prostěradlo je ve srovnání s froté úžasné. Je hezky jemné, hladké a na výběr je opravdu hodně odstínů. Ochranná podložka je fajn třeba když máte doma chlapa, který se hodně potí, skvělá vychytávka :-)

Žádné

Další hodnocení

Vybrané testerky


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat