Horoskop na listopad

Co chystají hvězdy v listopadu pro Štíry? Před čím by se měli mít na pozoru Blíženci? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s rodinnými událostmi? A koho budou mít hvězdy v listopadu prostě rády?

Beran

Budete mít skvělou příležitost se zklidnit, odpočinout si od všedních starostí a dobít novou energii. Načerpejte jí tolik, kolik jen budete moci. Uprostřed měsíce se vám přihodí něco zvláštního. Ve stejnou dobu potkáte osobu s velmi specifickým smyslem pro humor a vřelým srdcem. Časem se ukáže, že ve vašem životě sehraje velmi důležitou roli.

Býk

V listopadu byste se měli více věnovat rodině. Opět se ukáže, že na svoji intuici se můžete spolehnout. Ve správný čas budete na správném místě. Všechna nedorozumění z poslední doby se vyjasní a všechny hádky skončí. Nastane správná doba začít znovu od začátku. Na konci měsíce se připravte na velmi zajímavý návrh ve finanční oblasti.

Blíženci

Číslo jedna pro vás budou milostné aféry. V profesní oblasti pro vás bude přínosem podstoupit riziko a postoupit krok dopředu. V listopadu budete létat v oblacích více než kdykoli předtím, a plánovat budoucnost. Nejlepším společníkem ve volném čase pro vás bude Kozoroh. Pokud jste nezadaní, pak by to mohl být i potenciální kandidát na partnera.

Rak

Nová přátelství navážete v listopadu velmi snadno. Osoba opačného pohlaví po vás bude házet očkem a vysílat jasné signály. Objekt vášnivé romance je narozený ve znamení Střelce nebo Blíženců. Na konci měsíce uskutečníte cestu, která pro vás bude velmi zajímavá. Ale počítejte s tím, že nepůjde vše podle plánu.

Lev

S každým dnem se násobí příležitosti na nová přátelství a lásky. Nejdůležitější lidé budou Lvi a Vodnáři. Je pravděpodobné, že se z nějakého vztahu může vyvinout i něco vážnějšího – třeba manželství. Pokud toužíte po romantice, budete ji mít. Ke konci měsíce budete mít možnost vyjasnit si odpovědi na otázky, které vás trápí. Věřte svojí intuici.

Panna

Listopad je dobrou perspektivou pro spirituální a umělecké události. Popřemýšlejte o správnosti osobních a profesních cest. Před lidmi, kteří nabízejí všechno najednou, se mějte na pozoru. Dobré vyhlídky máte na práci s dětmi. V listopadu na vás čeká hodně štěstí, které najdete v citlivém, kreativním a nanejvýš romantickém člověku. 

Váha

V listopadu konečně pocítíte, že něco začíná. V první řadě to budou finanční aspekty, které souvisí s investicemi a profesními otázkami. Vrozená intuice vám pomůže se správnými rozhodnutími. Nebuďte ukvapení – to platí jak pro pohyb, tak pro rozhodnutí. V polovině měsíce osud pozitivně zasáhne i v emocionálních věcech.

Štír

Listopad pro vás bude výtečným měsícem, abyste uskutečnili svoje dlouhodobé plány, uzavřeli důležité projekty, nebo dokonce založili svůj vlastní podnik. Nápadů máte v hlavě spoustu. Osoba, která vám leží na srdci nejvíce, na vás bude tlačit ohledně společné budoucnosti. Vaše přehnaná reakce by mohla mít negativní následky. Raději vsaďte na kompromis.

Střelec

Listopad je pro vás měsícem, ve kterém učiníte spoustu rozhodnutí, která budou důležitá pro vás a vaši budoucnost. V prvních dnech objevíte zapomenutý talent a schopnosti. Vyzkoušíte si je v oblasti, kterou jste dosud neznali. A budete překvapení, jak fascinující a vzrušující to může být. Váha a Beran vás budou přitahovat jako magnet.  

Kozoroh

Dominovat u vás bude láska a pocity, což překvapí hlavně vaše přátele. Díky lásce se změníte k nepoznání. I když budete uprostřed měsíce hodně lenošní, s mnoha okamžiky k odpočinku nepočítejte. Věnovat byste se měli osobnímu rozvoji – zvyšte si kvalifikaci nebo se zapište do jazykového kurzu. Osoba z okruhu vašich milovaných bude žárlit na někoho, s kým jste se seznámili.

Vodnář

V listopadu si naplánujte ukončení všech důležitých věcí, které už dlouho visí ve vzduchu a čekají na velké finále. Možná se jedná o ukončení studia, dopsání práce nebo uzavření obchodní smlouvy. Budete mít náladu na slavení i na romantiku – především uprostřed měsíce. Je na čase tedy hledat smysl života i v oblasti lásky.

Ryby

Listopad pro vás bude měsícem, kdy budete zářit kreativitou, odvahou a rychlým jednáním. Na konci měsíce budete mít novou možnost příjmu navíc, tak buďte připravení. Uprostřed měsíce vás zcela ovládne vášnivá nálada, především 15. listopad pro vás bude mimořádně romantický den, na který budete ještě dlouho vzpomínat.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat