Zapomeňte na nudná smoothie! Tahle vás budou bavit celé léto

Také jste propadli kouzlu smoothies a mixér se u vás nezastaví? Možná tak jako mnozí lidé bojujete s vlastní fantazií, které už nějak začínají docházet nápady na nové chutě. Pak pro vás máme pár tipů na skvělé ingredience. A když už jsme u toho - co by to bylo za dokonalé smoothie, pokud by nebylo připraveno ve výkonném a kvalitním mixéru. Takovými jsou i mixéry Eva Hajkova, které toho zvládnou mnohem více než jen smoothie. Přesvědčit se o tom mohly i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Trocha exotiky ve sklenici

Potřebujete nějaký nápad na vylepšení svých smoothie? Vyzkoušejte některý z následujících!


Bez kvalitního mixéru se dnes obejde málokterá domácnost. Ty od Evy Hájkové se stanou vaším nepostradatelným pomocníkem!

Se stoupajícími teplotami si můžete připravit úžasné mražené pokušení. Tento recept vyžaduje zmražený banán, čistý řecký jogurt, neslazené mléko, pomeranč, klementinky, vanilkový extrakt a med. Zkombinujte všechny ingredience ve vašem mixéru, smoothie přeneste do vysokého skla a vypijte.

Potřebujete navýšit příjem bílkovin? Budete potřebovat zmražené banány, neslazené mléko, med, arašídové máslo a čistý řecký jogurt. Vložte všechny ingredience do mixéru a usilujte o hladký nápoj.


V mixéru Eva Hajkova připravíte nejen smoothie, ale také lahodná ořechová másla, rostlinná mléka, zdravou domácí zmrzlinu, ledové tříště, jemné omáčky, polévky, krémy a řadu dalších dobrot.

Pokud máte rádi kávu, pak je tento recept určený právě pro vás. Vyžaduje zbytkové „černé zlato“, které je nutné mít v mrazáku „pro strýčka Příhodu“. Nestačili jste nějakou kávu vypít a studená vám nechutná? K ledu s ní! Až přijde čas, vytáhněte zmražený banán, neslazený kakaový prášek, silnou vařenou kávu, čistý řecký jogurt a med. Vložte všechny ingredience do mixéru a promíchejte, dokud nebudete mít hladkou konzistenci.

Máte rádi Pina Coladu? V tomto případě se jedná o zdravou verzi známého nápoje, takže se nemusíte bát vypitého množství. K ruce si připravte zmražené banány, kokosové mléko, ananasové kousky a med. Znovu dejte všechny ingredience do mixéru a promíchejte, až se všechny ingredience změní na hladkou konzistenci.

Univerzální pomocník, co nezklame

Mít doma kvalitní mixér je v dnešní době, kdy spousta lidí dbá na zdravý životní styl, prakticky nezbytnost. Jenže jak najít ten pravý? Stále více lidí propadá kouzlu mixérů Eva Hajkova. Ty se mohou pochlubit jak elegantním designem, tak svými nestandardními rozměry, které umožňují lepší skladnost. Jedinečný tvar drticí čepele se 6 noži pocházejícími přímo z Japonska dokáže rozdrtit jakýkoliv druh potravin. Mixér seká, drtí, ohřívá, mele jak mokré, tak suché, měkké i tvrdé, menší či větší množství. Získáte díky němu nejen známá smoothie, ale také lahodná ořechová másla, rostlinná mléka, zdravou domácí zmrzlinu, ledové tříště, jemné omáčky, polévky a krémy.

Dvoulitrová nádoba z kvalitního tritanu je zdravotně nezávadná bez bisfenolů. Spodek nádoby není z plastu, tak jak je to u jiných mixérů, ale z kvalitního ocelového kotouče, který vydrží mnohem déle. Mixér je vybaven hned několika bezpečnostními funkcemi.


Elegantní design, vysoký výkon, zdravotní nezávadnost a precizní zpracování. To jsou hlavní přednosti mixérů Eva Hajkova.

O jeho skvělých vlastnostech se přesvědčily i naše testerky, které dorazily na Zážitkové testování. Čím je mixéry Eva Hajkova zaujaly?

Silný výkonný motor si velmi dobře poradí s vloženými surovinami a můžete si připravit ořechová mléka a másla, různé mouky, dipy, smoothie, krémové polévky a omáčky. Dobrou vychytávkou proti přehřátí je pojistka. Mixér má i odnímatelnou šňůru, což ocení ti, kteří chtějí mixér přepravovat. Tyto mixéry můžu pro jejich vynikající vlastnosti jen doporučit,“ zhodnotila testerka 4vladku.

První mixér české značky, který má dětskou pojistku. Eva prezenztuje dva modely mixéru - T a R. Pokud se zajimate o raw food, vyrábíte si ořechová mléka, nebo vaříte dle moderních trendů, tak se bez pořádného mixéru, jako je tento, neobejdete. Dobrý mixér nedělá jen silný výkon a počet otáček za minutu, ale důležitý je tvar nožů, jejich kvalita a tvar samotné nádoby. Mixér pomůže při přípravě pokrmů pro celou rodinu,“ chválila testerka Karolienthal.


Naše testerky si Zážitkové testování plné ochutnávání zdravých dobrot rozodně užily!

Na první pohled se jedná o skvost, zaujal mě kulatý otočný displej. A v reálu nezklamal. Překvapilo mě několik věcí: čepele nejsou ostré, takže se neporezete, z čehož mám vždycky velký strach. Trochu mě zarazilo, že nádoba není skleněná - jsem velký fanda skla. Ale zdůvodnění, že tritan je lehčí, ale hlavně nerozbitný, mě přesvědčilo. Jedná se o vysoce kvalitní produkt, skoro žádné další plasty. Je multifunkční - na oříšková másla, všemožné mouky, rostlinná mléka, smoothie, polévky, kávu.. na co si jen vzpomenu. Ještě musím vyzdvihnout, že má pojistku proti přehřívání, už se mi podařilo několik tyčových a smoothie mixérů úplně odpálit. A má i dětskou pojistku. Takže úplná paráda, příjemné překvapení a uvažuji dokonce o koupi,“ nešetřila chválou testerka simater.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video!

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat