Úspěšné a spokojené dítě vyrůstá s odvahou!

24.06.2019 | Děti a rodina

Hledáte pro svého školáka aktovku či batoh a nechcete volit mezi kvalitou a originalitou? Nebaví vás dělat kompromisy mezi tím, na co při výběru vhodné školní tašky dbáte vy, a tím, co preferuje váš potomek? Pak určitě sáhněte po některém z nepřehlédnutelných kousků původní české značky BAAGL!

Ta se letos rozhodla vnést na náš trh svěží vítr a přichází s novou, dosud nejrozsáhlejší originální kolekcí, jež si neklade za cíl nic menšího než podpořit školáky v odvaze být sami sebou, nebát se udělat chybu, nebát se jít proti proudu – zkrátka vyrůstat s odvahou!

BAAGL myslí na celou rodinu

Základními produkty značky BAAGL jsou školní aktovky a batohy, při jejichž navrhování i výrobě je kladen důraz na ergonomii, lehkou konstrukci, bezpečnost, vysokou kvalitu i praktičnost zvolených materiálů a chytrou organizaci.

Kolekce ale nabízí také řadu zajímavých doplňků, jako jsou sáčky na sport, nově ve verzi s prodyšnou síťkou nebo kapsičkou na zip, penály, svačinové boxy nebo desky na sešity, které lze sladit do jednoho motivu a jež zpříjemní každodenní život školáků. Těm vychází vstříc také atraktivními motivy pro kluky i holky, kteří se nebojí vybočit z davu a chtějí být nepřehlédnutelní, a nezapomíná ani na starší či dospělé studenty – nabídka je skutečně široká!

Kolekce certifikovaných aktovek a batohů se však v žádném případě neomezuje jen na originalitu a design, ale zaměřuje se na potřeby celé rodiny a splňuje i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu. Doplňků a detailů, které zvyšují komfort při nošení, najdete u produktů značky BAAGL opravdu hodně. K přednostem aktovek patří zejména:

•    lehká konstrukce s podpůrnými body v kritických oblastech
•    vyztužená, ergonomicky tvarovaná záda
•    posuvný zádový systém umožňující nastavit aktovku dle aktuální tělesné stavby dítěte
•    dostatečně široké, snadno nastavitelné, polstrované a prodyšné ramenní popruhy
•    hrudní popruhy zajišťující celkovou stabilitu aktovky
•    dostatek reflexních ochranných prvků pro dobrou viditelnost a bezpečí dítěte
•    chytrá organizace s řadou kapes a různých přihrádek pro pořádek a přehlednost
•    snadné otevírání
•    pevné, voděodolné a lehce omyvatelné materiály
•    další vychytávky jako pevné ucho na přenášení, přední kapsa na penál nebo různé drobnosti, flexibilní kapsa na láhev a v neposlední řadě dárek pro radost ke každé školní tašce!

Se ZIPPY bude váš prvňák za hvězdu

Základním stavebním kamenem nejnovější kolekce je řada školních aktovek pro první a druhou třídu ZŠ s názvem ZIPPY. Tomuto označení dal vzniknout unikátní vyklápěcí systém otevírání na zip, díky němuž se školák snáze dostane ke svým věcem přímo z lavice, a navíc umožňuje lepší přehled o obsahu aktovky a snazší údržbu jejího vnitřku.

Za všechny jmenujme třeba „plyšovou aktovku“ Doggie s příslušnými doplňky, která nenechá jedinou holčičku chladnou, nebo školní tašku Zombie pro odvážné kluky.

Starší se blýsknou s CUBIC nebo FUN

Pozornost upoutá i řada školních batohů určených žákům od třetí třídy s názvem CUBIC. U té je kladen důraz především na neotřelé moderní tvary, nadčasové trendy motivy, speciální materiály a další vychytávky.

Nepřehlédnutelná je pak řada FUN pro holky: batoh FUN LOVE, který díky holografické fólii dokáže měnit barvu, či batoh FUN UNICORN s reverzními flitry, kde si lze motiv měnit dokonce dle nálady. S takovými nebude mít vaše dítě mezi vrstevníky konkurenci!

SKATE pro největší frajery

Jak už bylo řečeno, BAAGL se svou nabídkou snaží oslovit opravdu každého, a tak přichází i s originálními nápady a cool designem pro starší žáky a studenty.

Batohy řady SKATE v trendy barvách pro dívky i chlapce jsou opatřeny dvěma popruhy na uchycení skateboardu. Velké logo na předku batohu navíc svítí, takže ho skutečně nepřehlédnete ani při podvečerní projížďce po skateparku!

Při výběru aktovky tedy nedělejte kompromisy a pamatujte: odvážným přeje štěstí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat