Podle nosa poznáš kosa? Je to mýtus

10.12.2019 | Sex a vztahy

Nikdo vlastně neví, kdo a jak vymyslel lidovou pověru, že podle nosa poznáš kosa. Tedy že podle tvaru a velikosti nosu lze odhadnout velikost a tvar penisu. Mezi těmito tělesnými částmi neexistuje vůbec žádný vztah.

Muži s pršákem mohou (a někteří mají) obří pyj, zatímco muži s obřím orlím nosem mohou mít (a někteří mají) penis podprůměrný.

A co noha?

Žádná studie na světě také neprokázala vztah mezi velikostí penisu a velikostí boty. Muži s desítkou nemají v průměru větší pyj než muži s nohou velikosti sedm.

„Velikost penisu nesouvisí s velikostí boty, která není předpovědí, jak velký penis muž má, velikost penisu nesouvisí s žádnou tělesnou částí. Velikost penisu určují geny a vlivy prostředí působící nejvíce na vyvíjející se plod v děloze,“ tvrdí doktorka Jill McDevitt z kliniky CalExotics v rozhovoru pro magazín Insider.

Mýtus, který jen tak nezmizí

„Snažit se odhadnout velikost penisu určité osoby podle velikosti jeho boty je docela dost marné. Výzkumy tělesných částí a jejich srovnání nikdy nepřinesly ani slabé důkazy o tom, že mezi délkou penisu a délkou chodidla existuje nějaký vztah. Nicméně mýtus o velké noze a velkém penisu v populární kultuře stále převládá,“ tvrdí doktorka Nesochi Okeke-Igbokwe v rozhovoru pro Insider.

Mýtus podporují jedinci, kteří mají velkou nohu a velký penis zároveň. Demonstrují se pak jako „příklad“. Ale muži s velkou nohou a malým penisem se stejně ochotně nechlubí. I když je jich spousta. Dochází tedy k iluzornímu podporování a šíření mýtu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat