Taktické strategie nejlepších milenců mimo postel

Co dělá z milence – „novice“ postelového boha? Rozměry pohlavního údu to nejsou! Ten nejlepší z nejlepších o svoji milenku pečuje v posteli i mimo ni. Jakým způsobem?

Velký penis uspokojení a štěstí v posteli nezaručuje. Žena potřebuje i jiné věci než odpovídající „délku a šířku“ výplně svého klína. Stačí se porozhlédnout po výsledcích různých anket týkajících se sexuálního chování. Tyhle pánské strategie ženy na mužích doslova milují, a pokud je váš partner nedělá, má co dohánět!

Jen tak si povídají

Všichni vědí, že intimita začíná před sexem a nejerotičtější zónou je mozek, který potřebuje naladit na to, co přijde. Stačí malá procházka zakončená dobrou kávou a chvíle nerušeného klidu. „Co jsi dneska dělala, zlato?“ I krátký rozhovor dělá zázraky!

Dávají najevo, že žena je na prvním místě

Ne, to se netýká jen orgasmu, u něhož se většinou ctí pravidlo „nejdřív žena, potom muž“. Tohle je jiné. Pečující a uvědomělý milenec a protějšek dá své vyvolené lepší volské oko, než má on sám. Otevře vám dveře do auta a je rád, když vy jste ráda. Je prostě nejlepší, a proto se v jeho přítomnosti cítíte milovaně a respektovaně.

Dotýkají se nesexuálními způsoby

Zbrklé a netaktní muže zajímá jen to „jedno“. Nebo to aspoň tak vypadá, když vám bez varování stisknou prsa nebo sáhnou do rozkroku se slovy „mám chuť na sex“. Milenec číslo jedna se vás chce dotýkat i bez vulgárností, to znamená, že si vás k sobě přitiskne, chytí za ruku, líbá vás a objímá, pokud o to stojíte.

Neberou partnerku jako samozřejmost

„Udělej, dones, pospěš si, podrž, pojď ke mně a svlékni se!“ Tak to ne. Nic není sexy víc než muž, který svou partnerku nebere jako samozřejmost, ale pomáhá jí přejít z režimu „maminka“ do režimu „milenka“. Dopřeje jí chvilku času, poskytne uvolňující masáž, napustí vanu a dětem vymyslí hru, která je aspoň na chvíli zabaví.

Chválí vzhled

Mnoho žen má problémy s obrazem těla, který jim brání v tom, aby se mohly během sexu skutečně spustit a odvázat. Někteří muži to vědí, proto v nich budují sebeúctu. Díky ní ve vztahu zůstává vášeň i spontánnost. Nebo vám se snad nelíbí, když vám alfa samec řekne, že jste pro něj stále krásná a atraktivní?

Když něco nefunguje, tak o tom přemýšlejí

Sobec versus pan Božský. Rozdíl? Druhý jmenovaný má zájem o názory protistrany. V praxi to vypadá tak, že vás rád vyslechne, chce vědět, co se vám líbí a nelíbí, a když zjistí, že něco nefunguje, neobrací se zády. „Ano, můžeme to zkusit jinak a uvidíme.“ Božský se ptá, naslouchá a pozoruje, protože ví, že tak muž a žena v posteli i mimo ni dosáhnou svého. Nebo to snad vidíte jinak?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat