Dietní praktiky hollywoodských hvězd

Dr. Philip Goglia, výživový kouč hollywoodských hvězd, zveřejnil svůj program a prozradil, čeho se hvězdy vzdávají, aby zhubly. A budete se divit!

Že by to byly sladkosti? Ne! Tuky? Ne! Cukr? Ne! Asi byste nikdy nepřišli na to, čeho se vzdávají hvězdy Hollywoodu, aby byly a zůstaly hubené a fit. Dr. Philip Goglia, známý výživový poradce z Hollywoodu, to nyní prozradil. Jeho klientky a klienti, jako třeba Cara Delevingne, Chris Pratt, Khloé Kardashian nebo Chris Hemsworth, přestali konzumovat mléčné výrobky. A za to jako odměnu dostali postavu, po jaké toužili.

Nutriční program aneb Jak to funguje

Přitom je účinek nutričního programu velmi jednoduchý, jak vysvětluje Dr. Goglia. Mléčné výrobky působí negativně na trávení, způsobují nadýmání a zvyšují riziko zánětů. Kromě toho se zhoršuje zásobení kyslíkem po těle. Další příjemný vedlejší efekt, pokud se vzdáte mléčných výrobků je to, že neděláte jen něco dobrého pro svoji postavu, ale navíc budete mít krásnou, čistou a jasnější pleť.

Záchranář hvězd

Dr. Goglias a jeho program pomohl například Chrisi Prattovi, aby pro svou roli ve filmu „Strážci galaxie“ zhubl rovných 30 kilo za 6 měsíců. Kloé Kardashian zase s pomoci Dr. Gogliase zhubla za šest týdnů 6 kilo. Kromě jiného pomohl tento nutriční koncept i Chrisi Evansovi, Alexandru Skarsgardovi nebo i jednomu z nejkrásnějších mužů Hollywoodu Ryanu Goslingovi.

Podle Dr. Goglia jsou základem především čtyři kroky, které vám pomohou shodit nadbytečná kila.

Jezte chytře – měli byste jíst celozrnné a základní potraviny jako jsou sladké brambory, kukuřice a ovesné vločky.

Omezte mléčné výrobky – protože mléčné výrobky způsobují váhový přírůstek.

Vsaďte na zdravé svačinky – místo žvýkání nezdravého jídla, jezte mandle, ovoce nebo si dejte lžičku arašídového nebo mandlového másla.

Mějte plán – stanovte si denní plán tak podrobně, jak jen to bude možné, protože to vám pomůže, abyste se vyhnuli konzumaci nezdravého jídla. Pomoci vám může také, když si jídlo navaříte i na několik dní dopředu a uchováte v jednotlivých porcích v mrazničce. 

 A nakonec je velmi důležitý pitný režim. Měli byste vypít 15 až 30 mililitrů vody na každé kilo své váhy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat