Velký podzimní horoskop

Roční období plné zlatých barev se nezadržitelně blíží. A co vás čeká v oblasti lásky, vášně a romantiky?

BERAN

Druhá polovina roku si pro Berany připravila hodně. Je před vámi skutečně zamilovaný podzim, protože Venuše a Mars vám zajistí opravdu nezapomenutelné okamžiky. Nezadaní Berani v tomto období mohou dokonce najít svoji životní lásku. Flirtujete ostošest a přitahujete tím na sebe hodně pozornosti. Ale i u zadaných bude všechno probíhat v harmonii. Podniknete spolu výlety a i kreativní plány se stanou skutečností. Ale pozor – od listopadu by se vaše názory mohly rozcházet. Bude nutná velká dávka diplomacie, abyste zachovali mír.

BÝK

Začátkem podzimu budou Býci toužit po více volnosti. Začínající flirt by tím mohl skončit. Od října se ale budou cítit už o poznání lépe a budou si moci vychutnat všechno, co jim tohle roční období nabídne. Zadaní zatouží po větší intimitě a ve vztahu se budou zase cítit jako znovuzrození. Váš vztah bude naprosto nekomplikovaný. Ale pozor! Na konci listopadu by vás mohla začít ničit každodenní rutina, proto byste měli navrhnout nějaké společné aktivity. Nezadaní Býci se mohou těšit! Na podzim budete neuvěřitelně atraktivní a na své okolí budete působit více než přitažlivě. Ale neměli byste dlouho otálet, raději rovnou jednejte!

BLÍŽENCI

Především nezadaní Blíženci mají na podzim opravdu dobré šance. Díky vašemu sex-appealu a charismatu budete obklopení obdivovateli. Můžete se těšit na mnoho flirtů a románků, ale až do listopadu z toho nebude nic vážného. I pro páry to nevypadá špatně. Blíženci se cítí se svým partnerem hluboce propojení, a na podzim by tak mohlo dojít ve vztahu k dalšímu kroku! Stěhování do společného, svatba nebo miminko – všechno bude možné.

RAK

Pro Raky nejsou vyhlídky na lásku na začátku podzimu nijak dobré. U párů to bude doma na šikmé ploše a často dojde i na malé diskuse. I nezadaní Raci přesně nevědí, co chtějí. Jeden den se těší na flirt a druhý den už se neozývají. Mars se postará o názorové neshody a Raci se budou muset naučit porozumění. Na konci listopadu už poběží všechno o poznání lépe a páry si budou zase blízko. Na nezadané pak čeká někdo, s kým budou naprosto souznít.

LEV

Lvi si na podzim nemusí dělat žádné vrásky. Venuše zajistí, že Lvi si přijdou na své a každého přesvědčí o svých kvalitách. Bude o ně zájem a budou si moci vybírat. Až na konci listopadu se můžete opravdu rozhodnout a vztah na jednu noc budete moci nechat za sebou. I Lvy ve vztahu čeká nádherný podzim. Ve dvou dosáhnete skvělých věcí a budete moci realizovat svoje dávné sny. A i v otázce sexu bude vášně na rozdávání.

PANNA

Panny stojí před báječným podzimem plným lásky. S partnerem běží všechno jako po másle a sdílíte spolu víc než jen společné hodnoty. Spolehlivost, věrnost a ohleduplnost jsou tento podzim pro páry pevné opěrné body. Společnými rozhovory si budete ještě blíž, čímž zažehnete novou vášeň. Nezadané Panny zažijí během listopadu velmi intenzivní setkání. Možná je to dokonce životní partner.

VÁHA

Hvězdy jsou pro Váhy opravdu slibné. Sice by mohlo ještě na konci října dojít k několika pádům, ale následně vám Venuše přinese harmonii a romantiku. I nezadané Váhy mohou zase dýchat a při flirtování šlapou pořádně na plyn. Na konci října by mohlo zajímavé seznámení vyplnit jejich očekávání. Listopad bude bohužel trochu jako na houpačce a něžnosti se budou střídat s diskusemi. Ale i tak to zůstane napínavé a Váhy mají raději dobrodružství než nudu.

ŠTÍR

Štíři by mohli být na podzim žárlivější než obvykle. Proto by měli své partnery trochu pustit z krátkého vodítka, aby předešli diskusím a hádkám. V říjnu ale bude všechno mnohem pozitivnější. Jupiter a Venuše povzbuzují především nezadané Štíry k aktivitě a prezentování se na veřejnosti. A ten či onen flirt by dokonce mohl přerůst v opravdové city. Zadaní Štíři objeví nové zájmy a mohou spolu zažít krásné věci. A jiskřit to bude i v ložnici!

STŘELEC

Střelci se mohou těšit ze vzrušujícího láskyplného podzimu. Od jiskřivých flirtů přes napínavé aférky až k opravdovým citům –⁠ díky Venuši a Marsu je teď možné všechno. Střelci by proto měli využít šance, které se jim  nabízejí. I u zadaných Střelců to na podzim bude všechno zalité růžovou barvou. Páry zruší společné plány, a mohou tak přemýšlet o vážných rozhodnutích. Ve vztahu tak Střelce čeká říjen plný napětí.

KOZOROH

Začátkem podzimu bude pro Kozorohy všechno ideální. Svobodní se budou bavit flirtováním, a z nějakého flirtu by se dokonce mohl vyklubat vážný vztah. I páry žijí v harmonii. Jen nezapomínejte na erotiku! Kozoroh by měl ukázat větší kreativitu. V říjnu bude ještě všechno v pořádku, ale v listopadu by mohlo dojít k několika krizím. Páry by si mohly vjet do vlasů při prosazování jiného názoru. Na konci listopadu se ale vlnobití zase uklidní. A i nezadaní Kozorozi se ocitnou před báječným setkáním.

VODNÁŘ

Svobodní Vodnáři jsou na podzim aktivní v hledání po zábavě. Jsou teď více v obraně a to ji přinese úspěch. Několik jednorázovek, chuť a vášeň Vodnáře doprovodí podzimem. Správný partner je ještě v nedohlednu. Zadaní Vodnáři mohou se svým partnerem hodně zažít. Užívají si jiskřivou pospolitost a vedou mnoho objasňujících hovorů. A i když nemají vždy stejný názor, je všechno v nejlepším pořádku.

RYBY

Ryby musejí být na podzim trochu opatrnější. Ve vztazích mohou nepodstatné maličkosti často vést k názorovým neshodám a diskusím. Po několika rozhovorech by ale mělo být zase všechno v pořádku. Svobodné Ryby sice mají chuť na rande nebo flirt, jsou ale nerozhodné a kritické. Měli byste si také dát více načas, než někoho zablokujete. Od poloviny listopadu to ale vypadá slibně i pro nezadané a něco by se mohlo objevit. A na konci listopadu na vás čeká něco opravdu výrazného.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat