Horoskop na týden od 19. do 25. srpna 2019 od naší astroložky Anny!

19.08.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Panny? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Úsilí o zvládnutí všech vašich pracovních závazků a zároveň jejich vyvážení s vašimi osobními předsevzetími bude tento týden u Beranů dominovat. Snažte se proto nebrat si toho více, než bude nezbytně nutné. A nebojte se některé požadavky na vaši osobu odmítat! Naopak zkuste své okolí přesvědčit, že by se mohlo zase chvíli přizpůsobovat ono vám, nikoli naopak, jak tomu bylo v posledních dnech.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden budete muset více číst mezi řádky. Ne vše, co lidé okolo vás říkají, myslí skutečně váženě. Navíc ne vždy se podle svých slov i chovají, což může být pro vás jako přímočarého Býka poněkud matoucí. Zkuste se spolehnout na svou intuici a nebojte se klást důležité otázky! Na druhou stranu se však nesnažte zasahovat do situací, které se vás přímo netýkají nebo je nemáte pod kontrolou. Ušetříte si tím spoustu starostí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

V tomto týdnu čeká Blížence spousta akce především na společenské úrovni. Budete ve středu dění řady událostí, setkáte se s lidmi, které jste třeba delší čas neviděli, a navíc potkáte i spoustu zajímavých osob. Nebraňte se novým kontaktům, mohou být pro vás velmi důležité do budoucna. A neodmítejte pozvání k neočekávaným setkáním – i když k nim budete zpočátku skeptičtí, mohou vás významně obohatit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

V současnosti zaměstnává zrozence tohoto znamení především práce. A i když už byste nejraději se vším praštili a máte tendence si situaci co nejvíce ulehčovat nejrůznějšími „zkratkami“, ještě chvíli vytrvejte a nepolevujte ve svém dosavadním úsilí! Na konec týdne se totiž chystá odměna v podobě nečekané změny, která váš (nejen profesní) posune zas o kousek výš...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden nebude u Lvů nakloněn nějakým zásadním rozhodnutím. Zkuste se jim proto raději vyvarovat a nenechte se k nim svým okolím zbytečně natlačit. Důvěřujte své intuici a vše důkladně promyslete. Mohlo by se totiž stát, že ve spěchu přehlédnete detail, který zásadně (a především negativně) ovlivní vaše další směřování. Pro tento týden tedy platí, že méně je skutečně více.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Hvězdy pro vás tento týden přichystají nezvyklý vnitřní neklid, který se projeví především odhodlaností nenechat nic ve vašem životě náhodě a dotáhnout všechno, i sebemenší maličkosti, do zdárného konce. Bohužel tak budete činit bez ohledu na vaše okolí, a tak můžete snadno přehlédnout, že vám blízký člověk potřebuje spíše vaši pomoc a podporu. Zkuste na chvíli zvolnit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Pro zrozence znamení Vah bude pro příští týden tématem číslo jedna především život profesní. Ať už práci hledáte, nastupujete do nové nebo před vámi leží další z mnoha pracovních úkolů, jež si na vás vaši nadřízení vymysleli, nebudete mít příliš možností k pořádnému odpočinku. Ve svém zaujetí možná přehlédnete nabídku k pomoci a to by se vám nemuselo vyplatit. Pamatujte, že názor „zvenčí“ často poskytne nový úhel pohledu na daný problém a často se v něm skrývá i samotné řešení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Ke Štírům budou hvězdy tento týden velmi shovívavé. Nakloněny budou především vašim dlouhodobým cílům a snům, respektive jejich splnění. Sice si to vyžádá i úsilí z vaší strany, ale následující dny vám zkrátka všechno půjde od ruky tak nějak lépe. Tak toho využijte! Odhoďte zábrany a pochybnosti (především ty o sobě samých) a směle do toho! Pamatujte, že těch opravdu nesplnitelných snů je v životě člověka jen málo...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Urovnávání sporů bude v životech zrozenců znamení Střelce dominovat prakticky po celý příští týden. Ale nemusejí to být spory, jež se bezprostředně týkají vaší osoby. Díky svým schopnostem odhadnou správně emoce, jež převládají u vašeho protějšku, máte dar najít rovnováhu mezi oběma stranami sporů. Ačkoli tyto schopnosti často nevyužíváte (ke své škodě), následující týden však nebudete mít jinou možnost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pro Kozorohy se právě začínající týden ponese ve znamení rodinných a partnerských vztahů. Poslední dobou máte pocit, že některé potíže v této oblasti nejste schopni dále řešit bez pomoci, a začínáte být trochu bezradní. Ve druhé polovině týdne však přijde překvapivá pomoc od člověka, od něhož byste ji rozhodně nečekali – nikdy jste si totiž nebyli příliš blízcí. Nový pohled na věc vám ale představí možnosti a cesty, kterými se ve vztazích dále ubírat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden budete muset (především v práci) přestat konečně spoléhat na pomoc ostatních a budete nuceni vyzkoušet si, jaké to je, když za něco nesete odpovědnost jen a jen vy. Nepropadejte panice – místo toho se začněte soustředit i na detaily, které jste zatím opomíjeli a kterými se (namísto vás) zabývali vaši kolegové. Změna vašeho pracovního nasazení nezůstane bez povšimnutí. A navíc ze sebe budete mít mnohem lepší pocit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nenechejte si namluvit, že směr, jímž se ubíráte, je špatný. Naopak dopřejte sluch těm, kteří vás ve vašem úsilí podporují. Vaše intuice se totiž jen málokdy mýlí. Koncem týdne zažijete nečekané a o to příjemnější setkání s člověkem, který z vašeho života (nikoli vaší vinou) na nějaký čas vymizel. Užijte si toto příjemné rozptýlení a nechejte se unášet pocitem, který ve vás setkání zanechá.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat