TESTOVÁNÍ: Výživový nápoj Kendalife

19.06.2019 | Testování

Vybíháte ráno narychlo z domu, aniž byste stihli pořádnou snídani? Nemáte v horkém počasí chuť na klasický oběd? Jste aktivním sportovcem nebo nastávající či kojící maminkou, nebo prostě člověk, který si hlídá váhu a zdravý životní styl? Tak právě pro vás je určeno naše testování výživového nápoje Kendalife. Hledáme 20 testerek! Jaké budou jejich hodnocení a recenze?


Celkové hodnocení: 92%

Hodnocení: 56 testerek


Kendalife je 100% přírodní nutričně vyvážený nápoj, který dodá vašemu tělu to, co potřebuje. Je ideálním doplňkem energie pro atlety, vrcholové sportovce a všechny sportovní nadšence, ale také pro těhotné, kojící nebo vytížené maminky a ty, které chtějí regulovat svoji hmotnost po porodu. Kendalife je také pomocníkem pro váš náročný životní styl. Ať už ráno vybíháte narychlo z domu nebo pracujete přes oběd, dodává vám potřebnou výživu a energii.

Pro výživu i energii

Nápoje Kendalife mají vysoký obsah bílkovin (proteinu) a obsahují 24 esenciálních vitaminů a minerálů. Každá 50g porce obsahuje 15 g bílkovin jak ze syrovátky, tak z kaseinu, aby bylo zajištěno trvalé, efektivní a plynulé dodávání energie po co nejdelší dobu.

Lahodný nápoj je vyrobený ze skutečného ovoce a britského mléka od místních farmářů. Stačí jen smíchat s vodou. Ideální na cestách nebo kdykoli když nemáte času nazbyt.

Nápoj Kendalife je skvělou variantou pokud potřebujete nabrat síly a nemáte chuť na velké jídlo. Ideální pro zotavení a posílení vašeho organismu po vysilujícím období. Může to být také skvělý způsob, jak regulovat hmotnost. Ať už potřebujete nabrat, udržet nebo snížit váhu, Kendalife je skvělým pomocníkem.

Obsahuje inulin, přirozené prebiotikum získané z kořenů čekanky, které napomáhá trávení. V Kendal Nutricare, srdci anglické přírody, je Kendalife vyráběný z mléka od místních farmářů. Neobsahuje žádná umělá sladidla, dochucovadla, barviva a, konzervační látky, lepek, sóju nebo GMO (geneticky modifikované potraviny). Je vhodný pro vegetariány.

Kendalife stačí smíchat s vodou a každá 250ml porce obsahuje 215 kalorií. Je plný skutečného ovoce, a proto skvěle chutná.

Který vyzkoušíte?

Nápoj Kendalife se prodává ve dvou skvělých příchutích:

  • Mango passion fruit koktejl
  • Superberry (lesní plody) koktejl
vybraná testerka | 05.03.2020

Super nápoj ,který mi moc chutnal. Konzistence ok,chuť v pohodě. Naučila jsem se jej používat pravidelně a dokonce jej začala kupivat a zkouším nové chutě. Určitě můžu doporučit. Samozřejmě ne každý tyhle nápoje snese.

vse ok

vybraná testerka | 10.08.2019

Otestovala jsem produkt Kendalife s příchutí manga. Děláme v domě rekonstrukci a rychlá příprava mi přišla vhod. Produkt míchám s mlékem . Je sytý dobře se tozpoušt a chutná skvěle. Není příliš sladký. Oceňuji, že je vhodný i pro těhotné ženy. Zachutnal a zároveň zasytí a byl mi pomocníkem k ušetření času. Ano, produkt doporučuji a jistě si jej koupím

-

vybraná testerka | 30.07.2019

Kendalife je perfektní při rychlém životním stylu - umíchat a vypít, případně vzít sebou. Na přípravu jsem používala smoothie mixer, zamíchala nápoj s vodou. Chuť lesního ovoce je dobře rozeznatelná, příjemná. Při použití mléka je plnější, to jsem ale zase nechtěla brát do vedra. Nápoj je dost sytý, takže jsem čtvrtlitr upíjela skoro celé dopoledne. Je to dobrá volba, pokud nemáte čas připravit jídlo.

Příchuť je výborná, ale nevadila by trochu kyselejší.

vybraná testerka | 29.07.2019

Jsem moc ráda, že jsem měla možnost testovat výživový nápoj Kendalife. Vybrala jsem si chuť manga. Vyzkoušela jsem jen s vodou, a byla jsem mile překvapená. Jelikož ráno nestíhám snídat, využila jsem tuto možnost a opravdu nahradí jídlo. Chuťově mi nápoj chutnal, není sladký.

vybraná testerka | 28.07.2019

Děkuji redakci za možnost tento produkt testovat. Testovala jsem nápoj s příchutí lesních plodů. Velikou výhodu vidím že, tento produkt je vhodný i pro těhotné ženy. Bojuji s velikou vyčerpaností a těhotenskou cukrovkou. Navíc se mi v 7 měsíci těhu vrátily nevolnosti. Musím říci že, tento nápoj mi velice vyhovuje nahrazuji jim porci jídla když, mi není dobře. Nestrácím energii, nemám trávicí potíže, ani se mi nezvyšuje hladinu cukru. Nápoj má plnou, přirozenou a velice příjemnou lahodnou chuť. Jeho příprava je snadná i rychlá.

rychlá navykovost :)

vybraná testerka | 28.07.2019

Na úvod mého hodnocení bych ráda poděkovala za možnost testovat. Jsem maminkou dvou malých dětí, miminko je ještě cc z 90 % kojené, občas nevím, kde mi hlava stojí a zapomínám jíst, což není dobré a už vůbec ne v době kojení... Takže jsem uvítala možnost nahradit alespoň jedno denní jídlo takovou rychlovkou. Testovala jsem příchuť lesních plodů. Balení je moc pěkné - plechová dóza. Dle informacích na obalu má jeden koktejl cca 215 kalorií a neobsahuje cukr. Zkusila jsem variantu přípravy jen s vodou... a první doušek nic moc. Ale po dopití celého koktejlu super, zachutnalo mi, že není kdovíjak slazený. Rychle se rozpouští, takže příprava je otázka 5 vteřin. Chutnější je varianta s mlékem nebo dokonce s bílým jogurtem, ale miminko mi reaguje na větší množství mléka v mé stravě, takže jsem mohla jen ochutnat večer po kojení a zůstávám u varianty jen z vody :-) Doporučuji, koktejl skvěle zasytí.

Možná jen vyšší cena nápoje, ale nevím, jak se takovéto kojtejly vlastně pohybují běžně cenově :-?

vybraná testerka | 27.07.2019

Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet nápoj s příchutí manga. Nápoj není sladký a je moc dobrý. Nevěřila jsem moc tomu, že by nějaký nápoj dokázal nahradit jedno jídlo a tento mě překvapil. Vyzkoušela jsem ho místo snídaně a další den místo večeře a fakt zasytil. Takže doporučuji z důvodu chutě a z důvodu náhrady jídla.

vybraná testerka | 24.07.2019

Měla jsem možnost testovat příchuť Mango. Krásně se rozpouštít udělá bohatou pěnu. Mně osobně nějak nesedlo cítila jsem mango a pak něco co mi nevadilo a nechutnalo. Tak jsem ho dala mamině a ta je nadšená ji pro změnu chutná :)

Málo sladké Pro mě až moc hustá pěna

vybraná testerka | 24.07.2019

Po týdnu snídaní Kendalife můžu říct že jsem nadšená. Má skvělou chuť a konzistenci, zasytí, nepálí mě po něm žáha a nejlepší je mlékem. Určitě to není moje poslední krabička. Testovala jsem příchuť Mango passion fruit.

vybraná testerka | 23.07.2019

Měla jsem možnost vyzkoušet výživový nápoj Kendalife s příchutí Superberry (lesní plody) a musím opravdu říct, že mě mile překvapil :-) Je v praktickém balení (plechová dóza), takže je vhodný i na cestování, jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá, a chuťově je moc dobrý. Kdo potřebuje shodit pár kilo (nejen teď v létě) a cítit se lehčeji, tak je nápoj dobrou volbou, protože zasytí ;-)

Žádné zápory jsem u nápoje nenašla :-)

vybraná testerka | 22.07.2019

Měla jsem možnost vyzkoušet příchuť mango a jsem mile překvapená. Drinky tohoto typu mi většinou moc nechutnaly, vypila jsem je rychle, abych to měla za sebou. Ale tenhle mi opravdu chutná jako nějaké klasické ochucené mléko a to si ho míchám jen s vodou. Nasytí a teď, v období těhotenství, mi to opravdu pomáhá naplnit 1 porci jídla kdykoliv během dne. Bohužel, zemřel mi před 2 dny otec, a tak s jídlem bojuju. Ale kvůli miminku jíst musím. Drink mě nasytí i v těchto těžkých dnech.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 20.07.2019

Vyzkoušela jsem Mango passion fruit koktejl, chuťově mi velice vyhovoval, tento koktejl jsem pila asi týden, nahradila jsem s ním buď snídani, nebo večeři, plně mne zasytil a navíc se mi snížila váha o něco víc než 1 kilogram, což také oceňuji. Koktejl jsem míchala pouze s vodou . S výrobkem jsem spokojena a doporučuji ho i ostatním.

Žádné jsem nezjistila.

vybraná testerka | 20.07.2019

Měla jsem možnost vyzkoušet příchuť Superberry. Zkoušela jsem smíchat s vodou, mlékem, přidala jsem to i do bílého jogurtu a musím říct, že mi vše chutnalo a ani v jednom případě nevznikaly hrudky. Nejvíce jsem si oblíbila Kendalife míchat s mlékem, bylo to skoro jako pít klasický milkshake. Jelikož hodně cestuji za prací (100 km), tak bylo příjemné si ráno během minutky připravit nápoj, vzít si ho s sebou do tašky a v klidu vypít v autobusu. V práci jsem si v době oběda udělala nápoj znovu a vydržela jsem nejíst až do večeře. Za mě opravdu skvělá věc. Před časem jsem si koupila podobný produkt, ale cenově někde jinde (dražší) a vůbec mi nechutnal. Neskutečná pachuť a hlad jsem měla zhruba za 3 hodiny. Kendalife mě zasytil až na 5 hodin, což je opravdu skvělé :) Celkově hodnotím kladně.

Malé balení, rychle se spotřebuje.

vybraná testerka | 20.07.2019

Zkoušela jsem příchuť Mango passion fruit koktejl a chuťově jsem byla spokojená, na delší dobu mě také zasytil. příprava je také lehká a rychlá, vůbec se netvořily hrudky a i proto výrobek doporučuji.

nejsou

vybraná testerka | 17.07.2019

Testovala jsem příchuť mango. Napoprvé mi to teda moc nechutnalo, ale rychle sem si na tu chuť i konzistenci zvykla. Pouze do vody to chutove není nic moc, do mléka je to lepší, ale nejvíc se mi to osvědčilo do banánového smoothie :) Co se týče účinku, celkem to dodá energii a sem ráda že do sebe dostanu nějaké vitamíny a minerály navíc. Plus teda kojim a protein se taky hodí.

vybraná testerka | 15.07.2019

Nápoj Kendalife Lesní plody jsem si dala místo snídaně a skvěle mě zasytil a chutná opravdu výborně. Také se lehce připravuje a dobře se rozpouští takže je to opravdu rychlá náhrada když nestíhám což teď v období kdy jedno dítko vidím do školky a druhé kojím atd je opravdu potřeba. Nevěřila jsem že bude chutnat tak dobře.

Bohužel cena, sice si to nebudu dávat každý den, ale kdyby někdo chtěl tak je to hned pryč a cena je docela vysoká. Také moc nechápu kdy tedy se při pití nápoje má hmotnost snižovat a kdy naopak zvyšovat, bojím se abych netloustla :-P

vybraná testerka | 15.07.2019

Už jsem zkoušela více nutričních nápojů a Kendalife Superberry mě nadchl. Většinou si rozpouštím nápoje v mléce, protože s vodou mi nechutnají. Kendalife jsem udělala podle návodu s vodou a překvapilo mě jak byl výborný. Dobře a rychle se rozpustil. V shakeru pěnil, takže mi konzistencí (trochu i chutí) připomínal klasický mléčný koktejl. Navíc je sladký akorát a dobře zasytí. Pro sebe ho zařazuji mezi své oblíbence.

Chvilku po vypití nápoje se objevila zvláštní pachuť v ústech. Ale nic nepříjemného a po nějaké době zmizela.

vybraná testerka | 12.07.2019

Kendalife (Superberry koktejl mi dorazil dnes, ale vzhledem k tomu, že pošťák ho dovezl kolem oběda a já umírala hlady, hned jsem ho i vyzkoušela. Chuťově fajn, nebyl preslazen. Konzistence dobrá, nedělali se hrudky, prášek se hezky rozpustil. Píšu s odstupem 5 hodin a teprv teď na mně přicházi hlad, takže i hezky zasytil. Za mné supr výrobek.

nic

11.10.2023

Tento výživový nápoj je opravdu luxusní a ta chuť je neskutečna

19.01.2023

Výživový nápoj Kendalife je chutově moc dobrý.Užívala jsem ho při dietě

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

skvělý nápoj mohu doporučit, chutný a lahodný.

žádné

10.10.2022

Je moc dobrý, jako výživový doplněk je skvělý . Není dráhy

28.09.2022

vyskoušane a moc chutne

moc rychle si na to navyknete

25.07.2022

velmi mě nadchla jeho chut, dobře se rozpouští, zasytí, ocenuji jeho rychlou a snadnou přípravu

17.11.2021

Tento nápoj je velmi dobrý a je hlavně hodnotný pro lidský organismus. Obsahuje hodně blahodárných látek, které je čas od času třeba doplnit.

15.03.2021

velice chutný a zvládne zasytit, za mě velká spokojenost!

11.12.2020

Super věc pro mne na cestu když nemám čas snídat. Davku zaleju mlékem a cestou do auta šejkuju. Zatím vše ok a bez hrudek

11.05.2020

Nápoj jsem měl možnost ochutnat. Na tyto věci moc nejsem, ale mile mě tento výrobek překvapil. Dobře se to rozpouští a dokonce mě to i zasytí. Přítelkyně ho pila v době těhotenství, když ji bylo špatně od žaludku a bylo to to jediné, co v sobě dokázala udržet. Takže za mě super.

Špatná dostupnost

06.11.2019

Nevím, do jaké míry je tento nápoj výživný, nicméně jeho příprava je rychlá, dostatečně zasytí, dobře se kombinuje se sportem, např. po výkonu a chutná také dobře. Sladký je tak akorát, aby mi vyhovoval.

16.09.2019

Výživový nápoj Kendalife doporučuji všem co nemají času na zbit a nestíhají si připravit třeba svačinu do práce. Mango passion fruit koktejl mi moc chutnal a příprava je rychlovka. Navíc hotový nápoj nezabere tolik místa v kabelce, takže za mne mohu jen doporučit.

09.09.2019

ZA velké plus považuji, že je výrobek vhodný i pro těhotné. Protože trpím nevolnostma a jsem schopna do sebe dostat máloco, ale tento nápoj mi chutná a jeho příprava je rychlá a jednoduchá. Navíc mě zaujali exotické příchutě.

08.09.2019

Výživový nápoj Kendalife by mi vyhovoval, protože pravidelně i v pokročilém věku aktivně sportuji. Velice oceňuji, že je vyrobený ze skutečného ovoce a britského mléka od místních farmářů, což je zárukou dobré kvality. Také je velmi snadná příprava.

11.08.2019

Zajímavý, zdravý a docela chutný způsob, jak dodat tělu potřebné vitamíny, minerály a další potřebné látky, když je tělo oslabené, nebo když nejsme doma, v ideálních a obvyklých podmínkách. Nápoj v prášku se snadno připraví vejde se do zavazadla. Příprava je snadná hlavně rychlá. Přírodní složení, žádné chemie. Pěkně voní a velmi dobře chutná. Také se dobře rozpouští. Šetří čas i práci.

31.07.2019

Výživový nápoj Kendalife vypadá parádně. Vždycky řeším, co sníst ráno, když spěchám, jedu někam pryč. Nebo naopak, když přijdu pozdě anebo ze cvičení. Tohle je skvělá volba! Plná bílkovin, ovoce a výborný chuť

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

24.07.2019

Výživný nápoj Kendalife je 100% přírodní.Je hlavně pro sportovní natšence,ale také pro těhotné a kojící ženy.Je plný vitamínů a minerálů.Obsahuje ovoce a kvalitní britské mlékoJe vhodný pro vegany.Plně nahradí snídani,nebo oběd i večeři.

Žádné

24.07.2019

Nápoje Kendalife mají vysoký obsak proteinu. Vyrobek je z mléka a ovoce, je velmi chutný. Je 100 % přírodní a je to dobrý doplněk pro aktivní lidi a na snížení hmotnosti. Dodá potřebnou výživu a energii. Velmi pěkný výrobek.

23.07.2019

Měla jsem možnost vyzkoušel vyživový nápoj Mango a byla jsem přímo nadšená.Nejen tím že skvěle chutnal navíc zasytil na dlouho dobu,tak jsem neměla potřebu sahat po sladkostech a jiných lákadlech..Doporučuji všem co chcou trochu zhodit a cítit se skvělě.

23.07.2019

Vyzkoušela jsem příchuť mango passion fruit, která mi doslova učarovala. Nápoj zasytí na dlouhou dobu 4 hodiny min, dokonce zapomenete i na sladké a chuťově fakt výborný. Podařilo se mi za měsíc dát dolů 5 kilo, což je super, při zachování stávající stravy a žádného cvičení navíc. Pila jsem 1x denně místo večeře.

20.07.2019

Skvěle chutná. Bez konzervatnů, barviv, umělých přísad, nepotřebných složek. Obsahuje skutečné ovoce (díky tomu i tak dobře chutná) a také mléko od farmářů. Jedná se o kvalitní přípravek, který dodá energii, když ji potřebujete. Má hodně bílkovin.

20.07.2019

měla jsem možnost zkusit nápoj Kendalife s příchutí mango - moc mi chutnal, Je super, že nápoj je vyrobený pouze z ovoce a kvalitního britského mléka, stačí s míchat s vodou a je hotovo. Super na cesty nebo když prostě nemáte na přípravu jídla čas. Jen ta cena je celkem vysoká........

19.07.2019

Jelikož jsem se rozhodla si na mateřské dodělat titul, tak při starosti o ročního syna a nutnosti psaní semestrálek, na jídlo už moc času nezbývá. Je mi jasné, že pouze toto nestačí, ale mít to doma se hodí. Pro zkoušku jsem si koupila ten mangový a zpočátku sice chuť nic moc, ale postupem času si člověk na to zvykne. Příště si pro zkoušku koupím lesní plody, třeba mě víc ohromí.

18.07.2019

TESTOVÁNÍ: Výživový nápoj Kendalife.Je skvělé že má tento nápoj tak široké využití - pro sportovce i běžné uživatele.Mě tento výrobek zaujal především vysokým obsahem bílkovin,které jsou důležité pro svaly..

17.07.2019

Měla sem možnost ochutnat mango, protože mango miluji a ani ve snu mě nenapadlo, že to bude tak dobré. Rada ochutnam i jinou příchuť a mango je jasnou volbou 😇 Baví mě zkoušet nové věci 😊 Určitě bych doporučila i ostatním, které si nemůžou vybrat.

Nemám zadne záporné hodnocení 🤔

15.07.2019

Fascinuje mě že je vyrobený ze skutečného ovoce a britského mléka od místních farmářů. Ideální je že to stačí jen smíchat s vodou a je hotovo. Prima na cesty nebo do práce když není moc času. Doporučuji.

14.07.2019

Dobrý a vědecky podložený způsob jak doplnit potřebné vitamíny a minerály tělu, když není možnost a chuť dostat je do těla jídlem. Pro sportovce s nadměrnou zátěží, pro turisty, kteří nechtějí tahat velké zásoby potravin a nebo třeba pro rekonvalescenty, kteří trpí nechutenstvím. Vše potřebné se organismu dostane snadno přijatelnou formou. Nápoj se rozmíchá snadno, obě příchutě jsou velmi dobré. Užívání snadné a účinek spolehlivě ověřen.

13.07.2019

Mela jsem moznost vyzkouset "jednu porci" napoje s lesnim ovocem. Pozitivum je bezdebat rychla priprava napoje, obsahuje mineraly a vitaminy, ktere telo potrebuje a pekna doza (zadny sacek, ktery se vysype)

Moc mi nechutnal a nijak zvlast me nezasytil.

11.07.2019

Úžasné, výrobek je naprosto skvělý pomocník, pokud absolutně nestíháte. Jednoduchý pokrm, který je hotový během chviličky, skvěle ušetří čas. Vyzkoušela jsem oba dvě příchutě a nemlžu si to vynachválit

09.07.2019

Jednoduchý, rychlý a chutný způsob, jak doplnit energii a potřebné látky, když není čas či prostor na pořádné jídlo, když je třeba doplnit energii, nebo když chybí chuť k jídlu. Je zde jistota, že tělo dostane potřebné zdraví prospěšné látky a ještě si u toho pochutnáte. Nápoj se připraví snadno, rychle, má přirozenou, příjemnou chuť po ovoci. Sportovcům dětem i dospělým s aktivním způsobem života či rekonvalescentům přijde jistě vhod.

06.07.2019

Nápoj je vynikající pokud potřebujete nabrat síly a nemáte chuť na velké jídlo. Moc dobře chutná. Rychle zasytí. Je vyrobený ze skutečného ovoce a to nemá chybu. Je vhodný i pro hubnutí. Obsahuje dobré látky na pomoc trávení.

06.07.2019

Měla jsem tu čest ochutnat oba dva druhy. Toho manga jsem se upřímně bála, ale vůbec jsem neměla čeho. Oba dva nápoje voní i chutná po ovoci, a když nestíhám, je to ideální snídaně/večeře. Můžu všem doporučit.

03.07.2019

Výživový nápoj Kendalife nám s partnerem moc chutnají. My jej využíváme hlavně při tůrách. Navíc mi to přijde i zdravější, než klasické jídlo. Není na závadu si dát občas toto. Má to skvělé ýživové hodnoty a je chutný

02.07.2019

Výživový nápoj Kendalife jsem si moc oblíbila a zamilovala. Studovala jsem dlouho jeho složení a musím říct, že mi opravdu dodá energii. Nemám někdy čas se pořádně najíst a tak je prima mít toto jak v práci, tak i doma

01.07.2019

Výborná věc pro dnešní uspěchanou dobu. Rychle, hotovo, vždy po ruce. Když není čas se v klidu najíst a nebo když tělo není ve formě, tento nápoj rychle a spolehlivě dodá tělu vše potřebné. Zejména bílkoviny a ovocnou složku. Po nemoci pomůže dostat organizmus do optimálního stavu. Moc dobře chutná, připravit ho zvládne každý a je vhodný pro všechny věkové kategorie.

01.07.2019

Výživový nápoj Kendalife jsem si ho moc oblíbila. POslední roky si dávám záležet na zdraví, měla jsem asi už šest druhů různých nápojů a zlisula jse i tento amám ho stále. Moc mi chutná a jsme ráda, že prospívá mému tělu. Cítím se skvěle a určitě moc doporučuji ostatním

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat