Diskuse na téma finanční problém

19. 08. 2010 | Peníze a právo

Chtěla bych se s Vámi podělit o možnost pomoci, kterou jsem využila a opravdu mi pomohli. Vždy jsem byla opatrná na půjčování si peněz od různých finančních ústavů, také jsem si párkrát naběhla. Z těchto ,,bot", které jsem udělala, jsem posléze potřebovala pomoci, ale už jsem nevěřila nikomu, že by mne nepodvedl. Nakonec jsem se rozhodla a oslovila firmu SOS DLUHY, aby mi s mými fin. problémy pomohla. Opravdu moho tuto firmu doporučit. Nyní mi chybí jen trochu a jsem bez hluhů.:-)

Šárka 28.06.2018

Tak to ti moc gratuluji… Jak na to? Je tu někdo, kdo šel do zpětného leasingu nemovitosi? Konrétně mi jde o spolupráci se společností http://www.nemovitostnaleasing.cz/. Děkuji za jakýkoli postřeh.

Laugher 08.01.2017

Já už mám své dluhy splacené

Bohunka 28.11.2016

Ahoj,pokud máte finanční problém tak já můžu doporučit společnost Vataonline.Celá půjčka se dá vyřídit online, a vyřízená je fakt rychle

Lenka 20.05.2016

Potřebuji poradit. Přes http://www.kontrolaexekuce.cz jsem nalezla manželovi exekuci. :( Bohužel nevím co dál ? Mohu kontaktovat exekutora ?

Romana Lenka 22.05.2016

Já mohu poradit s levnou půjčkou. Máme kladnou zkušenost s firmou Maxihypo, která překvapila nízkým úrokem a pohotovým servidem až do domu. Dělají i hypotéku.

Helena Romana 04.10.2016

Zkus se podívat na pujcky, které fungují na principu p2p- to znamená, ze jedni lidi investují a pujcují tak druhým lidem. Kdyztak se podívej na www.zlutymeloun.cz , mám s nima zkusenost a mají i vse vysvetlene podrobnej.

Laura Helena 05.10.2016

jakou cástku se tam dá pujcit a kolik preplatím navíc?

Téra 22.09.2015

Já bych touto cestou velmi ráda pochválila www.pujcky1uvery.cz velmi doporučuji. Velká průchodnost půjček, férové jednání. Půjčovala jsem si již po druhé, opět mám splaceno a vše proběhlo jak jsme se domluvili.Opravdu perfektní přístup

Pavlína Téra 24.09.2015

Jak jste si o půjčku požádala?.. abych to upřesnila, ráda bych věděla jestli mi budou peníze vyplaceny na základě elektronického online formuláře který jsem našla na stránkách http://www.pujcky1uvery.cz/index.php/nebankovni-pujcka nebo jestli mi budou peníze vyplaceny až po té co se podepíše smlouva?

Pavlína Pavlína 10.10.2015

Takhle.. od sepsání žádosti se do nějakých dvaceti minut dozvíte jestli byla půjčka schválena, smlouva se podepisuje budto v kanceláři nebo na místě na kterém se dohodnete po té vám jsou okamžitě vyplaceny peníze :)

Alena 22.09.2015

Mohu potvrdit pozitivní zkušenost s vataonline.cz, dokonce mi byl vystaven splátkový kalendář s nabídkou prodloužení doby splatnosti,vřele doporučuji

Nina Alena 24.09.2015

Kolik si můžu u vataonline půjčit? Rádi bychom si vzali 30tis. na auto. A také mě zajímá jestli takovou půjčku dostanu já se svým platem 12tis. čistého a zda budu muset příjem dokládat?

Majka 19.09.2015

Půjčí mi u pujcky1uvery i když jsme s manželem v registru?

andrejka 15.09.2015

chci se zeptat kdybych si půjčila u pujcky1uvery.cz jak je to se schválením a po té s podpisem smlouvy? Respektive kde společnost sídlí abych nemusela potom jet já nebo manžel podepisovat smlouvu přes půlku republiky :)

Nina 11.09.2015

My máme s manželem výbornou zkušenost s www.pujcky1uvery.cz, žádné remcání kolem papírů potvrzujících příjem.Potřebujete, půjčí ptají se jen na to nejnutnější. Já jsem zastáncem nebankovních půjček.Když jsem chtěla půjčit po bance když mi řekli co všechno budou po mě chtít tak mi bylo jasné, že se půjčky já ani muž nedočkáme v době kdy ji potřebujeme a my ji potřebovali ihned.Takže nám tahle nebankovní půjčka zachránila krk

Ludmila 11.09.2015

Opravdu miluju takové lidi co se ptají různě v diskuzích a jsou líní si to na tom internetu najít .D http://www.vataonline.cz/vyhody-rychle-pujcky/ stačí prostudovat stránku a je to ne? :)

Lucka Ludmila 15.09.2015

To je pravda, ale vždycky je lepší se optat na osbní zkušenost, stránky si samozřejmě asi projde každý, ale jistota je jistota.

Romča Lucka 17.09.2015

Muž si půjčoval u vataonline, peníze přišli na účet vcelku rychle a do toho nám vystavili splátkový kalendář díky němuž jsme měli perfektní přehled. Jestli hledáte nebankovní půjčku tak doporučuji

Lucka Romča 19.09.2015

holky díky všem. O půjčku už bylo zažádáno a mám i schváleno. Ještě jednou díky

Gábina 28.08.2015

Zdravíčko.měla jsem finanční problém cca před půl rokem. Potřebovala jsem co nejrychleji půjčit peníze ale každý se na mě vykašlal.Nebankovním společnostem jsem nikdy nefandila ale nezbývalo mi než si půjčit u vataonline.U nich jsem si půjčila proto že mne ze všech těch společností nejvíce zaujaly podmínky a jednání z jejich strany.Už mám splaceno,ale pomohlo mi že mi tenkrát půjčili a já je budu chválit všude kde to půjde protože mi doslova vytrhli trn z paty.Takže za mě kdyby chtěl někdo půjčit doporučuji tuto společnost.

Schwarzová Gábina 30.08.2015

Ahojky Gábinko:) přidávám se k vám se svou též dobrou zkušeností s vataonline.Pomohli mi když jsem to potřebovala a půjčili částku kterou jsem potřebovala i přesto že jsem byla v registru a díky nim jsem se vyhla ekzekuci tak moc moc doporučuji tuto společnost:)

Lucka Schwarzová 31.08.2015

Jak se dá o půjčku u vataonline požádat ? A co všechno k tomu budu potřebovat?

Sandra 27.08.2015

Kdy se dozvím jestli mi byla půjčka u pujcky1uvery schválena ???

Sandra Sandra 30.08.2015

Dozvíte se to ještě v ten den.Ovšem asi musíte žádat všední dny, netuším jak by to bylo pokud by jste si online žádost poslala o víkendu ale je možné že i přes víkend se vám ozvou ihned :)

Simona 08.08.2015

Velice doporučuji společnost vataonline, půjčovala jsem si u nich nedávno a jsem snimi moc spokojená

Alena Simona 23.08.2015

pro Simonu: Jaké jsou u vataonline podmínky k půjčce? Mám šanci i když jsem v registru? :( potřebovala bych půjčku co nejurgentněji :(

Míša Alena 26.08.2015

http://www.vataonline.cz/podminky/ tady máte podmínky k vyřízení půjčky. Plus je tam bezplatná infolinka kde si můžete zavolat a zodpoví vám všechny dotazy ohledně půjčky:)

Jandlová 25.07.2015

I já se ocitla ve velké finanční tísni před rokem, a protože kvůli jedné opožděné splátce na kreditku jsem se ocitla v seznamu dlužníků takže byl problém si někde půjčit.. na internetu jsem narazila na www.pujcky1uvery.cz, moc mi to tenkrát pomohlo,nebyl snimi žádný problém pokud by byl někdo v podobné situaci, doporučuji se na ně obrátit

Petra Jandlová 27.07.2015

Paní Jandlová, jak žádost o tuto půjčku probíhá? je nutné zastavit se přímo někde v kanceláři/na pobočce nebo stačí odeslat nějakou žádost přes internet? a pokud bych chtěla půjčku do 10 dnů je možné že ji dostanu tak brzy?

Jandlová Petra 05.08.2015

půjčku vám schválí téměř ihned. O půjčku můžete zažádat online http://www.pujcky1uvery.cz/index.php/nebankovni-pujcka po té se vám ozvou jestli vám ji schválili nebo ne a vyplatí částku. U mě to bylo do 24 hodin takže to proběhlo opravdu rychle. Hodně štěstí a ať to vyjde :)

Lenka Jandlová 15.08.2015

Moje zkušenost s www.pujcky1uvery.cz je velmi dobrá.Potřebovala jsem půjčit a v bance mi půjčit nikde nechtěli protože kvůli mému nezodpovědnému muži který jednu splátku pozapoměl zaplatit jsme se dostali do seznamu dlužníků.Tato společnost mi pomohla a půjčili mi bez problémů.

Kamila Lenka 25.08.2015

@ Lenka: Jak dlouho trvalo vyřízení žádosti a jaké jsou podmínky k tomu abych půjčku dostala?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat