Diskuse na téma Sjíždění vody

10. 05. 2015 | Pohyb a sport

Chci se zeptat co si myslíte, že je lepší zda kajak nebo nafukovací člun na sjíždění vody? :) Máme 5 leté dítě, takže přihlížíme i na něho :)

Kamča 20.08.2015

A už jste někdy na vodě byli? Hlavně si pospěště, jinak vám všechna voda v takových horkách vyschne :D

Terulka 18.08.2015

Jak jsem říkala, moc nejezdíme, ale přemýšlíme, že jezdit začneme.

padler Terulka 18.08.2015

prave proto s tim zacnete poradne :)) ono se to zda, ze to nic neni. z 90% to tak i je (obzvlast v cr s absenci divoky vody, vyjma vypousteni prehrad) ale staci relativne malo a muze to bejt pruser, obzvlast s malym prckem ;)

padler 17.08.2015

Jinak doporucuju si ten "clun" vyzkouset, idealne na umelym kanale, ale to ve 2 asi nebude idealni :D pokud to mate kousek, zajedte na troju, v hg sportu dela prijemnej zrzavej skretik (standa perina=prdoch) ten to dokaze lip vysvetlit a poradit a ukazat :D. Jinac, nekupujte zbytecne "clun" (raft), se kterym nebudete moct na vetsi vodu jak wwII, to je jak koupit trabant, pac nebudete jezdit po dalnici ;)

truestory a srry za chyby 17.08.2015

Predem bych rekl, ze jizda na vode s 5letym prckem(asi tezko umi plavat V PROUdU) i na vltave zvysi obtiznost :D kajak je i pro 4, ale ten si na reku turista asi nevezme :D. Jinak je o kotel bezpecnejsi jak nafukovacka , teda s jistejma znalostma aspon eskymaku, je tu totiz moznost se zase dostat hlavou hore i na deblu (kajak je totiz vetsinou jednomistnej a ma dvoulisty padlo, turisticka canoe ma dve mista a jednolisty padlo). Raft nezkusena posadka prevrhne jenom oo trosku hur jak canoe, ale tam plavou dva lidi a zbytek jim lovi dalsi lode, Raft (ne nafukovaci clun z globudu ale raft z pokud mozno vodacky zamerenyho shopu) po prevrhnuti opousti 4-6lidi a vsechny veci na nem... At si vezmete cokoli a bude jakejkoli pocet lidi, furt je lepsi mit vic jak 2lodi a obzvlast s prckama si takovyhle vejlety radsi rozmejslejte a hlavne je k tomu raftu neprivazujte :D mejte se radi a misto vltavy si radsi zajedte s ck na salzu :D

Kamča 16.08.2015

Byly jsme nedávno s holkama sjíždět Vltavu. My jsme jely na Vydrách, ale hodně lidí okolo nás mělo kajaky nebo čluny. Podle mě pokud máte malou holku, tak bych volila člun, ikdyž je pomalejší. Půjčit se všechno dá, ale pokud přemýšlíte i nad tím, že ho využijete. Tak si nemyslím, že by bylo špatné ho nekoupit.

Terulka 24.07.2015

Je pravda, že moc často nejezdíme, ale chtěli bychom začít jezdit častěji a né jen jednou do roka, třeba zkusit i zahraničí nebo tak ..

Kacinka16 20.07.2015

Já bych třeba raději brala ten člun, pokud máte 5 leté dítě :) a pokud jezdíte častěji, tak bych ho koupila, ale jinak bych si ho asi jen vypůjčila :)

Terulka 11.07.2015

Jenže půjčovat to, taky za to zaplatíš není lepší si ho raději třeba koupit? A raft je hodně pomalý ne Mirku?

Terulka 26.06.2015

Já jsem četla, že ty čluny jsou i pomalejší jak kajaky a bezpečnější, tak to asi opravdu bude lepší volba…

Mirek 24.06.2015

Já ze zkušeností, bych se spojil ještě s jednou rodinou, a vzal bych raft, pokud pojedete třeba Vltavu. Tam si můžete vše půjčit.:-D

Anet 23.06.2015

Taky souhlasím, tam ho budete mít pod kontrolou a zrovna i ten člun od toho Intex je dobrý za ty peníze.

Kajuška 21.06.2015

Já bych rozhodně volila člun, pokud ještě máte 5 leté dítě ;)

Terulka 25.05.2015

Právě na ten nafukovací člun od intex jsme se dívali … a s tím kajakem máš asi pravdu…

Sandriskaa 22.05.2015

Tak já co si myslím, tak kajak máš pro dvě osoby ne? A člun máš pro více lidí, takže podle mě bych volila člun, ale třeba, když se podíváš na tenhle http://www.abcsport.cz/nafukovaci-clun-intex-seahawk-4-set-ean68351-skup139.php tak je to pro 4 osoby a podle mě i rozměrově je to super, když tam bude malé dítě :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
78 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat