Diskuse na téma Střevní potíže

Co vám nejlépe účinkuje při střevních potížích ?

EvaLesa 11.02.2024

Já bych při střevních potížích určitě doporučila probiotika. To je podle mě základ pro jakékoliv problémy se zažíváním. Já mám ověřený Bactoral. Ten koupíte kdekoliv v lékarně nebo i na internetu (Notino atd..). Je teda v porovnání s jinými probiotiky dražší, ale je to fakt bomba, cop se týče všech prospěšných bakterií. A k tomu případně přidat i nějaká prebiotika, ta slouží jako "potrava" pro probiotika.

Denča97 28.11.2023

Doporučuju esenciální olej zázvor. Nakapala jsem pár kapek do krému a mažu si s tím břicho. Výsledky se objevily tak do týdne. Je to opravdu přírodní zázrak. Používám tento https://www.madokonalost.cz/ginger-sillage-esencialni-olej-10ml/ je v 100% čisté kvalitě.

Majka 28.03.2022

Děkuji, tip na kvalitní probiotika vítám. Potřebuji si dát do pořádku zažívání.

Dorota 26.03.2022

Všimla jsem si, že jsou nově na trhu desítková balení Laktobacilů atb. To je super, protože stačí koupit jedno levné balení a nemusmí schovávat zbytek z velkého. Navíc toto balení je v blistru a ne v kelímku, takže se vejde pohodlně i do kufru na dovolenou.

Lada 24.03.2022

Zkuste si porovnat probiotika od www.naturevia.cz třeba s Linex…byla jsem hodně překvapená, že v Linexu jsou 2 kmeny místo pěti, není C, užívá se jich více denně a přitom je na ně reklama úplně všude.

Sofie 20.03.2022

Nedávno mě u  Dr.Maxe doporučovali jejich , že jsou prý stejná a levnější, než od Naturevia. Doma při porovnání krabiček  jsem s hrůzou zjistila, že jsou mnohem slabší, nemají ochranu vůči žaludečním kyselinám, musí se jich užívat víc a ve výsledku nejsou ani levnější. A nemají vitamín C na imunitu. Budu si na jejich nabízení už dávat pozor, abych zase nenaletěla.

Nela 13.03.2022

V lékárně mě doporučili posílit činnost střev pomocí kvalitních probiotik a prebiotik. Užívám přípravek Laktobacily 5 Imunita od Naturevia.

Adéla 17.09.2018

No záleží o jaký problém jde. Ráda bych se připojila do diskuze, protože mám dost často problémy se zácpou, přitom se snažím jíst zdravě, nic těžkého, pohybu mám také dost, ale v tomto směru mám stále problémy a projímadlem to rozhodně řešit nechci.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat