Diskuse na téma Zahraniční kuchyně

10. 06. 2018 | Kultura koníčky

Ahoj :) Vaříte někdo nějakou zahaniční kuchini? Kde berete recepty a kde potraviny? Vím že někdy je něco v Tescu a že se dají najít nějaké recepty, ale ráda bych našla něco co bude opravdu tip top. Protože většinou jsou ty recepty jen takové pokusy o napodobeninu. Já jsem třeba na téhle stránce našla pár super receptů http://www.eshop.fwtandoori.cz/module/csblog/post/53--losos-v-thajske-kari-omacce.html třeba tenhle. Ale líbily by se mi i jiné než asijské kuchyně. :)

Malika 10.01.2024

Mám i vyloženě kuchařku s exotickými jídly, s těmi potravinami je to kolikrát složitý no, ale jdou najít spešl obchody, kde něco mají.

Eva 22.06.2023

Několik receptů jsem zkoušela, když to v restauraci stojí hodně, hlavně čínu, koreu a třeba sushi :-)

Ivča 10.05.2022

Nevařím často zahraniční jídla, ale většinou když mi něco zachutná, tak se o to pokusím i doma, zatím největší úspěch mělo bum bo nam bo a tam se věci dají nakoupit normálka v albíku.

Evča Ivča 07.12.2023

Joo to jsem taky zkoušela, ale moc se to neujalo.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat