Diskuse na téma Úbytek váha a zhoršení celulitidy

17. 10. 2019 | Hubnutí

Ahoj holky, taky se vám stalo, když jste daly dolů víc kilo, tak se vám šíleně zhoršila celulitida ? Vůbec nevím co s tím mám dělat. Myslela jsem si, že když zhubnu, tak se mi ba naopak zlepší, ne naopak :( ...

Irena 04.10.2020

Osobní zkušenost s žádným takovým ošetřením nemám jenom jsem hodně četla o ošetření tri active aji na instragramu toho bylo poměrně dost kde se kočky fotily před a po a rozdíl tam byl fakt viditelný.

Krystýna 30.04.2020

Kosmetickou cast momentalne nedelaji, ale tu zdravotnickou ano. To jo, zavolej si tam - amarylliscentrum.cz/kontakty, zde mas kontakt, a domluvis se s nimi, pani je moc ochotna, vse vysvetli a pomuze pri konzultaci s vyberem vhodneho osetreni!

Krystýna 28.04.2020

Oni toho delaji hodne, je to spise o konzutaci s nimi, ale alespon jukni na tohle amarylliscentrum.cz/zakroky/celulitida, at mas trochu predstavu!

Tyna Krystýna 29.04.2020

Dekuji, kouknu nato a zavolam si tam, snad me v co nejblizsi dobe vezmou, ted kdyz je ve svete ten zmatek :(

Tyna 26.04.2020

Tak to neznam, ale rada poznam a vyzkousim :-) Take mi nedela problem za kvalitou dojizdet! :) A na jakem osetreni jsi presne byla?

Krystýna 23.04.2020

:-) aco presne by si chtela dale vedet? Byla na osetreni v Praze,ikdyz musela dojizdet, moc si to tam chvalila! Bylo to zde, Amaryllis centrum, treba ti to neco rika, jsou to opravdu profici!

Kristýna 07.04.2020

Sestra to měla úplně stejně a jelikož jí cvičení nepomohlo, tak si nakonec zaplatila ošetření na které pravidelně chodila

Tyna Kristýna 21.04.2020

Osetreni na celulitidu? To me zajima! :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat