Diskuse na téma Úzkost a strach

Dobrý den, mám teď nějakou dobu stavy úzkosti a strachu. Nemáte prosím podobnou zkušenost? Co s tím?

Denča97 28.11.2023

Dobrý den, můžete vyzkoušet esenciální olej https://www.madokonalost.cz/bergamot-sillage-esencialni-olej-10ml/. Je to nejsilnější a nejběžnější přírodní antidepresivum. Můžete ho použít při aromaterapii. Pár kapek nakapete do aromalampy a můžete ho inhalovat. Případně pár kapek nakapete do svého běžného krému a on se přes kůži dostane do krevního oběhu, kde účinně pomáhá tam kde má.

Vladimír 04.01.2023

Bez vyřešení prvotní příčiny úzkosti nepřináší užívání antidepresiv trvalé výsledky. Touto příčinou jsou určité potraviny v naší stravě, způsobující chronické záněty nervů v těle a buněk v mozku. Používám testy, které určí, jaké konkrétní potraviny Vám tyto reakce v těle vyvolávají. Poradím, jak si upravit výživu, abyste se z úzkosti trvale uzdravili, a žádné léky jste k tomu už nepotřebovali. Kontakt 608 155 338.

Markéta 05.12.2022

Mamka měla podobné stavy, ataky apod a dost jí s tím pomohl psychowalkman.

Daniela Markéta 16.12.2022

To je co prosím tě? Jakým způsobem to funguje?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat