Diskuse na téma Bolesti kloubů

Prosím pěkně, myslíte, že ty doplňky na bolesti kloubů pomáhají ?

Denča97 28.11.2023

Dobrý den, doporučuju vyzkoušet esenciální oleje. Nakapete pár kapek do běžného krému a potíráte jím postižené místo. https://www.madokonalost.cz/bolest-svalu/

Simona K. 26.06.2023

No to zní dobře, moc děkuji za doporučení. Už jsem si ho i objednala a rovnou jsem tam vzala Tygří mast a sadu pro babičku, bude mít narozky, tak se to hodí. Tak se těším až jej vyzkouším.

Maruška 23.05.2023

Záleží na to jaké doplňky, samotný kolagen se třeba strašně přeceňuje, jelikož jde komplexně do těla nikoli pouze na postižené místo. Osobně jsem spokojená se sirupem pro kloubní výživu.

Raketka Maruška 25.05.2023

A ulevuje to nějak od bolesti nebo to je vyloženě jen na prevenci proti obtížím? Hledám něco co by mě ulevilo, poslední dobou mě začínají hodně bolet klouby a nechci do sebe spát nějaké prášky. Chtěla bych něco více přírodního.

Maruška Maruška 05.06.2023

Ano pomáhá od bolesti. A samozřejmě je i jako prevence, bere se ale pouze 2x do roka, vždy jen 3 měsíce a pak 3 měsíce pauza. Což mi přijde i lepší než brát něco neustále celý rok. Je to tento https://www.topvet.cz/sportovni-vyziva/60380-artroregen-premium-kloubni-vyziva, vždycky jej beru především přes jaro a pak nasazuji znovu na zimu.

Klára 30.10.2022

Mně kolagen pomohl ale samozřejmě záleží na tom co máš za problémy. Já mám po zranění s kotníkem problemy a doplněk co užívám mi s tím hodně pomohl.

Dianadia Klára 01.11.2022

A co užíváš, s jakým doplněk máš dobrou zkušenost?

Klára Klára 02.11.2022

Já si kupuju tenhle https://www.energyflexcollagen.eu/cs/produkty/ na rozdíl od jiných doplňků s kolagenem se tenhle v těle mění na tekutý takže se líp vstřebává a je účinnější. Navíc je dobrý i na podporu imunity a pleť.

Dianadia Klára 02.11.2022

To se mi podle složení líbí, takže ho zkusím, díky moc!

Tyna31 03.01.2020

Tak to si myslím, že je otázka hodně ze široka. Řekla bych že hlavně záleží na výrobci a složení a taky samozřejmě jaký má člověk problém.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat