Diskuse na téma Máte nadváhu a jste unavená, máte málo energie?

Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*

Radka 03.04.2024

Holky, mám docela nadváhu a musím se začít hýbat. Tak nějak si nedovedu představit, jaký pohyb by byl pro mě nejlepší. Když jsem to tak nějak konzultovala s okolím, tak mě přivedli na myšlenku, že bych si koupila elektrokolo. Máte tip na dobré, spolehlivé?

Ella Radka 07.04.2024

Elektrokolo je super nápad. Jen doporučuji takové, ale jízda na něm byla snadná, i když nepojede motor. Samsung má taková kola :) Jinak doporučuji kouknout na nabídku https://els-moto.cz/obchod/45-elektrokola :)

Alča 08.03.2024

Já jsem třeba s kily navíc bojovala hrozně dlouho. :( Nešlo mě zhubnout, ať jsem cvičila nebo se snažila držet jídelníčky. Byla jsem už tak demotivovaná, že jsem se nechala zlákat reklamou na Ketofit. Jak moc jsem tomu nevěřila a jak moc jsem byla překvapená, když jsem začala pomalu hubnout. Nakonec se mi podařilo shodit na původní váhu, zhubla jsem kolem 20 kilo a cítím se naprosto skvěle. ❤️

Erika Alča 15.03.2024

Jaký program jsi tam od nich měla? Kupovala sis co se ti líbilo nebo jsi měla nějaký balíček? Jak dlouho se samotné produkty jí?

Alča Alča 25.03.2024

Koupila jsem si tento balíček na 4 týdny https://www.ketofit.cz/skvele-leto-4-tydny-jarni-hubnuti. Byly tam moc dobrá jídla, takže mi všechno chutnalo. Dieta samotná je právě na ty tři čtyři týdny, ale zapojuješ tam pak i normální suroviny, zeleninu atd. Jela jsem dle jejich receptů co mají na webu. :) Pak jsem to začala více studovat a vařím si tak i teď, díky tomu si držím i postavu. Občas tam ještě po něčem sáhnu, mají skvělé pečivo, těstoviny, těsto na pizzu nebo třeba i koktejly či sladké krémy. :)

ter.jun 22.02.2024

Jděte na biorezonanci - pokud něco nejde, špatně se vám hubne, nemáte energii, chce to začít to řešit komplexně. Znám to sama, z vlastní zkušenosti. Hýbala jsem se, jedla zdravě, ale únava byla šílená. To tělo mělo dostatečný čas si navyknout na nový režim. Na bicomu mi zjistitli co jíst a nejíst, jaké brát vitamíny, a divila jem se, co mi všechno řekli k mému zdravotnímu stavu.. Byla jsem v Analýze zdraví. Dají vám komplet vyhodnocení co se děje ve vašem tělě, s čím bojujete.

Šárka ter.jun 27.02.2024

na biorezonanci byla kolegyně a chválila si to, já jsem moc nevěřila, ale čtu o tom nějak v poslední době víc a víc. Celkem jste mě nakopla k tomu se objednat.

Magda5 01.12.2023

Já bych chtěla doporučení na nějaký kvalitní přírodní doplněk stravy, který pomáhá jako celková podpora zdraví a prevence. Můžete doporučit co se vám osvědčilo?

Alizee Magda5 02.12.2023

Já užívám Lví hřívu, je to léčivá houba a má spoustu éčivých účinků. Objednávám si ji od Houbicky.eu tam ji mají v bio kvalitě a kvalitně zpracovanou.

Radka 10.10.2023

Souhlasím, má to stejné. Pomohla mi keto dieta právě tady od KetoDiet a teď se už jen udržuji. Jen vánoc se trošku děsím, ty jsou tady za chvíli :D

Milena 13.06.2023

Holky, uvažuju, že bych si domů pořídila běhací pás. Prostor na něj mám. Hýbat bych se měla a ven ani do posilky se mě nechce.... Tak jsem si říkala, že tohle by mohlo být fajn řešení. Máte prosím tip na kvalitní stroj? A shop, kde bych ho koupila?

Majda Milena 14.06.2023

Ahoj Mileno, podívej se na tento shop https://www.fitham.cz/. Já ho mám moc ráda. Mají tam pro sport snad úplně vše. Od malých věcí, až po pořádné stroje. A mají také nákupního rádce, který ti s výběrem toho nejlepšího stroje poradí.

Krista 09.05.2023

Ahoj, mně se podařilo zhubnout pomocí diety https://www.ketodiet.cz/. A musím teda říct, že jsem maximálně spokojená. Vybrala jsem si program, který dieta přímo nabízí. A bylo to maximálně pohodlné :) Jinak jsem s touto dietou zhubla naprosto skvěle. Konečně. Nic jiného mi vlastně nepomohlo, než tato dieta :)

Karla Krista 27.06.2023

Koukala jsem se na jejich programy. O dietě uvažuju. Dostala jsem se i do jejich FB skupiny a musím říct, že ty proměny jsou skvělé. A líbí se mi vzájemná podpora. Chc se ale zeptat... Ten hubnoucí balíček si mám vybrat podle toho, kolik chci shodit? Nebo je rozdíl ve složení?

Věrka Krista 07.07.2023

Ta jejich skupnka na FB je skvělá. Já tam jsem a nestačím žasnout nad tím, jak jsou ty proměny dokonalé. A taky mi teda maximálně vyhovuje to, že jsou tam poradkyně, co ohledně ketodiet radí... Jak držet, co jíst, co ne. No a taky se tam objevují proměny a musím říct, že kolikrát mi spadne brada.

Karla Krista 09.07.2023

Holky, ta dietu jsem si koupila a trefila jsem super akci... do dneška mají polévky za zvýhodněnou cenu. Ušetříš na balení stovku, což mi příjde opravdu super :)

Eliška Krista 07.08.2023

Jojo, ketodiet mívá skvělý slevy a akce... Já sleduju jejich FB skupinu a tam poradkyně vždycky všechno nasdílí, takže mi nic neunikne :)

Lola Krista 05.09.2023

Ta ketodiet skupina je super v tom, že tam hned reagují poradkyně a taky jsou tam skvělé nápady a inspirace na recepty :)

Magda 26.02.2023

Zkus program a potom třeba jen produkty. Na začátek je lepší, když máš sestavený.

Lola Magda 05.09.2023

Já jsem třeba u ketodiet jela jak program, tak jsem si kupovala jejich produkty. A ty jsem zařazovala do jídelníčku. Samozřejmě jen ty, co odpovídaly mojí fázi :) Ale jak říkáš, sestavený program je na začátek určitě lepší.

Lenka 23.02.2023

No já nad tím uvažuji, ale nevím, jak si koupit jestli program nebo jejich produkty samostatně.

Hana 09.02.2023

Klasicky také založené hodně na proteinech a do toho kombinuji ještě stále ketofit produkty.

Lenka 26.01.2023

A potom jsi začala jíst jaké jídlo?

Hana 25.01.2023

Ano, před létem jsem potřebovala dát dolů 6 kilo. Takže jsem měla jen ty 4 týdny. Nastartovalo mi to dobře metabolismus.

Lenka 23.01.2023

A kolik se ti podařilo zhubnout? Měla jsi jen ty 4 týdny?

Hana 20.01.2023

Hodně mi pomohl článek https://www.ketofit.cz/jak-zacit-s-ketofit a hlavně, že má nejméně sacharidů, protože tak zhubneš a nemáš hlad díky proteinům.

Jaroslav Cimrman 10.01.2023

Víc se mi osvědčil půst a jelikož jsem ho držel už mezi Vánoci a Silvestrem, do nového roku jsem vkročil o 4 kila lehčí 🤷🏻‍♂️ Jak využít svojí vlastní pohodlnost jako zbraň proti nadváze, kterou často zapříčiní? Udělejte si lenošivý půstový víkend jen pro sebe. Jak tedy na to? Zde je postup, který se osvědčil mě. Než se do podobného půstu pustíte, konzultujte prosím s lékařem svůj zdravotní stav a vhodnost půstu konkrétně pro vás. Začít můžete už v pátek ráno. Nejlépe se naposledy najezte ve čtvrtek večer, v pátek už do večera nic, místo snídaně supersladké kafe nebo čaj, které vás nakopnou, v práci nechoďte na oběd, do večera to nějak doklepete, večer maximálně trochu čistého vývaru bez pevného obsahu - pomůže i s pročištěním střev) a místo fyzické konzumovat od patku po celý víkend už jen duševní stravu - pustit si večer filmy nebo hrát videohry. Nejlepší je hlad zaspat a v sobotu ráno už vám bude fajn a hlad bude pryč. Když přijde lehká nevolnost, chutě nebo bolest hlavy, maximálně si dejte lžičku tuku se solí (kvůli dehydrataci a osmotické nerovnováze) a třeba česnekem (saturujete chuťové receptory a přestane vás honit mlsná na slaná aromatická jídla a masovou příchuť). Neublíží i nějaké ty vitamíny a minerály a pít můžete třeba odstátou vodu z lednice (bez chlóru a bublinek) s citrónem nebo třeba vlažný heřmánkový čaj a věci, co zklidňují žaludek. Ideálně vůbec neopouštějte postel, buďte líní (pohyb vyvolává hlad a může vám být zpočátku lehce nevolno) a nechoďte do lednice...

Andrea 09.01.2023

Podle čeho jsi vybírala?

Hana 26.12.2022

Já jsem zhubla s dietou www.ketofit.cz, která mi konečně pomohla.

Erika Hana 14.06.2023

Věřím, tahle dieta je super. Jen ji doporučuju kombinovat s pravidelným cvičením. Jednak se hubnutí podpoří a jednak bude trvalejší.

Karla 05.11.2022

Ahoj, prosím holky, chtěla bych se zeptat, jaký máte doma výkonný smoothie mixer? Já jsem se už dívala, co bych si koupila, a líbí se mi nabídka od Oravy. Máte s touto značkou zkušenosti?

Míša Karla 29.11.2022

Podle mě ať vybereš jakýkoliv od oravy, tak neuděláš špatně, protože mají super hodnocení na všechny tady ty smoothie mixéry a klasické mixéry. Mám od nich v kuchyni kde co a nemůžu si stěžovat na nic.

Verča Karla 27.12.2022

Jojo, to je rozhodně pravda... Ale já jsem si udělala radost a koupila jsem si tento usb přenosný mixer https://www.orava.eu/cz/cs/prenosny-usb-smoothie-mixer-rmu-40 a vyhovuje mi maximálně, protože smoothie mám vždy čerstvé.

Eliška 29.10.2022

S tímhle mi hodně pomohla spirulina. Našla jsem nápoj kde je čerstvá a ne sušená takže se výborně vstřebají všechny živiny, jmenuje se to SpirAlps a vřele doporučuju všem co mají tyhle problémy nebo celkově na podporu imunity a zdraví ;)

Bety-tyna Eliška 30.10.2022

Aha já znám sušenou spirulinu, nevěděla jsem že se dá sehnat i čerstvá, super!

Eliška Eliška 01.11.2022

Jojo to mají právě jenom oni, jinak se to ani sehnat nedá ;)

Tereza 30.09.2022

Mně s tou energií taky hodně pomáhá hořčík, kupuju si ho od vitaslife.cz tam mají kvalitní, který se dobře vstřebává.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat