Diskuse na téma Hubnutí s www.fitnesstv.cz

29. 02. 2012 | Hubnutí

Ahojky ženy. Nezkoušel jste někdo už něco z téhle stránky? Já jsem ji náhodou objevila na internetu a docela mě to zaujalo, ale říkala jsem si, že než to zkusím, raděj se zeptám, jestli to má někdo osvědčené! :)

Míša 23.09.2021

Nemáte zkušenost s eshopem fitham ?

Renča 16.12.2018

Tak to já tady pro ty novinky moc nejsem. Mně s hubnutím pomohly ve světě zdraví a vím že když by se mi kila nedej bože vrátila, tak půjdu zase k nim, rozhodně bych nezkoušela nic nového.

Emur 21.02.2014

Já jsem na jejich stránky narazila teprve nedávno, ale jsem naprosto nadšená, něco podobného tady u nás chybělo, na netu je totiž spousta videí, třeba na youtube, jenže většina z nich je anglicky a člověk pak pořád musí koukat na obrazovku, protože tomu vůbec nerozumí :D Navíc tam jsou výborné i ty jídelníčky. Tak za čas dám vědět, jak se mi hubnutí daří :)

Helča 22.11.2012

Já podle nich cvičím i vařím a jsem s tím spokojená moc ;-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat