Diskuse na téma Těhotníček

Těhotenský deníček svému miminku můžete psát na http://www.tehotnicek.cz/ Nebo si jen můžete přečíst zážitky a postřehy ostatních nastávajících maminek. Dozvíte se i spoustu důležitých informací o těhotenství. :-)

Barča 26.04.2023

Ahoj holky, taky se mi to docela už blíží a byla bych vděčná za nějaké aktuální tipy a rady, co s sebou do porodnice. Klasický seznam z porodnice, kde budu rodit, jsem dostala, na netu jsem si taky našla nějaké tipy, ale třeba toaleťák v seznamu nemám, tak si ho raděj taky přibalím, ale napadá vás třeba ještě něco, co se fakt hodí a běžně by mě to nenapadlo, prosím? Moc děkuju.

Dáša Barča 26.04.2023

Ahoj, já si s sebou brala i prsní kloboučky, ty jsem kupovala na mudrlife a ty se mi dost hodily, když se malý ze začátku nechtěl přicucnout přímo a pak taky prsní vložky ze stejného eshopu, ty se taky určitě hodí mít, ale ty bys měla mít i na seznamu.

Adriana Barča 27.04.2023

Ahoj Dášo, pošleš mi pls odkaz na ty prsní vložky? Díky.

Dáša Barča 27.04.2023

Ahoj, jasný, vložky jsem kupovala taky tady a konkrétně tyhle - https://www.mudrlife.cz/medela-prsni-vlozky-jednorazove-super-60-ks/

Krista Barča 23.05.2023

Baru určitě je fajn i rovnou vzít sadu do porodnice, tam máš nějaké vložky, kalhotky, chladící gelík a další, záleží který vemeš, já tam brala ten větší a měla jsem tam i bidet, ponožky. To bylo moc fajn. :)

KaterinaL 28.12.2022

Dobrý den, za chvíli mám termín a poohlížím se po kvalitních plenkách. Používá někdo tyto? https://www.feedo.cz/vysledky-hledani/?term=Moltex

StankaCh KaterinaL 18.01.2023

Dobrý večer já je můžu doporučit. Mám syna s citlivou pokožkou, po plenkách ze supermarketu se mi vždycky hrozně opruzoval na zadečku. Tak jsem pátrala a tyto mi hned padly do oka. Používám od Moltex i vlhčené ubrousky

KaterinaL KaterinaL 29.01.2023

Dobrý den už mám mimčo doma. Jsme na těch Moltex a jsou úžasné jsem moc spokojená

StelaSt KaterinaL 05.02.2023

Objednávám naší prdolce taky Moltex, jsou bezvadný neměnila bych

Viola KaterinaL 09.02.2023

Mám to stejně, u nás jedině tuto značku plenek i ubrousků

Lidka KaterinaL 11.02.2023

Používáme doma také tyto plenky, nemám jim co vytknout

Adriana KaterinaL 26.04.2023

Ahoj, já brala do porodnice tyhle https://www.mudrlife.cz/plenky-linteo-baby-premium-mini-136-ks/ a vše dobrý, savé, miminko neodírají, dobře se nasazují.

Amanda 02.10.2022

Holky, já vím... IVFko není příjemné, ale dneska je celá řada opravdu hodně dobře řešitelná. Tak bych nepropadala panice a naopak se těšila, že lékaři ví, co dělají a pomůžou. Za mě jinak z osobní zkušenosti doporučuju IVF kliniku Zlín :)

Lili Amanda 30.10.2022

S https://www.ivf-zlin.cz/ mám teda já osobně jen tu nejlepší zkušenost. Na IVFku jsem byla před tím na jiné klinice a teda péče nic moc. Bylo mi z toho až smutno, je to důležiá péče, kterou mají poskytnout... Tak jsem kliniku změnila a jsem za to moc ráda. Tady mi totiž opravdu pomohli a já je jen doporučuju.

Erika 29.03.2022

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat... Byla jste některá na IVFku? My se tohle dozvěděli teď v týdnu a zatím to teda zpracovávám... Ale je to prý jediný šance. Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s klinikou. Kde jste byly? A byly jste spokojené?

Ella Erika 30.04.2022

Já vím, je to rána, ale neboj, dneska je prakticky vše řešitelné. A IVFko teda rozhodně je v pohodě a neboj, zadaří se. Super klinika, se kterou mám zkušenost, je klinika https://www.ivf-zlin.cz/. Znáš ji, mrkni na ni.

Krista Erika 30.05.2022

Ahoj Eriko, když jsem slyšela, že moje jediná možnost je IVFko, taky jsem nebyla ráda a docela mě to vzalo. Ale jak píše Ella, dneska je vše řešitelné. Sama jsem se přesvědčila. A pokud vybíráš kliniku, tak IVF Klinika Zlín je skvělá volba!

Marcela Erika 01.07.2022

Já vím, že je to těžký, taková zpráva, ale dneska je opravdu už vše řešitelné! Sama jsem si vším prošla. Byla jsem na IVF Klinice Zlín, a tak mě přesvědčili, že každá situace má řešení.

Laura Erika 28.07.2022

Když jsem se tuto zprávu dozvěděla já, viděla jsem svět naprosto černě. Naprosto jsem nedoufala, že bych někdy mohla být máma... A ono jo, podařilo se. Chce to jen péči a důvěru v doktory. Já jsem teda docela dlouho hledala prostředí, kde se budu cítít době a budu všem věřit. To se stalo až na IVF Klinice Zlín.

Iris Erika 26.08.2022

Přiznám se, že moje reakce na to, že je nutná asistovaná reprodukce, byla stejná. Ale holky, když jsme u té IVF kliniky Zlín, tak já tam zašla teď v srpnu a oni mají zrovna slevu na jednu z metod, která fakt pomáhá, víc info na jejich webu nebo facebooku. Tak mrkněte tam :)

eliska 24.07.2019

Za zkousku to stoji, ale znam hodne pripadu, kdy je vazne brali a pomohlo to.

Petra 19.07.2019

Planujeme prcka, a taky o nem premyslim,opravdu to snazeni tolik usnadni?

Vlasta 18.06.2018

holky, berete v období těhotenství nějaké vitaminy? Zatím beru jenom kyselinu listovu. Asi to nestači, že?

Karla Vlasta 08.07.2018

někomu to stačí, někdo bere i něco víc. Já brala tohle http://www.femibion.cz/produkty/

Pavla Vlasta 11.08.2018

podle mne to nestačí. Zkus brát třeba Femibion, obsahuje všechno co maminka a nenarozené miminko potřebuji. Koupiš ho v každé lékarně

Verka Pavla 12.09.2018

taky si myslím že to nestačí, zkus si podle toho v kolikátem jsi trimestru vybrat ten správný produkt http://www.femibion.cz/produkty/

Bianca Verka 02.10.2018

bere ho opravdu hodně žen. DOkonce i ty, co miminko se svým partnerem teprve plánuji.

Hanny Vlasta 05.06.2023

My jsme postoupili IVF. Byli jsme na https://www.ivf-zlin.cz/ a musím teda říct, že jejich přístup naprosto senzační. A co se týká péče před otěhotnění, před trasferem, tak jsme se drželi jejich pokyny. A teď v těhu jsem s nimi taky konzultovala péči. Co a jak užívat.

POLINA 23.03.2015

zatím se chystáme na focení bříška, ale určitě bych pak chtěla i čertvě narozené miminko vyfotit. Zatím jsem se dívala na foto Babyphoto, a nadchly mě. Teprve budu paní fotografku kontaktovat

Lůůca 22.02.2015

holky, byly jste nafotit svá narozená miminka?

Kája Lůůca 13.03.2015

Zatím chodíme pravidelně, prvně jsem byla já s bříškem a manželem, a po narození jsem byli taky. Až malá povyroste něco, půjdeme zase. Obrázky máme rozvěšené po bytě

Lada 29.06.2012

Ahojky, snažíme se s manželem o miminko a vnejbližší době si chci zkusit udělat těhotenský test. Dle info od kamarádky si chci koupit těhotenský test Predictor Early...je prý extrémně citlivý a měl by těhotenství ukázat již 4 dny před očekávanou menstruací. Kdo ho vyzkoušel?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat