Diskuse na téma dovolená 2014

27. 05. 2014 | Cestování

Ahojky, už jste sehnali nějaký last minute? Přijde mi, že toho čím dál méně. Tento rok jsem na to spolíhala, ale nakonec sháníme klasickou dovolenou na září s přítelem. Chceme do řecka ale ještě váhám jestli jet s CK, která se na řecko zaměřuje nebo to je fuk..? Nebo si jedete na dovolenou stylem, seberete věci a koupíte akční letenku? :-)

Dana 01.07.2015

Ahoj postupně objiždím všechny evropské země a letos to padlo na Bulharsko. Chci se zeptat jakou destinaci by ste mi v Bulharsku doporučili, co určitě navštívit a co třeba nestojí moc za zminku nebo čemu se uplně vyhnout. Děkuju všechny rady mi přijdou v hod :)

Pavel 22.04.2015

Mohu jedině potvrdit. Taky jsme byli přes zkustotaky.cz a doporučujem to kde mužem opravdu vyborná dovolená u Lago di Garda jak pro ty co se chtějí povalovat tak pro ty co chtějí byt aktivní

Lukša 22.04.2015

Thajsko, Dominikanská republika, Egypt, Arabské Emiraty, JAR, Sri Lanka. Hodně nakupuju u fischer.cz mají dobrou nabídku zahraničnich pobytu a nikdy s nima nebyl problém.

Marobud 27.11.2014

Mě příjde že fischer je taková jistota je to značka které věřim….

Marcy Marobud 23.12.2014

Muj názor je stejny. Mám je prostě odzkoušené nikdy žadny problém tak proč měnít když to funguje a já jsem spokojená…

Marcy 09.11.2014

Ahoj já jezdím nejraději na dovolenou s ck fischer.cz. Příjde mi že ceny mají adekvátní k destinaci a kvalitě služeb. Navíc jsem s nimi nikdy neměla problem a proč měnit něco co mám už odzkoušené a je to dobře :)

cestovatelka 27.09.2014

Caw, těch last minitů je ještě habaděj, kamarád v úterý na jeden odjížděl. Mýslím že do Řecka na Lesbos nebo na Krétu, nejsem s momentálně jistá. Já letos sehnala dobrý last do Turecka. Letní dovču jsem si udělala spíše levnější páč v zimě plánuju určitě zase, ale to už pojedu bez cestovky na vlastní nebezpečí :-)

radkapatka 20.09.2014

Jojo moc děkuji, odlítáme pozítří tak už začínám být z letu mírně nesvá a nervozní. Vemu kokino, to snad bude stačit :-D

slaninka 26.08.2014

To si užij! Kdyby to bylo na mě tak jedu ihned znovu. Na první let si raději vem sáček kdyby se ti udělala nevolno. Mě při vzletu i při přistání pomáhá polykat, hodně lidí si berou žvykačku, ale mám rovnátka a žvýkačky mám zakázané XD hlavně se toho nebát , jen už doufej, že budeš u okýnka, to je z toho letu nejhezčí :-)

radkapatka 20.08.2014

Jasně, sehnali jsme s přítelem last minute do Turecka do Alanye, letíme až v září, ale už teď se těším jak malá holoka, v životě jsem nebyla u moře a teď rovnou poletím! BTW nějaké doporučení na první let? Nerada bych se pobryndala. Máte už někdo s Alanyí zkušenosti? Nějaké výlety? Dají se tam sehnat i výlety na moře?

cleavie 25.07.2014

ahoj, já jsem taky spíše na ty zájezdy organizované cestovkou, ale přítel je zase víc akční, takže takhle nárazově jednou s přáteli letěl na Filipíny. Každopádně, my si asi dnes jdeme pro zájezd na zakynthos, taky last minute, http://www.brenna.cz/zakynthos/hotel-palmyra, ja vím, sice jen snídaně, ale s ním to vypadá, že stejně budem pořád někam jezdit a jíst jinde. Už jsi někde teda byla?

slaninka cleavie 28.07.2014

My nakonec příští týden letíme do Turecka na 8 dní do Antalye, v životě jsem tam nebyla tak snad to bude ok :-)

kačkaclap 10.07.2014

Ahoj, já zatím jen koukám. Tento rok to ale taky mám na last minute, ještě nevím jak mi to vyjde v práci takže mi nic jinýho ani nezbývá. Snad se mi podaří sehnat ještě nějakej pěknej hotel. Jinak nárazové dovolené typu, že si koupím letenku a na místě si seženu ubytování, to není pro mě, spíše se bojím že bych byla "bezhotelovec" XD

mamina 26.06.2014

Teda zajišťujem XD Jojo, ani netušíš jak závidím, sice taky toto léto pojedu, ale léto je dlouhý a když vidím všechny okolo mě jak si jezdí, tak to nejde maličko nezávidět. Tady jde vidět kdo má u Vás pevnou ruku, my na to musíme diplomaticky jinak se dohádáme jak malí Jarini XD

slaninka 25.06.2014

tak a ta se teď asi už válí na pláži >:( :-D děkuji za typ, spolužačky si kdysi chválili Zakynthos, jenom jsem to viděla, tak bylo vybráno. Přítel neměl moc prostor argumentovat, takže bylo vybráno :-)

mamina 24.06.2014

Taky si zajušťujem parkování u letiště, nedokázala bych se s těma věcma tahat autobusem. Jakou cestovku jste nakonec vybrali? Do jaké části Turecka jedete?

Bony 22.06.2014

Děkujem, pozítří odlítáme, bojím se, že se zítra dostaví nevolnosti. Když jsem před cestou letadlem malinko nervozní. Naštěstí máme přes cestovku zajištěné i parkování u letiště tak nemusíme někoho otravovat. Kdyby jste věděli jak se mi nechce balit *4* a při pomyšlení, že se pak budu muset balit i tam, to bude ještě těžší XD

mamina 19.06.2014

Tak to si to užijte, já byla před dvěma lety s manželem myslím v Antalyi, nebo v Alanyi, přesně nevím, tyto dvě letoviska se mi moc pletou, každopádně dřív jsem pro Turecko nebyla, ale překvapilo mě, že se nám tam líbilo.

mamina 10.06.2014

Já se od pondělí koukám na lastminute a nacházím jich poměrně dost. Koukám po vše cestovkách, ale ještě nemám vybraný zájezd ani dovolenou v práci. Kolegyně, ale jede za týden do Řecka, myslím na Rhodos s brenna.cz. Prý se na Řecko zaměřují tak uvidím jak bude spokojená a možná taky pojedu do Řecka :-)

Bony 28.05.2014

Já nikdy akční letenky nevychytala. Takže mi nezbývá nic jiného než si v klidu a bez strasu vybrat v zimě dovolenou na léto a rozmyslet kam bych chtěla. My letíme teda už za měsíc s mamkou do Turecka. Snad budu klidná a nebudu ji chtít vyměnit XD barterový obchod je v turecku třeba ještě v oblibě :-) sranda


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
78 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat