Diskuse na téma Poraďte podnik na stužkovací večírek

21. 09. 2014 | Prosím o radu

Ahoj chtěla bych se poradit nejlépe s brňáky. Jsem v maturitním ročníku a už se začínáme poohlížet po restauraci ve, které bychom udělali stužkovák. Nemáte někdo typ na přijemnou restauraci se salonkem pro cca 30 osob?

Laugher 14.02.2017

www.baroko.org

Marty 24.02.2015

Dnešní svíčková byla suprová! :) Pochvala šefkuchaři. Po dlouhé době jsem byla na obědě ve městě a hledala jsem novou restauraci kde jsem ještě nebyla. Baroko ma posledni dobou dobrou pověst tak jsem si ji vybrala a nelitovala jsem. Jen tak dal :)

Barbucha26 23.02.2015

Po dlouhe době jsem tam byla restaurace Baroko se teď velmi vylepšila. Asi změna kuchaře nebo vedení to nevím ale rozhodně to podniku prospělo.

Barbucha26 23.11.2014

Aha jo máš pravdu, ale já jak sem to zkoušela tak to měli nějaky spadeny…

Petra.sek 08.11.2014

Ahoj webovky mají http://www.baroko.org/cs/. Salonek s wifi mají. Na jídle se s tebou domluví jak na večeři tak na nějakých těch švedských stolech, jidlo mají opravdu luxusní a bylo to všechno za dobrou cenu. Musim taky pochválit, že na čem sme se dohodly to prostě bylo. A hudbu si tam určitě pustit mužeš to jsme měli taky.

Barbucha26 Petra.sek 16.11.2014

To by se nám libilo zkusím jim zavolat nebo se tam zajdu ve volnu podivat a poptat se. Btw ty stranky mi nejdou načist, ale našla jsem si to na googlo a přepokládám že to je tohle https://www.lunchtime.cz/podnik/246-baroko ??

Petra.sek Barbucha26 21.11.2014

Jo to je ono, ale já jsem koukala a dneska už jim to frči v pohodě tak možna měli jenom nějakej defekt na webu, ale už je to ok takže klasicky www.baroko.org

Barbucha26 21.10.2014

A mají někde nějaké webovky? Jakou mají ty salonky kapacitu? Mají k dispozici wifi? Dá se obědnat i raut plus nějaká večeře? Nebo bychom si museli nachystat svoje švedské stoly? Plus nevadilo by že bychom tma měli puštenou i svoji hudbu v pozdějši hodině?

Petra.sek 25.09.2014

Ahoj my jsme měli asi 2 roky zpět stužkovák v Baroku. Rezervovali jsme si oba jeji salonky. Je tam k dispozici internet i promítací plátno. A hlavně na čem se dohodneš to dodrži žedny změny za 5 min. 12.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat