Diskuse na téma Předplatné časopisu

26. 09. 2014 | Volný čas s dětmi

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo odebíráte pro vaše děti pravidelně nějaký dětský časopis? Chtěla bych, aby si děti odmala zvykaly číst a měly to rády, takže jsem si říkala, že toto by mohla být taky jedna z možností, jak jim čtení přiblížit... Ale vůbec nemám představu jaké se teď časopisy pro předškoláčky dělají, nevíte někdo? Aby to taky za něco stálo :-) Abych to upřesnila, tak mám dvojčátka - kluka a holku :-)

Fifinka 20.12.2014

Dobrý den, Minecraft příručku, to myslíte tohle http://www.egmont.cz/knihy/minecraft-oficialni-prirucka/ ??? nebo jsou ještě nějaké jiné? syn atky rád hraje počítačové hry a tuto myslím taky, tak bych mu to taky koupila, ale nevyznám se v tom ani za mák... :-O

Royal 16.12.2014

No, to byste mohla zkusit, můj syn taky moc nečte, ale na počítači hraje hry velmi rá, takže tady tuhle Minecraft příručku si s chutí pročítal a nějak podle toho asi hrál v té hře, já tomu moc nerozumím, ale každopádně ho to dost zaujalo ;-)

Dorka 27.11.2014

Liano, to dost záleží na tom, co má rád no... to vám asi takto bohužel neporadím, ale zkuste se podívat na ten egmont, jako např. pokud má rád počítačové hry, tak třeba toto http://www.egmont.cz/knihy/minecraft-prirucka-redstone/ pokud má rád třeba Auta, tak toto http://www.egmont.cz/knihy/auta-zlata-kniha-pohadek/ musíte to nějak sama zhodnotit :-) ;-)

Liana 24.11.2014

Dorko, to vám závidím, že jsou děti zvyklé číst, já ty moje taky k tomu odmala vedu, čtu jim, ale nějak se nechytají... :-O prosím vás nemáte někdo nějaký nápad, na knížku, co by mohla bavit školáka? chlapečka, 8 let?? říkám, čte celkem dost nerad k mé nespokojenosti...

Dorka 25.10.2014

Jeje, děkuju za spoustu nápadů a za odkaz, je tam toho opravdu dost! :-) máme teda holčičku i chlapečka, takže ideálně pro každého něco :-) ale klidně bych objednala každému něco, hlavně aby je to bavilo a rádi to četli :-)

Hajanka 27.09.2014

Ahoj, no to bude těžší - jde o to, jestli chceš kupovat dva časopisy jeden pro holčičku a druhý pro chlapečka anebo jestli raději jeden dohromady? :-) pro kluky moc neznám, mám holčičku, ta má ráda třeba W.I.T.C.H. to je o takových holkách "čarodějkách" nebo jak to říct :-) ale co by mohlo bavit oba? možná jedině ti dinosauři, pokud je mají rádi http://www.egmont.cz/casopisy/dinosauri-z-dinoparku/ ? :-) anebo se tam ještě na odkazu podívej, jsou tam další časopisy, tak třeba tě něco zaujme :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat