Diskuse na téma Svatební šaty - tip, Brno?

22. 10. 2014 | Prosím o radu

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu ohledně půjčení svatebních šatů? Nemáte nějaký oblíbený salon v Brně, kde mají pěkné šaty, kvalitní, za rozumné ceny a taky půjčují nějaká bolerka, nebo prostě něco na přehození přes ramena, budeme mít svatbu na jaře, takže počítám, že ještě moc teplo nebude... nemám vůbec přehled, protože jsme se do Brna přestěhovali celkem nedávno a ráda bych nějaký osvědčený salon, kde k vám i příjemně přistupují a nejsou žádné problémy :-) Děkuju moc všem

Hana 30.09.2022

A jak jste řešili výzdobu na svatbu? Dělali jste si jí sami nebo vám ji někdo dělal?

Ninuss Hana 16.10.2022

My si jí dělali sami, plus jsme si nechali udělat uvítací ceduli, jmenovky a tak dále od firmy.

Hana Hana 18.10.2022

A jaká to byla firma? Říkám si že bychom teda tu výzdobu nějak zvládli sami, koukala jsem že se dají sehnat hezký věci a s holkama to nějak zvládneme, ale nějaký ty jmenovky, menu atd. bych určitě chtěla mít nějak hezky natištěný a ne jenom na obyč papíře.

Ninuss Hana 21.10.2022

Měli jsme to od https://www.svatbomilka.cz/ mají krásný věci, myslím že vyberete ;)

Hana Hana 26.10.2022

Jee to vypadá super, paráda! Mají to moc hezký a že to jde třeba i na dřevo, to je skvělý, to by se nám moc hodilo, díky :-)

Ninuss Hana 27.10.2022

To jo to se nám právě líbilo, my si to nechali dělat na kámen a vypadalo to luxusně :)

Laugher 21.02.2017

Merhautova 55 Brno - Černá pole

Palicka 25.10.2014

Ahojky, no já jsem se vdávala před rokem zhruba a byla jsem v Brně na Údolní v salonu Paulina :-) šaty moc krásné, dováží nějaké americké, Annais Bridal myslím a je to fakt kvalita :-) bolerka to jsem si nebyla jistá, ale koukala jsem na ten web, abych ti ho poslala a mají tam taky http://salonpaulina.cz/bolerka-98/ :-) tak přeju vše nejlepší ke svatbě hlavně!!! a chladnou hlavu při přípravách <3

Palicka Palicka 26.10.2014

Jee, děkuji rychlou reakci a dobrou radu! :-) Moc jsi mi pomohla, vůbec jsem nevěděla - jak už jsem psala, kam zajít :-) bolerka taky vypadají fajn, i jsem se dívala na stránkách, že mají pěkné závoje a kožíšek že se dá zapůjčit, to by se mi možná taky hodilo ;-) tím počasím si člověk nikdy nemůže být jistý :-) asi se mám normálně objednat telefonicky, že? :-)

Palicka Palicka 24.11.2014

Jeje,tady se to nějak divně zobrazuje!!! :-O anebo jste se mi nabourala do pc a píšete za mě?? :-D ne, teď vážně, určitě tam zavolejte a objednejte se, na stránkách mají tu otevírací dobu, kdy je možné si zkoušku domluvit a s tím, co teplého přes šatečky, co vyberete vám určitě poradí, oni nejlíp ví, co tam všechno mají k dispozici ;-)

Labutenka Palicka 25.11.2014

Aha, taky to vidím, nevím čím to jee? :-D :-O no, každopádně už jsem tam volala a příští týden mám už u nich schůzku, takže jsem zvědavá a těším se, jak to všechno dopadne a co mi poradí, díky díky za rady :-)

Labutenka Palicka 25.11.2014

Aha, taky to vidím, nevím čím to jee? :-D :-O no, každopádně už jsem tam volala a příští týden mám už u nich schůzku, takže jsem zvědavá a těším se, jak to všechno dopadne a co mi poradí, díky díky za rady :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat