Horoskop na prosinec

Poslední měsíc v roce nám otočí život vzhůru nohama. Bude nás svádět budoucnost svým příslibem změn a představami, že příští rok bude lepší než ten předchozí. Nezapomínejme ale, že do nového roku zbývá ještě měsíc a jsou i jiné věci, které si naši pozornost zaslouží. Vraťme se zpátky do reality, i když mohou být sny tak sladké.

Beran (21.03. – 20.04.)

Dříve než si uvědomíte všechnu tu vánoční atmosféru, budou Vánoce už pryč. Není ale nic špatného představovat si budoucnost. Na konci roku nastane klidnější nálada. Díky všem letošním úspěchům z vás bude čišet optimismus. Myslete jen na to, že ne vždy se vyplatí jednat podle srdce – někdy je lepší použít k řešení problému raději hlavu.

Býk (21.04. – 21.05.)

Na konci roku byste se měli střežit zakázaného ovoce, mohli byste toho hořce litovat. Prosinec je měsíc, kdy by rodina měla být spolu, i když hrozí konflikty, při kterých budete muset dělat soudce. Před skončením současného roku byste se měli definitivně rozhodnout, co chcete a můžete v tom příštím změnit.

Blíženci (22.05. – 21.06.)

Dokážete se perfektně naladit na vánoční atmosféru – skoro jako v dětství. Vychutnejte si tenhle čas, abyste do nového roku mohli vkročit plní energie a motivace. Máte za sebou velmi náročný rok, tak si trochu odpočiňte, nejlépe v kruhu rodiny. Prosinec přinese změny k lepšímu. Pokud přemýšlíte o velkém kroku, je teď ten pravý čas.

Rak (21.06. – 21.07.)

Prosinec přinese trochu uvolnění v povinnostech, je ale možné, že se na jedné myšlence zaseknete. Zkuste to s masážemi nebo akupunkturou. Měli byste myslet na svoje zdraví – aktivním životním stylem se udržet fit a vyhnat z těle všechen stres. A vaše rodina si teď vaši pozornost určitě také zaslouží.

Lev (22.07. – 21.08.)

Vánoce klepou na dveře, ale vypadá to, že vaše myšlenky lítají někde jinde. Hlavou se vám honí morální otázky a když narazíte na nespravedlnost, neváháte jednat. Myslete na to, že v první řadě byste měli být milí k sobě. Máte za sebou úspěšný rok, není třeba se stresovat. Prosinec pro vás bude mít pozitivní vliv na dlouhodobé vztahy.

Panna (22.08. – 22.09.)

V posledním měsíci v roce konečně budete mít potřebný klid. Máte za sebou zajímavý rok plný zvratů, ale díky tomu jste i hodně získali. Prosinec tak bude jistou odměnou za všechno trápení. Ze svých letošních úspěchů a neúspěchů si naplánujte cíle na příští rok. V práci vás už nic namáhavého čekat nebude, takže si můžete užívat s rodinou a partnerem.

Váha (23.09. – 23.10.)

Prosinec vám přinese optimistickou náladu. Můžete být pyšní na to, co jste v tomhle roce všechno překonali. Asi máte za sebou jeden z nejhorších roků svého života. Ale pozor, ať se z vás nestane egocentrik. Konec roku budete slavit v harmonickém kruhu rodiny. Pokud nevíte, jak svůj volný čas využít, sportujte nebo uklízejte.

Štír (24.10. – 22.11.)

Prosinec se bude odehrávat ve znamení humanitární pomoci. Budete chtít pomoci každému, kdo to bude potřebovat. Zkuste se poohlédnout po aktivitách, které vám přinesou odpovídající duševní odměnu. Ale i rodina a přátelé vás budou potřebovat. Vánoce strávíte s partnerem a rodinou. Nebojte se shodit svoji vážnou tvář a být šťastní.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Prosinec bude plný morálního vlivu. Když Střelec vidí nespravedlnost, nikdy neváhá zasáhnout a uvést věci do pořádku. Nezapomeňte, že lidé, kteří jsou vám blízcí, jistě čekají, že s nimi strávíte Vánoce. Nezáleží jim na dárcích, ale na vaší nenahraditelné přítomnosti. Konečně si budete moci po celém roce odpočinout a načerpat síly do nového roku.

Kozoroh (22.12. – 20.01.)

S ohledem na blížící se Vánoce byste měli být trpěliví, není kam spěchat a odpočinek je také velmi důležitý. Lidé okolo vás si vaší přítomnosti budou vážit. Nechte tedy na chvíli starosti stranou a ponořte se do aktivit s rodinou a přáteli. Občas máte tendence všechno kolem sebe kontrolovat, ale pracovat byste měli na vlastní kontrole.

Vodnář (21.01. – 20.02.)

Prosinec pro vás bude nepříjemnějším měsícem celého roku. Nemusíte si dělat starosti s výdaji na dárky, ale nepřehánějte to, i maličkost dokáže potěšit. Nejdůležitější je strávit Vánoce s rodinou, a tím upevnit vztahy a získat potřebný klid. Tento rok byl pro vás velmi namáhavý. Prosinec přinese harmonii v pracovním i soukromém životě.

Ryby (21.02. – 20.03.)

Vánoce jsou přede dveřmi a Ryby vpluly do světa konzumu, nejraději byste jen koukali na vánoční videa a četli o Vánocích. Kvůli tomu budete zapomínat na svoje nejbližší, ale myslete na to, že rodina by měla být na prvním místě. Celý prosinec budete mít dobrou náladu, a to z vás udělá vyhledávané společníky.






Celkem 25 komentářů

YOKKY
27.11.2020
zita
25.11.2020
Danka
25.11.2020

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat