Jak spojit v zimní módě komfort a eleganci?

30.12.2020 | Krása a móda

Zimní období je pro mnohé obtížnější v tom, že se špatně hledá kompromis mezi komfortem a elegancí. Pro chladné dny je pochopitelně vycpaná péřová bunda naprostým vrcholem pohodlí, ale eleganci zásadně postrádá. Jaké kusy oblečení dokážou splnit obojí a kde je najít?

Vyměňte bundu za kvalitní kabáty

Pokud hledáte kus oblečení, který nahradí i tu sebelepší bundu, tak je to jednoznačně kvalitní dámský kabát. Už na prvního pohled upoutá mnohem lépe především vzhledem, protože je ze zásady tou nejelegantnější volbou, jak se zahřát v mrazivých dnech.

Dámské kabáty jsou vyráběny z celé řady materiálů od syntetických a přírodních tkanin až po pravé kůže. Podle toho se pochopitelně odvíjí i cena, ale také jeho vlastnosti. Přírodní kůže mají úžasné tepelné vlastnosti a udrží vás s naprostém pohodlí. U toho už na první pohled působí elegantně a při volbě správné délky se hodí i šatům, sukním k dlouhým kalhotám.

Na kabátech tedy rozhodně nešetřete a podívejte se na nejpopulárnější moderní značky, jejichž zástup najdete například v Premium Outlet Prague Airport. Jedná se o outlet u pražského letiště.

Ani v zimním období nezapomínejte na doplňky

Nezapomínejte vedle veškerých základních kusů oblečení i na doplňky, které v zimě vždy oceníte. Spousta značek vydává celé sady, které jsou ze stejných materiálů a vedeny ve velice podobném designu. Díky tomu se tak nemusíte bát, že budou rukavice oproti šále, nebo kulichu působit nezvykle a takzvaně bít do očí.

Jak se ještě víc zahřát?

Spousta dam a slečen se v zimě zároveň odhodlává k nošení plátěných kalhot s vycpávkami při hledání komfortu. Pokud ale projdete široký sortiment spousty obchodů, tak zjistíte, že není sebemenší problém najít zateplené džíny. Na první pohled působí úplně stejně a v žádném případě nerozšiřují vaši přirozenou postavu. Vycpávka je většinou vyrobena z dobře izolující přírodní látky, která tvoří tenkou vnitřní vrstvu kalhot.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat