Znamení dle afrického horoskopu

Býk, Rak, Beran nebo Lev. Asi každý člověk zná svoje znamení zvěrokruhu. Ale víte, jací jste podle afrického horoskopu?

Znamení zvěrokruhu nejsou stejná v každé kultuře. U nás souvisejí s postavením planet, v jiných kulturách jsou zase spojené s rituály a symboly. A velmi zajímavý je africký horoskop, který hodně vypovídá o silných stránkách člověka. Poznáte se?

4. leden – 3. únor: Bohatství jantaru

Kdo patří k tomuto znamení, je rozpolcený mezi rozumem a rebelií. Rád se nechává svým okolím  vyzdvihovat a má vytříbený cit pro módní trendy a výjimečnost. A svým trochu jiným pohledem na svět občas škádlí ostatní.

4. únor – 5. březen: Rodina

K vašim nejsilnějším stránkám patří empatie a solidarita. Kromě toho jste velmi dobrosrdeční a velkorysí. Rodina je pro vás nejdůležitější a také pro přátele jste jako skála v moři. Pro své blízké jste ochotni udělat cokoliv, ale neměli byste kvůli tomu odsouvat vlastní city a potřeby.

6. březen – 4. duben: Každodenní laskavost

Toto znamení afrického horoskopu je charakteristické svojí laskavostí a spolehlivostí. I v chaotických situacích ví, co dělat, a zachová si chladnou hlavu. Díky své zodpovědnosti je ideálním vůdcem. Ale mělo by si dát velký pozor, aby nechtěl někdo jeho přátelskou povahu využít. 

5. duben – 4. květen:  Trh

Doslova z vás prýští energie a radost ze života. Jste velmi společenský člověk. Někdy ale svojí energií zbytečně mrháte, protože si svoje jednání dopředu dostatečně nepromyslíte a tíhnete k ukvapeným reakcím. Raději si všechno znovu promyslete, pak se stanete vzorem pro ostatní.

5. květen – 4. červen: Prapředek

Tedy, vy máte sebevědomí! Stojíte si za svými názory a během okamžiku dokážete přesvědčit i ostatní. Ale pozor – tato vaše silná stránka může na ostatní působit arogantně. Zkuste raději s okolím více spolupracovat, aby vás plně respektovalo. Mimochodem ve stáří budete Prapředci vážení díky svému šarmu a velkorysosti.

5. červen – 4. červenec: Soudce

Jako Soudce máte jasný úsudek, jste dobrý posluchač a máte silný smysl pro spravedlnost. Máte impozantní schopnost rozeznat charakter lidí a dokážete je vždy odhadnout správně. Věříte na svoje instinkty a zdravé sebevědomí.

5. červenec – 4. srpen: Ořech koly

Požitek a zábava mají ve vašem životě důležité místo. Užíváte si života plnými doušky a plníte si svoje sny. Zároveň jste velmi zvídaví a všemu novému vždy otevření. S vaší stále pozitivně naladěnou povahou jste oblíbení přátelé a partneři.

5. srpen – 3. září: Cestovatel

Všechno, co je nové a neznámé, probouzí váš zájem. Cestovatel se vyznačuje nikdy neukojenou zvědavostí – miluje všechno, co naruší rutinu a rozšíří horizont. Když se nic neděje, je to pro něj nepředstavitelná hrůza. Ovšem jeho neustálá touha po změně může mít negativní dopad na vztahy, protože zvenčí působí velmi neklidně.

4. září – 3. října: Vzdálený horizont

Jste považován za vizionáře. I když vaše okolí vaše cíle někdy nebere vážně, zůstáváte svým snům věrný a pevně si věříte. To vede k tomu, že během vašeho života slavíte velké úspěchy a překonáváte milníky. Navíc vás lidé považují za spontánního a spolehlivého člověka.

4. říjen – 3. listopad: Dítě pravdy

Osobnost ve znamení Dítěte pravdy je naivní, živá, spontánní a věrná. Je mistem komunikace a dokáže dobře proniknout do emocí svých blízkých. Díky jejich nezaměnitelnému citu je v okruhu přátel často první tam, kde je potřeba vyřešit nějaký konflikt nebo problém.

4. listopad – 3. prosinec: Sýpka

Toto znamení zastupuje blahobyt a hojnost. Byl vám vložen do vínku úspěch, takže mnoho cílů dosáhnete rychleji a snadněji než ostatní. Navíc máte odvahu k iniciativě a berete druhé rádi za ruku, pokud potřebují pomoct k úspěchu. Díky vaší angažovanosti a velkorysosti si vás ostatní velmi cení a považují za vůdce.

4. prosinec – 3. leden: Baobab

Strom baobab, známý také jako chlebovník, je symbolem bojovného ducha. Jste silní, sebevědomí a čestní. Díky vaší integritě a chytrosti se těšíte ze spořádaného a bohatého života.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat