TESTOVÁNÍ: Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush

10.09.2018 | Testování

S vysoušecím kartáčem na vlasy Rowenta Express Air Brush CF6220F0 znamená rychlé vysoušení s úžasným narovnávacím efektem snazší než kdy dříve. Buďte jednou z 20 testerek, které se o jeho přednostech přesvědčí v rámci našeho testování na vlastní kůži! Jaké budou zkušenosti a hodnocení testerek?


Celkové hodnocení: 91%

Hodnocení: 42 testerek

Doporučeno: 9x


Tento nový horkovzdušný kartáč 2 v 1 vysouší a současně žehlí mokré vlasy a dodává jim dokonale hladký a lesklý vzhled, takže za okamžik dosáhnete úchvatného vzhledu jen prostým učesáním. Objevte revoluci ve fénování, která přináší šetrnou úpravu a narovnání vlasů – dokonalé řešení pro krásný vzhled bez námahy.

Rychlý styling bez kompromisů

Objevte stylingový nástroj s 3D vysoušecím účinkem, který rychle a snadno vysouší mokré vlasy a během česání je i narovnává bez ztráty objemu a dodává lesk.

Technologie Thermo Control chrání vlasy díky konstantnímu teplu, které zaručuje účinné narovnání. Síť rozčesávacích a vyhřívaných štětin vlasy optimálně napíná, aby se účinně vyhladily. Systém s generátorem iontů pro hebké vlasy omezuje statickou elektřinu a krepatění a umožňuje dosáhnout hladkých a poddajných vlasů obohacených o zářivý lesk.

Horkovzdušný kartáč nabízí výsledky, kterých snadno dosáhnete přirozeným pohybem, jako když se češete. Jeho kompaktní design je zárukou maximálního pohodlí a praktické cestovní pouzdro umožňuje snadné a stylové skladování na cestách.

Elektrický kartáč Rowenta Express Air Brush na vlasy se snadno používá a je vysoce intuitivní díky přirozenému úchopu a vylepšenému ergonomickému designu. Je opatřen otočným kabelem o 360° pro maximální pohodlí a volnost pohybu.

Cena: 2 049 Kč

Více informací na www.rowenta.cz

Na hodnocení testovaného kartáče se můžete podívat i na stránkách Alza.cz a Heuréka.cz

Vybrané testerky budou moci horkovzdušný vysoušecí kartáč Rowenta Express Air Brush testovat po dobu 2 týdnů a poté jej vrátit, nebo odkoupit s 50% slevou!

vybraná testerka | 01.11.2018

Děkuji, že jsem mohla být vybraná a otestovat vysoušecí kartáč. Mám jemné, ktarší vlasy a po vysušení si vlasy vždy musím přejet ještě žehličkou. Díky tomu jsem měla vlasy suché a vyžehlené v podstatě hned. Určitě ale nedoporučuji na krátké vlasy, tam je lepší použít jen fén. Kartáč je lehký a dobře s e sním manipuluje. Uvítala bych ale i ve více barevných provedení.

vybraná testerka | 01.11.2018

Byla jsem moc překvapená! Nevěřila jsem, že něco dokáže vlasy vysušit a zároveň i vyžehlit a ono jo! Žehlící fen je zároven i po designové stránce moc povedený a líbí se mi cestovní obal, ve kterém se mu nic nestane. Mé dlouhé vlasy, které jsou navíc husté dokázal vlasy opravdu důkladně vysušit a vyžehlit tak, aniž bych měla vlasy ulízané, ale stále měly objem! Moc doporučuji! Jsem spokojená!

vybraná testerka | 23.10.2018

Velmi rychlé sušení, příjemně se drží a pro někoho, kdo nemá kupu vlnitých vlasů, jako já, věřím, že udělá krásný objem, který drží. Zkoušela jsem poctivě na suché, na mokré. Nádherně mi vlasy vyfoukal, narovnal a opravdu rychleji, než při klasickém foukání. Jsem velmi ráda, za možnosti testování, protože některé věci se člověk u návodu výrobce nedočte a na husté vlnitější vlasy bude zřejmě lepší typ kulatého kartáče ve formě fénu. Jinak jsem byla mile překvapená s funkčností i cestovní taštičkou v balení.

Nedoporučuji na husté, vlnitější vlasy, udělá to obrovský objem.

vybraná testerka | 22.10.2018

Horkovzdušný vysoušecí kartáč od Rowenty opravdu splňuje narovnávání vlasů společně s vysušením. Po úpravě mám vlasy s větším objemem než když používám fén a následně žehličku. Při cestování mě potěšilo úsporné balení, které mi zabralo méně místa v kufru než jsem byla zvyklá. Produkty od značky Rowenta používám již dlouho a i tento nyní musím zařadit mezi své oblíbené.

vybraná testerka | 21.10.2018

Jako upřímně jsem nevěřila...prostě fénovací kartáč a ještě plochý?? Zvláštně se drží, ale na moje vlasy je super- mám je ale hodně tvárné a mohu si s nimi dělat co chi...Jak na mokré, tak na suché působí fajn. Mokré jsou hned suché a suché porovná- ovšem nepletla bych si to se žehličkou...to rozhodně tak nevyžehlí. Na mokré vlasy nutno použít kondicionér- jinak si myslím že to bude dosti nepraktické a bolestivé. Cena na netu je daleko nižší než nabízí odkup- takže nevyužiji a asi bych využila při normální ceně 500-1000,-

nutno na mokré vlasy použít kondicionér

vybraná testerka | 19.10.2018

Šetrně vysušuje a zároveň vyhlazuje vlasy vlasy jsou po použití hebké a lesklé Ideální na cesty i doma, dobře se drží v ruce , šňůra je otočná, takže nepřekáží.. Pokud bude dcera , která je v pubertě a musí stále vypadat šik, používat žehličku na vlasy méně než doteď , budu ráda , že k jejím vlasům bude kartáč šetrnější.

možná mohla být větší plocha kartáče, ale nijak mi to nevadilo

vybraná testerka | 18.10.2018

Se značkou Rewenta jsem spokojená. Ani nyní výrobci nezklamali. Při zpracování přístroje, kvalitě i vzhledu si dali záležet. Kartáč je velmi lehký a skvěle padne do ruky. Velké plus dávám jednoduchosti čištění filtru. Po čase používání fény nasají kde co a přehřívají se, zde se tomu snadno vyhnu. Kabel je kvalitnější, nezvolili k tomu tzv. obyčejnou "šňůru". Otočný část kabelu je dobře zpracovaná, kloub chodí pěkně a kabel se nekroutí. Samotné použití kartáče je velmi jednoduché. Díky lehkosti je s ním snadná manipulace. Pro správné použití, kdy se vlasy mají nejprve profouknou ze spodu a následně zvrchu, není možné uskutečnit u krátkých vlasů. Širší hlavice ztěžuje foukání a nenarovná vlasy u hlavy. Tento kartáč je skvělý pro ty z Vás, které nemají více kučeravé vlasy. Pro mne perfektní pomoc před samotným žehlením. Velmi chválím a vřele doporučuji. Značně urychlí strávený čas při úpravě vlasů.

Hlavice kartáče je robustnější.

vybraná testerka | 18.10.2018

elektrický kartáč mě nadchl, vlasy po umytí krásně rozčesal a vysušil lépe než klasický fén. A pokud mohu porovnat s kulatým fénokartáčem :) tak s tímto se mi lépe manipulovalo. S tímto kartáčem se mi podařilo lépe upravit účes než s klasickým fénem. Za možnost testování moc děkuji a za mě doporučuji.

vybraná testerka | 17.10.2018

Elektrický kartáč rowenta air brush jsem si oblíbila hned po prvním použití. Vlasy s ním vysuším pouhým kartáčováním rychleji než s klasickým fénem. Navíc jsou vlasy ihned krásně rovné, takže již nemusím ztrácet čas s žehličkou. K mému překvapení mám účes i hezky bohatý a plný objemu, který zůstává i druhy den.

Jediné minus vidím ve hmotnosti - vzhledem k tomu, že vlasy vysušujete neustálým česáním (tedy ne pouhým držením fénu), dostává ruka trošku zabrat..

vybraná testerka | 17.10.2018

Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush mě velmi příjemně překvapil. Moc jsem nečekala, že bude tak rychle a efektivně vysušovat vlasy. Šlo to mnohem rychleji než s klasickým fénem. Vlasy jsou po vysušení krásně jemné a narovnané. Po foukání fénem jsou mé vlasy často rozlítané a to hlavně u hlavy, což nemám ráda. Díky tomuto kartáči jsou mé vlasy konečně uhlazené. Ráno jsem použila žehličku a i tato úprava nyní byla snadnější a rychlejší. Vlasy mám teď celkově upravenější.

Kartáč je docela velký a ne moc snadný na manipulaci. Kdyby byl menší, bylo by to mnohem praktičtější. Docela špatně se mi i otáčelo s panelem na změnu teploty. Jde to celkem ztuha. Vlasy jsem si myla večer před spaním a ráno už nebyly tak rovné jako večer. Bylo to ale lepší, než když si je jen fénuji.

vybraná testerka | 15.10.2018

Kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush jsem si moc ráda vyzkoušela a určitě ho mohu doporučit všem ženám, které mají dlouhé a nepoddajné vlasy a které chtějí ušetřit svůj čas. Kartáč má dvě funkce - vysouší a zároveň přitom vlasy žehlí. Po vysušení jsou vlasy hladké a neelektrizují. Výhodou je určitě i cestovní pouzdro, které je součástí balení.

Na jemné vlasy se kartáč moc nehodí, protože po něm jsou vlasy ještě hladší a jemnější. Kartáč působí trochu "humpolácky" - velký a široký.

vybraná testerka | 15.10.2018

Vysuší a vyžehlí aj tie najnepoddanejšie vlasy! Krasny design, pekne sadne do ruky a do pár minút máte hotovo. Dokonale narovná mokré vlasy a funguje to aj nasucho. Som z neho nadšená. Ideálne pre krátke ale aj dlhé vlasy.

vybraná testerka | 15.10.2018

Horkovzdušný vysoušecí kartáč Rowenta Express Air Brush jsem moc ráda vyzkoušela. Zkrátí příjemně dobu úpravy účesu, pokud si žehlíte vlasy, vlasy jsou pak krásně hladké a lesklejší. Dobře se s ním manipuluje a používání je velice jednoduché a intuitivní.

Nezdálo se mi že by zkrátil dobu fénování, přišlo mi to stejné. Do rána na vlasech nebyla úprava kartáčem vidět. Vlasy mi přišly příliš jemné a rozlítané.

vybraná testerka | 15.10.2018

Horkovzdušný vysoušecí kartáč Rowenta Express Air Brush rozhodně doporučuji, krásně vlasy vysuší během chvilky a ještě narovná a uhladí. Vyzkoušela jsem jej i na dcery a rozhodně ušetřil spoustu času. Oproti klasickému fénu jsou vlasy rychleji suché, v jednom kroku je rozčesávám, suším a rovnám.

žádné

vybraná testerka | 13.10.2018

vlasy se snadno a rychle rozčesávají jsou po vysušení hladké a narovnané docílím ůčesu který mi sedí, jednoduchá manipulace a lehkost přístroje , všem velice doporučuji když nemáte čas na zdlouhavou upravu vlasu s fénem

nic

vybraná testerka | 09.10.2018

Horkovzdušný vysoušecí kartáč Rowenta Express Air Brush musím jen a jen doporučit. Ušetří mnoho času, vlasy jsou během chvilinky suché - kartáč fouká vzduch přímo k jednotlivým pramenům, tudíž je oproti fénu velmi rychlý při vysoušení vlasů. Krásně suší i na studený vzduch, stále rychleji než fén. A to, že moje vlasy jsou ihned krásně upravené a vystylingované je jeden velký bonus. Už žádné žehličky, tohle mi bohatě stačí. Jednoduchá manipulace a ovládání, bezva výsledky. Skvělé, doporučuji.. :)

20.11.2022

velice praktický horkovzdušný vysoušeč, vřele doporučuji

25.02.2021

parádní záležitost pro ranní každodenní úpravu vlasů , opravdu funguje - vysuší a zároveň krásně vyhladí vlasy , ty jsou pak jemné a lesklé

-

23.10.2020

Skvěle vysuší vlasy, vlasy neláme, Vhodný pro rychlou úpravu účesu

05.10.2020

Skvela vychytavka, kterou pribaluji vzdy na cesty. Sice vykon je nizsi nez klasicky fen, ale uspora casu kdy mam vlasy po vyfoukani hned rovne je supr vec. Ma i krasny prakticky obal.

27.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

16.01.2019

Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush rychle vysuší, narovná a vyhladí každé vlasy. Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush je skvělá a moderní novinka

11.01.2019

Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush je pěkná a co více bych si mohla přát, než mít doma dva výrobky vjednom. Opravdu, ndám na něj dopustit. Líbí se mi jak design, tak i jeho výkon

30.12.2018

Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush 2 v 1 vysouší a současně žehlí mokré vlasy a dodává jim dokonale hladký a lesklý vzhled, takže za okamžik dosáhne úchvatného vzhledu vlasů jen prostým učesáním. Vřele doporučuji.

24.12.2018

Vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush CF6220F0 je skvělý výrobek na vlasy, které chceme narovnat a vytvořit pěkný hladký účes. Moje vnučky mají dlouhé a kudrnaté vlasy, a proto používají tento skvělý kartáč, kterým si krásné vlasy vyhladí a vytvoří účes podle vlastní představy.

18.12.2018

Nápad se mně určitě líbí, i když si myslím, že se nehodí na úplně všechny vlasy, obzvláště ty krátké. Ale na dlouhé vlasy k rychlému rozčesání a navíc narovnání je to určitě super pomocník. I když v mnohém ho zastane fén...

21.11.2018

Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush vlasy krásně pročeše a vysuší, po použítí jsou nepoddajné vlasy zkroceny. Tento revoluční kartáč je dobrá investice, která přinese své výsledky!

24.10.2018

Rowenta Express Air Brush kartáč je pro mě opravdu skvělý. Doma ho požíváme s mámou a obě si ho moc chválíme. Krán a jednoduše se s ním zachází a výsledky jsoou opravdu krásné a účes dlouho vydrží pěkný

16.10.2018

Je super, že vlasy zároveň učeše, vyfouká a narovná. Trávení času v koupelně bylo kratší o docela znatelnou dobu. Rovnání vlasů bylo úžasné a vlasy byly hebké, jemné na dotek a rychle upravené do finální podoby.

Vlasy se musí u hustých pranem po prameni hodně rozčesávat,jinak kartáč vlasy škube. Při větší rychlosti foukání se vlasy skoro nedají upravit. Co se mi nelíbilo vůbec je přepínání síly foukání, hodně špatně se zapuštěným kolečkem otáčí. Vlasy se kartáčem nedaji moc foukat do objemu a na druhý den byly už dost splihlé a nehezké.

15.10.2018

Ocenuji prakticnost tohoto vyrobku. Usetri spoustu Casu a pouzivani je velice jednoduche. Libi se mi design. Jednim krokem vlasy vysusi a zaroven narovna a ucese. Vyrobek mohu doporucit, je to dobra investice.

10.10.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

06.10.2018
Doporučení: 9

TESTOVÁNÍ: Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush - velice rychlý styling 2 v 1znamená rychlé vysoušení se skvělým narovnávacím efektem. Je k vaším vlasům šetrný. Bude vaším kamarádem i pomocníkem.

05.10.2018

Kartáč a vysoušeč vlasů v jednom je parádní kombinace. Již nepotřebuji vlasy žehlit. Často si vlasy nechávám proschnout na volno a až vlhké vlasy si pročešu kartáčem od Rowenty. Rychlé snadné i jednou rukou.

02.10.2018

Mít vlasy rychle vysušené a zároveň je i upravovat do hladkého účesu, to se mi moc líbí. Kartáč od osvědčené a u nás oblíbené značky to umí. Má nastavitelnou teplotu, což je dobré pro vlasy všeho druhu. Je praktický do ruky, na ovládání. Praktické pouzdro se snadno zabalí i na cesty.

02.10.2018

Praktický kartáč s vícero funkcemi se nám doma osvědčil. Velmi rychle narovná a upraví vlasy a to mnohem šetrnější, než klasické kovové kulmy a žehličky. Nastavitelné teploty jsou užitečné, vybere si majitel všech typů vlasů. Je šikovný do ruky, nemoc těžký.

01.10.2018

Velké plus vidím v tom jak rychle a snadno si člověk udělá hladký účes a srovná vlasy. Je to ideální pro někoho komu to nejde tolik s klasickou žehličkou. Jednoduchá manipulace. Určitě bych doporučila.

Nedá se s ní vykouzlit tolik účesů jako s klasickou žehličkou. Musela jsem víckrát přejíždět aby zkrotili neposlušné vlasy.

01.10.2018

Kartáč spolu s kulmou či fénem, to se mi moc líbí. Účes pěkně do hladka během krátké chvilky a s minimem námahy. Šetrný k vlasům díky nastavitelnému nahřátí. Šikovně padne do ruky a nehrozí žádné popáleniny.

01.10.2018

TESTOVÁNÍ: Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush - obzvláště teď na podzim a zimě je to skvělá věc,která ušetří čas i peníze.Protože vlasy vysuší i upraví,což je skvělé a výhodné.

01.10.2018

Od Rowenty mám žehličku na vlasy a přemýšlela jsem, že bych si pořídila i tento kartáč. Přítelkyně mého bráchy si tento Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy pořídila a je s ním celkem spokojená, i když mi říkala, že v případě, že chcete mít rovné vlasy jako po použití žehličky na vlasy, tak toho s tímto kartáčem nedocílíte a vlasy do konce dne rovné nevydrží. Ale je to šikovný pomocník v případě, že se ráno probudíte s mírně zkrabatělými vlasy a chcete jim dodat trošku šmrnc.

30.09.2018

Šikovný výrobek tyou 2 v 1. Ušetří nám čas při uhlazování vlasů. Je šetrný vůči i těm nejjemnějším vlasům díky upravitelné teplotě a díky technologii zabraňující elektrizaci vlasů. Ty jsou hladké, poddajné, zdravě vypadající.

29.09.2018

Dost mě zamrzelo že testování nevyšlo na mě, protože by mi to ušetřilo dost času pro malou. Vyzkoušela jsem již podobný hřeben a byla jsem nadšená, rychle rovné ....lepší než první vyfoukat, potom vyžehlit. Za mě palec nahoru

Cena je vyšší

28.09.2018

Strašně dlouho jsem tomu kartáčofénu nevěřila a myslela jsem s, i že budu mít splihlé vlasy bez řivota. Ale opak je parvdou a valsy jsou krásně vzdušné a nadýchané. Jen to chce trochu cviku s používáním.

Pořád je to jen horký vzduch, který vlasy poškozuje. Doporučuji pořádnou výživu.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat