REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Od hlavy až k patě v bavlnce díky prádlu Pleas

12.09.2018 | Testování

Rčení, že se člověk cítí jako v bavlnce, dostalo u nás v redakci zcela doslovný význam. Testovali jsme totiž prádlo české značky Pleas. Jak obstálo nejen u nás, ale i našich mužských protějšků či dětí?


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 38 testerek

Doporučeno: 9x


Značka Pleas spatřila světlo světa před více než sto lety a na českém trhu si i dodnes drží jasnou pozici. A tak je jasné, že se za ní skrývá kvalita prověřená léty a tisícovkami spokojených zákazníků. Ostatně i některé „pamětnice“ u nás v redakci vzpomínaly, jak nátělníčky či pyžamka této značky nosily do školky nebo jak měly jejich babičky v obalu Pleas uložené některé kousky spodního prádla.

Vzhledem k rozmanitosti testovaných výrobků se tentokrát dostalo v redakci skoro na všechny, včetně jediného mužského zástupce našeho obchodního oddělení, naše ratolesti nebo partnery. Jak testování dopadlo?

V hlavní roli dámy: Opravdu zatěžkávací zkouška

Vzhledem k tomu, že v naší redakci převládají ženy, zavládla radost především nad funkčními triky a bezešvými tílky z česané 100% bavlny, legínami s vysokým stupněm termoregulace, jež spolehlivě zbaví potu, určenými právě dámám.

„Nejvíc jsem byla nadšená z tílek, které mají ve složení 50 % modalu. Tenhle materiál připomíná hedvábí a na těle je neskutečně příjemný. Jedná se o přírodní materiál z bukového dřeva, který výborně odvádí pot. Jedno z tílek jsem si hned oblíbila na spaní a druhé se dá vzhledem ke krajkovému lemu nosit i do kanceláře pod sako,“ popisuje naše obchodnice Petra. „Šedé elastické tričko a legíny jsem podrobila zatěžkávací zkoušce na kruhovém tréningu. Kromě toho, že vše skvěle padlo (tričko bylo dlouhé a během cvičení drželo a nevylézalo), se ani po zapocení nedostavil nepříjemný efekt a vše vonělo stejně jako na začátku cvičení,“ pochvalovala si naše testerka.

Ostatně nebyla sama, kdo připravil tílku, tričku či legínám opravdu záludný test. „Hned první den testování jsem vyzkoušela legíny a tričko na lekci powerjogy. Obě věci krásně seděly a nikde neškrtily. Materiál je velmi příjemný a dobře saje, takže jsem po dlouhé době nevypadala jako po maratonu, a to byla venku teplota přes 30 stupňů!“ chválila kolegyně Denisa. „Dále byla v soupravě dvě tílka, která nejen že plní funkčnost, ale jsou opravdu krásně šitá a dají se nosit i samostatně. Jedno tílko má dokonce na dolním lemu ozdobnou krajku, takže ho v horkých dnech vůbec nemusíte schovávat pod oblečením,“ ocenila.

Když testují děti: Veselé barvy i pohodlí

Ani naši nejmenší testeři a testerky nezůstali tentokrát pozadu. Mohli totiž vyzkoušet různobarevné dívčí kalhotky nebo chlapecké boxerky a slipy z kvalitní česané 100% bavlny v jemném žebrovém úpletu.

„Pro syna se snažím nakupovat kvalitní prádlo z přírodních materiálů, což značka Pleas naprosto splňuje. Boxerky jsou ze 100% bavlny, jemné, příjemné na dotek a jsou i hezky barevné. Josífkovi se vážně líbily, a to si většinou moc nevšímá, jaké si obléká spodní prádlo,“ směje se Petra.

Také malá Johanka a její brácha Jaroušek se proměnili v malé testery. Jen to hodnocení vzhledem ke svému věku nechali přece jen na své mámě, naší kolegyni Jiřině. „Dětské spodní prádlo Pleas je velice příjemné na dotyk, navíc skvěle padne. Ani moje děti neměly problém s jeho oblékáním, což se rozhodně nevidí každý den,“ směje se vedoucí obchodního oddělení Jiřina. „Navíc obě moc rády sedí na zemi, což vzhledem ke studené dlažbě není nic, co bych viděla ráda, ale měla jsem pocit, že v prádle Pleas nebyly na dotyk vůbec studené. A co ještě musím vyzdvihnout – i po vyprání mají kalhotky a slipy pořád stejné vlastnosti a barvy jako před ním,“ chválí Jiřina.

Ostatně dětské spodní prádlo mělo v naší redakci i další nečekanou testerku. Společně se svými dětmi Valinkou a Tobíkem jej vyzkoušela i naše ambasadorka testování Denča, která díky své štíhlounké postavě pohodlně oblékla dívčí kalhotky. „Zatímco Vali se líbila krásně růžová barva kalhotek, které testovala, já u těch ‚svých‘ ocenila nejen barevné provedení, ale především kvalitní materiál i ušití. Takhle pohodlné prádlo už jsem neměla na sobě opravdu dlouho! Tobík trenky také ocenil – líbilo se mu totiž, že jsou takové ‚dospělácké‘,“ popisuje Denča.

Jak testují pánové: Pro sport i volný čas

Ačkoli to není v našem testování tak obvyklé, tentokrát se dostalo i na dva pány. V testery se proměnili manžel naší kolegyně z obchodního oddělení Péti a také nejnovější přírůstek tohoto oddělení a náš jediný „redakční muž“ Vladimír. Oba dostali možnost vyzkoušet boxerky a funkční tričko Pleas ze 100% bavlny. A jak hodnotili?

„Přemýšlel jsem, jak triko a boxerky opravdu pořádně otestovat, a nakonec jsem se rozhodl je obléknout, když jsem šel běhat. Musím říct, že s obyčejným tričkem, které normálně nosím, se to od Pleas nedalo vůbec srovnat! Na těle je opravdu příjemné, úžasně odvádí pot, prostě ideální. A boxerky to samé. Jedinou nevýhodou je, že se do trika, ačkoli je pánské a mojí velikosti, zamilovala i moje žena. Prý se jí bude moc hodit, když poletuje kolem našich malých dvojčat. Takže já už vím, co ode mě dostane k narozeninám,“ směje se Vláďa.

Hodnocení za svého muže Jirku dodala Péťa: „Dostal k otestování pánské funkční triko a troje boxerky. Musím říct, že oboje na mě působilo už po rozbalení velmi kvalitně, jak zpracování, tak materiál. Boxerky krásně sedí a díky tomu, že obsahují 5 % elastanu, jsou krásně pružné a i po vyprání drží tvar. Manžel si pochvaloval, že jsou moc pohodlné, lemy neškrtí a nezařezávají se do kůže. Co se trička týče, tak to nemohlo přijít ve vhodnější dobu. Manžel je vášnivý amatérský motorkář, a když jsem donesla balíček domů, chystal se zrovna na závody na brněnský okruh. Má doma několik funkčních triček, ale všechny s dlouhým rukávem. Nad trikem s krátkým v tom vedru zajásal. Takže tričko prošlo skutečně náročnou zatěžkávací zkouškou. Použil jej pod koženou kombinézu a byl moc nadšen. Triko je příjemné, velikost odpovídá, krásně saje pot. Po zátěži rychle schne. Takže ideální parťák na sport i volný čas.“

Více informací najdete na www.pleas.cz

20.11.2022

kvalitní bavlněný materiál, vřele doporučuji, ted na zimu je to super

08.08.2020

Prádlo Pleas je velmi příjemné na tělo, dobře padne a je pohodlné.

17.04.2019

Toto prádlo kvalitní, slušivé,pohodlné a příjmené!Nedělá žmolky v pračce,nevytahne se a ani se nijak neničí.Navíc je to česká značka s nejvyšší kvalitou a to bychom měly hlavně podporovat ne žádné Poláky atd!

Možná počáteční cena, ale ke to kvalitní výrobek!

24.02.2019

Velmi kvalitni pradlo od ceske znacky. Jsem velice spokojena. Pradlo je slusive, je vyrobene z velmi prijemneho materialu a dlouho vydrzi. Neopere se ani nevytaha. Velmi prijemne se nosi. Mohu jen doporucit.

Trochu drazsi

17.01.2019

Já si kupuji spodní košilky od Pleasu, protože jsou vyrobeny z velice příjemného materiálu, který se neopere, nežmolkovatí, neztrácí barvu. Jako plus beru i to, že je dostupné ho vyzkoušet a koupit ve větších městech.

trošku vyšší cena, ale to jde ruku v ruce s kvalitou.

11.01.2019

Podle mě je prádlo nejen krásně slušivé, ale hlavně má velmi příjmený materiál a podle mě si vybere opravdu každá žena, kteá se chce líbit. Prádlo se krásně nosí a téměř o němnevím. Ani žmolky z pračky nedělá

06.01.2019

Společnost Pleas, a.s. vyrábí a prodává dámské, pánské a dětské prádlo nejvyšší kvality. Jedná se o tradiční české výrobky, kterých bychom si v dnešní době měli vážit. Prádlo je velmi příjemné, skoro ho nejde cítit.

30.12.2018

Z bezešvého tílka z česané 100% bavlny značky Pleas jsem byla doslova nadšená. Tílko je velmi příjemné na tělo, skvěle odvádí pot a výbroně se v něm cítím při každodenním nošení. Rozhodně doporučuji.

18.12.2018

Českých značek už je dnes pomálu a je fajn, že nějaká z těch tradičních a osvědčených vydržela i do dnešních dní. A obzvláště v textilních průmyslu jich již mnoho není, což se o této značce naštěstí říct nedá - kvalitní a hlavně české prádlo, velmi pohodlný materiál....

13.12.2018

Od této značky si pamatuji, že jsem měla košilky. Prádlo je příjemné, kvalitní materiál, který se jen tak nezničí a nevytahá. Ale bohužel, když se kouknu na jejich webové stránky, tak bych si teď skutečně nic nekoupila. Myslím, že firma by se měla více zmodernizovat, jelikož jejich nabídka mě vzhledově moc nenadchla. A chtělo by se více zaměřit na mladší generaci. Myslím, že tím firma přichází o hodně zisků. Přidat pár barviček by skutečně neuškodilo.

30.11.2018

Pleas dělá příjemné prádlo. Já sama mám od něj vyzkoušena dámská i pánská trička a v zimě nosím příjemnou košilku, která je hebká a krásně hřeje. Pleas je kvalitním výrobce, který mi sedí a doporučuji

10.10.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

07.10.2018

Měla jsem od této značky možnost vyzkoušet nátělník. Nosila jsem ho ve velkých mrazech pod oblečení a byla jsem moc spokojená. I po několika vypráních byl nátělník stále jako nový. Příjemný materiál a opravdová kvalita.

29.09.2018

Jsem spokojená se značkou Pleas, snažím se kupovat hlavně od českých výrobců. Jednoduchá, ne výstřední móda, dobře sedí na těle, nikde se mi nic neotlačuje a nepotím se v tom. Nestalo se mi ještě ani že by barvy po vyprání bledly nebo změnily svou velikost :-)

24.09.2018

Prádlo značky pleas jsem nosila už jako malá a nosím dodnes. Kvalitní české zboží za snesitelnou cenu. Dobře zpracované a kvalitní materiály. Obrovský výběr střihů, modelů, barev. Jednoduchá údržba a dlouhá životnost.

21.09.2018

Pleas je česká značka a odborník na příjemné prádlo. Kupuji si od nich basic bavlněná trička a vždy dobře sedí, vydrží a jsou moc příjemná na tělo na nošení. Pokud Vám v šatníku chybí základní kusy, které se dají dobře kombinovat, tak neváhejte a navštivte Pleas.

18.09.2018

České značky jednoznačně upřednostňujeme a tato značka si to plně zaslouží. Kvalitní zpracování kvalitních materiálů. Bohatý výběr barev i velikostí pro všechny členy rodiny. Snadno se udržují čisté díky snadnému praní i sušení.

18.09.2018

Značka Pleas je moje oblíbená a to nejen proto, že jsem tam svého času pracovala. Nabízí širokou nabídku kvalitního prádla, z které si vybere každý. Materiál je prodyšný a velmi příjemný na těle. Cenově dostupné. Doporučuji.

18.09.2018

Velmi příjemný materiál,který je plně funkční - tzn. že spolehlivě plni svou funkci při odvádění potu. Prádlo parádně sedí, švy nikde netlačí . Konečně nemám pocit,jako bych v něm byla narvaná. Za mě 100% doporučuji.

18.09.2018

Příjemné, zdravotně nezávadné oblečení této značky nosíme dlouhá léta děti i dospěláci. Velmi široká nabídka, ze které si vyberou i ti nejnáročnější. Prádlo má kvalitní zpracování. I po mnohém praní stále velmi dobře vypadá. Nebledne, nežmolkatí, drží původní tvar.

17.09.2018

Známá česká firma Pleas je ukázkou kvality. Vím, že jejich materiály jsou převážně přírodní, takže vhodné především pro děti. Kupovala jsem od nich pro děti pyžama, jsou příjemné a povyprání skvěle drží tvar i barvy.

17.09.2018

V nasi rodince velmi oblibena znacka Pleas. Balnene pradlo oceni nejen nase babicka, ale i dedecek. Prece si kazdy zaslouzime jen to nejlepsi. Nejvice se mi zamlouva, ze pradlo je 100% bavlna. Jsme velimi spokojeni.

17.09.2018

Již po dlouhá léta naše oblíbená, tradiční značka se zárukou kvalitního zpracování i použitých materiálů. Na výběr velmi široký výběr produktů pro děti, pány i dámy. Snadná údržba v pračce, trvanlivost a odolnost použitých látek. Přijatelná cena.

16.09.2018

P|eas je letitat znacka, s historii, overena tradice, kdo hleda osvedceny vyrobek, provereny, sahne po produktu od teto firmy. Kvalitni ceske pradlo proste. Pohodli, kvalita, pradlo spodni i pradlo nocni...v kazdou denni dobu.

15.09.2018

Od této firmy mám košilku a nemůžu si jí vynachválit. Nemění tvar při praní, je stále jemná a příjemná na nošení. ráda jí nosím v zimě pod tričko .

15.09.2018

Značka "Pleas" se na trhu objevuje už spoustu let.Pamatuji si ji už jako malá holka.Výrobky ať už se jedná o pyžama,prádlo nebo trika mají vysokou savost a přizpůsobí se každé velikosti.Ráda nakupuji vnoučatům prádlo "Pleas".Škoda jen že na něj aspoň u nás narazím málokdy-

14.09.2018

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Od hlavy až k patě v bavlnce díky prádlu Pleas Jde o léty prověřenou značku,která má spodní prádlo pro ženy všech tvarů a velikostí,což je dobře a díky tomu ji lze všem doporučit.

13.09.2018

Dávám palec nahoru. Oceňuji že jde o kvalitní materiál. Není nad bavlnu a příjemné pohodlí 👌 Pádlo drží pěkně tvar. A mají i výběr pro všechny. Různé tvary i barvičky. Takže bych určitě doporučila...

13.09.2018

Prádlo Pleas ráda nakupuji,když je v akci-inač nemám moc možnost ho nakoupit.Ráda nakupuji hlavně spodní prádlo a občas i nějaké funční trika-je to dobrá investice,protože prádlo je kvalitně ušité a drží svůj tvar i po několika vyprání.

Zatím žádné nejsou.

12.09.2018

Prádlo Pleas už má v naší rodině tradici. Kupovala mi jej vždycky máma a mám dojem, že ho znám věky. A je stále lepší a lepší. Nejraději nakupuji dámské kalhotky, jsou perfektně šité, pohodlné a mají nápadité barvy a střihy. Přítel si oblíbil boxerky. Dětem ráda nakupuji bavlněné nátělníky.

12.09.2018

Tak musím říct, že toto prádlo je opravdu moc pohodlné. Navíc dlouho vydrží, je kvalitní a nemám ho doma jen já,ale i moje maminka i sestra. Je super, že nikde netlačí a neřeže, ale krásně sedí, díky svému balvněnému materiálu, kterému dávám vždy přednost

12.09.2018

Velice kvalitní prádlo Pleas potěší jak ženy,tak pány i dokonce děti.Funkční triko a bezešvé tílka měla veliký pozitivní ohlas.Jsou velmi příjemné na těle,odvádí pot.Triko s krajkou se nebojím vzít pod sako.U mužů je to obdobné.Děcké prádlo má široký výběr barev.Je s kvalitních materiálů ,což každý ocení.Tuto značku doporučuji všem.Celá rodina se kvalitně oblékne.

Žádné.

12.09.2018
Doporučení: 9

Značka Pleas má u nás dlouholetou tradici. Pamatuji si už jako malá jsem vídala v obchodech kvalitní spodní prádlo. Oceňuji, že značka nabízí i legíny ze 100% bavlny, funkční trika s termoregulací. Chválím. To je vždy potřeba.

12.09.2018

Se značkou Pleas mám velmi dobré zkušenosti, jedná se o tuzemskou velmi věhlasnou firmu, která vyrábí kvalitní výrobky a velice oceňuji používaní materiál a to hlavně bavlnu, ve kterých se velice dobře cítím. Na tuto značku nedopustím.

12.09.2018

Bavlněný úplet firmy Pleas se nežmolkuje ani po mnoha praních, bavlna je předem vysrážená a výrobek si díky tomu dlouhodobě drží tvar.Úplety jsou velmi měkké a jemné, přitom se však vyznačují vysokou pevností a dobrou odolností při údržbě. Na rozdíl od klasického bavlněného plátna, je úplet poddajný a pružný, díky tomu prádlo výborně obepne postavu. Materiály se vyznačují vysokou savostí, prodyšností a jsou vhodné i pro uživatele s velmi citlivou pokožkou.

nic

12.09.2018

Výrobky od značky Pleas si u nás oblíbila celá rodina. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, krásně sedí a po vyprání nemění svojí velikost. Kupujeme výrobky od spodního prádla až po trička a kalhoty. Pyžama jsou také super.

12.09.2018

Koupila jsem si od této značky kalhotky a jsou nejpohodlnější ze všech, které mám. Navíc i po mnoha vypráních pořád krásně drží tvar a zachovávají si elasticitu, vůbec nejsou vytahané. Takže za mě perfektní!

Chybí mi v jejich sortimentu podprsenky, třeba nějaké sportovní nebo "braletky" - na košilky a spodní trička si nepotrpím.

12.09.2018

Značka PLEAS má velmi dlouhou tradici. A já sama tuto značku velmi dlouho kupuju......Kupuju pyžama této značky, kupuju kalhotky této značky . A co hlavně, kupuju tam levné a opravdu kvalitní funkční prádlo. Se vším jsem nadmíru spokojena

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat