TESTOVÁNÍ: Limitovaná edice Lípa od Manufaktury

17.09.2018 | Testování

Z lásky ke starým časům a u příležitosti stého výročí založení republiky, dovoluje si vám česká značka Manufaktura představiti již druhou limitovanou kolekci v nostalgickém duchu. Po jarní Fialce račte podzimně-zimní sezonu přivítati s unikátní kolekcí Lípa… Otestovat ji v našem testování bude moci hned 30 testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 78 testerek


Nádherný národní strom připomínající, v designu a vůni první republikou inspirovanou, ve složení pak na moderních trendech pro maximální něžnost vůči pokožce založenou.

Blahodárné výtažky z lipových květů napomohou hebké, hydratované a mladistvé pleti a pokožce a zaručí jim náležitou ochranu, tolik potřebnou v chladných měsících. Péči náramně zpříjemní exklusivní hřejivá vůně s tóny lipových květů, doprovázející veškeré kosmetické přípravky. Blaženost zaručena…

Jaké produkty k podzimní péči o ruce a obličej budeme testovat?

Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem

V chladných měsících bývá pokožka často vysušená, přecitlivělá, trpící pocitem napnutí. Udržeti své ruce krásné přitom nemusí býti zvláštním uměním. Výjimečný regenerační krém na ruce se zjemňujícím výtažkem z lipových květů, výživným mandlovým olejem a bambuckým máslem, ovesným výtažkem a zklidňujícím panthenolem je ideální péčí pro každé ručky.

Jedinečná receptura tohoto krému, bohatá na účinné přírodní ingredience, je napomůže zanechat svěže mladistvé, hebké a náramně provoněné. Poskytne jim navíc potřebnou ochranu před nepřízní počasí. Sami se přesvědčte…

Cena: 149 Kč

Výjimečný ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem

Chladno, sychravo, větrno… takové počasí věru neprospívá vaší pleti. Udržujte ji náležitě pěstěnou i v podzimně-zimních měsících. Používejte náš výjimečný ochranný balzám jako ranní i večerní péči pro suchou pokožku či jako ochranu každé pleti v nepříznivém počasí.

Napomáhá zamezit ztrátě potřebné vláhy, předchází podráždění a poskytuje pleti pocit skutečné pohody. Jedinečná receptura na bázi pravých přírodních ingrediencí využívá výtažku z lipových květů, meruňkového a jojobového oleje, bambuckého másla, panthenolu, ovesného beta-glukanu a vitaminů A, E a C.

Cena: 249 Kč

Více informací na www.manufaktura.cz

vybraná testerka | 25.10.2018

obaly Manufaktury na mě působí retro, ale je to hezké, návrat k tradicím, bylinkám..Já používala výrobky přes den, teď jak se střídalo sychravo, vítr. Musím říct, že jsem byla s výrobky mile překvapena, protože mám přecitlivělou pleť a Ochranný pleťový balzám mi sedl naprosto. Zklidňuje pokožku při vysušení, je pravda že se hůř nanášel díky "tuhosti", ale trochu delší masáž obličeje nikomu neuškodí. Po krému na ruce jsem měla ruce hebké a voňavé. Hydratace přetrvávala i po umytí. Lípa je skvělá volba.

trochu se hůř nanášel pleťový balzám a aplikátor mi občas vyprsknul víc krému než jsem chtěla. Možná, kdyby se nádobka dala odšroubovat bylo by lepší, přijde mi, že možná hůř fungoval aplikátor, protože dle aplikátoru to vypadalo, že krém dochází, ale podle potěžkání lahvičky (nevážila jsem) mi přišlo, že krém v lahvičce ještě nějaký je.

vybraná testerka | 24.10.2018

První čeho si na této edici všimnete jsou určitě ty nádherné obaly, které má Manufaktura ostatně všude. Lípa navíc krásně voní a krém na ruce se velmi dobře roztírá a hydratuje. Ihned se vsákne, takže mohu okamžitě pracovat. Což je pro mě velká výhoda. Co se týče pleťového balzámu, tak má sice hutnější konzistenci, ale na druhou stranu mi neucpával póry. Používala jsem ho na noc, protože během ní potřebuji větší hydrataci a svůj účel tento balzám splnil na výbornou.

Záporem pro někoho může být určitě konzistence. Pokud máte mastnější pleť, tak může ucpávat póry (což se u mě naštěstí nestalo).

vybraná testerka | 24.10.2018

Z limitované edice Lípa od Manufaktury jsem doslova nadšená. Ta vůně a ta konzistence mi strašně připomíná mě dětství u mě tetičky. Krém je krásně hutný, mám skvělý pocit jak je má pokožka vyživována. Stejně pak i mé ruce. A navíc ten bonus, když vím, že se jedná o českou značku. A ten punc první republiky, prostě úžasné. Kvalita krému, úžasný design výrobku. Vřele doporučuji!

vybraná testerka | 23.10.2018

Oba vyribky me potesili, obal vypada krasne, Manufaktura ve me vzdy vzbuzuje prijemny pocit cistoty a prirody, krem na ruce je velice prijemny, jemna vune, lehce se roztira a vsakuje a ruce jsou po nem jemnounke, a balzam byl fajn i po koupani kdy jsem vysusena t te chlorovane vody tak i rano po probuzeni. Celkove se mi oba produkty moc libi a doporucuji.

vybraná testerka | 22.10.2018

Musím přiznat oba výrobky jako obvykle nezklamaly. Obaly jsou velmi pěkné, zlacení dodává celé kolekci luxusnější tvář. Celý design vyvolává pocit starých dobrých časů. Oba výrobky mají velmi příjemnou nevtíravou vůni. Pleťový balzám se pohodlně dávkuje, velmi dobře roztírá. Nezůstává po něm žádný pocit povlaku na obličeji. Pokožka je po něm vláčná, příjemně hydratovaná. Krém na ruce udělal velký kus práce v tom náročném období, kdy díky práci na zahradě, byly moje ruce v žalostném stavu. Za mne super řada. Už přemýšlím o tom, že ji pořídím jako dárek.

nejsou žádné

vybraná testerka | 20.10.2018

Všeobecně produkty od Manufaktury mám velmi ráda a v mé koupelně se pro ně vždy najde čestné místo. Hned při obdržení balíčku na mě produkty udělaly výborný první dojem a to i z důvodu způsobu zabalení krémů, které byli v krásném elegantní pytlíčku. Tyto krémy mohu všem jen doporučit. U této kolekce jsem byla zvědavá na vůni a mohu říct, že je příjemně jemná a nevtíravá. Krém na obličej má hustší konzistenci a pokožka je po použití jemná a není vůbec mastná. Oba dva krémy se dobře vsakují a vůně na pokožce drží dlouho, což umocňuje spokojenost.

vybraná testerka | 19.10.2018

Při rozbalení zásilky mě překvapila lahvička a tuba která vypadá ve skutečnosti lépe než na obrázku díky zlacení. Byla jsem moc zvědavá na vůni a jsem moc mile překvapená. Pleťový balzám je výborný, příjemný a má jemňounkou vůni a to samé tvrdím i o krému na ruce. Měla jsem ruce dost zničené z podzimních prací na zahrádce a nyní jsou jemné, vyhlazené. Balzám na obličej mě krásně zvlhčuje pleť. Oba výrobky splňují ověřenou kvalitu firmy a doporučuji i jako vhodný dárek :)

vybraná testerka | 19.10.2018

U obou výrobků mě příjemně překvapila vůně, nedokázala jsem si ji představit. Parfemace je velmi jemná, nevtíravá a přitom pěkně vonící. Krém na ruce jsem si oblíbila hned od začátku. Krásně se roztírá a opravdu mám ruce méně suché. Nezanechává pocit mastnoty a dobře se s ní pracuje. Z pleťového balzámu jsem měla trošku strach, moje pleť je citlivější, nesnese jen tak něco. Ale bála jsem se zbytečně. Balzám jsem snášela bez potíží, nezanechal pocit mastnoty, ba naopak, takový svěží film na pleti. Oba výrobky od Manufaktury vřele doporučuji dál a děkuji za možnost je otestovat.

vybraná testerka | 17.10.2018

Velmi se mi líbí nápad s touto limitovanou edicí. Oba výrobky mají netypický design, zvláště oceňuji dávkovač balzámu. Co se týče vůně, mohu pochválit jemnou, nevtíravou parfemaci. Balzám i krém na ruce mají lehké složení, snadno se aplikují a nezanechávají mastnou kůži. Dobře a rychle se vstřebávají a hydratují. Skutečně mám pocit, že kůži chrání před nepřízní počasí a díky praktičnosti balení s sebou krém na ruce nosím v kabelce. Vřele doporučuji!

Žádné

vybraná testerka | 17.10.2018

Produkty jsou úžasné a krásně voní. Nutí mne se pořád krémovat. Krém na ruce se krásně vstřebává a při umývání rukou necítím, že by se rozpouštěla taková ta mazlavá vrstva, kterou mnohé krémy zanechávají. Jak je napsáno na obalu: Blaženost zaručena! Pleťový krém je svěží a má nevtíravou vůni, kterou u krémů na obličej nesnáším. Oba výrobky se manufaktuře opět povedly. Skvělý tip na dárky.

Mám obavy, že dlouho nevydrží :-D

vybraná testerka | 15.10.2018

Oba produkty od Manufaktury mne absolutně nadchly. V posledních dnech jsem měla kvůli používání desinfekce na ruce kůži suchou, poničenou a bolavou. Po použití krému jsou ruce krásně hydratované. Krém se skvěle vpíjí a nenechává mastný film. Krásně voní, ale není přeparfemovaný, pokožka je pak příjemně hebká. Pletový krém se taktéž dobře vpije, bez mastného filmu a hlavně se pod ním nepotím, což u některých krémů mám. Plet je po použití taktéž jemná a hebká. Celkově oba působí jako relax a za mne doporučuji.

vybraná testerka | 15.10.2018

Oba dva produkty regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem a ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem z nové Limitovaná edice Lípa od Manufaktury jsou naprosto fantastické, tak jako vše, co jsem dosud od Manufaktury vyzkoušela. Do všech produktů této značky jsem se zamilovala. Krém na ruce má jemnou sametovou konzistenci. Lehce se roztírá a dobře se vpíjí do pokožky rukou. Ta po použití zůstává hebká, vláčná, hydratovaná, příjemná na dotyk a příjemně provoněná. Stejně tak blahodárné a příjemné účinky má i balzám na obličej. Přitom stačí jen velice málo balzámu a pleť je krásně hebká a svěží Za mě rozhodně veliké ano a tyto dva produkty od Manufaktury všem vřele doporučuji. Stoprocentně s nimi bude každý velice spokojeni.

vybraná testerka | 15.10.2018

Ze znáčkou Manufaktura mám zatím jen samé kladné zkušenosti, i tento pleťový balzám a krém na ruce mě opět utvrdily, že jde o správnou volbu. Krásně se vstřebávají a jak na rukou ta na obličeji zanechají dlouhou dobu příjemný vláčný pocit. Vůně je také příjemná. Za mě mohu jen vřele doporučit.

Nejsou

vybraná testerka | 14.10.2018

Jak krém na ruce, tak i pleťový balzám hodnotím velmi kladně. Oba dva mají krásně příjemnou vůni, která i vydrží delší dobu, krásně se roztírají a rychle se vstřebají. Líbí se mi, že mají přírodní složení, takže svoji pokožku nezatěžuji zbytečnou chemií. Jsem rozhodně spokojená a ráda vyzkouším od Manufaktury i další výrobky.

Žádné jsem neobjevila.

vybraná testerka | 13.10.2018

Děkuji za možnost testování :-) kladně hodnotím nejen přírodní složení, ale i nevtiravou a příjemnou vůni. Nedokázala jsem si představit vůni lípy a upřímně.. Nedokážu ji ani detailně popsat. Krém na obličej je hutný, je ho třeba více, aby se namazal celý obličej, ale rychle se vstřebá, pleť není mastná, je hydratovaná a jemná. Balení s pumpičkou je velká výhoda. Krém na ruce má řidší konzistenci, zpočátku jsem ho potřebovala vcelku dost, ale bylo to tím, že trpím na suché ruce. Po pár použití už ho bylo potřeba čím dál tím méně, což potvrzuje, že krém hydratuje . Chvíli trvá, než se vstřebá, ale ruce poté nejsou mastné a jsou hebké. Oba výrobky hodnotím velmi pozitivně.

vybraná testerka | 13.10.2018

Moc děkuji za možnost testovat tuto kosmetickou řadu od Manufaktury :-). Manufakturu mám moc ráda, dříve jsem vyzkoušela již několik produktů a vždy jsem byla spokojená. Krém na pleť hodnotím kladně, nevtíravá vůně a nemastná textura mi vyhovuje, těším se až ho budu více používat při ranních mrazících. Krém na ruce mě rovněž oslovil nemastnou texturou, ale glycerinový nádech vůně mě trochu zklamal. Nicméně i tak ho ráda používám. Řadu Lípa tedy určitě mohu doporučit :-).

"glycerinová" vůně u krému na ruce

vybraná testerka | 13.10.2018

Děkuji,že jsem se mohla zůčastnit testování limitované edice lípa od Manufaktury.Musím říct,že balzám na pleť nemůžu používat,protože pokožka je zarudlá.Zato krém na ruce je vynikající.Moje ruce jsou hebké.I když mě balzám na pleť nepasuje,tuto kosmetiku doporučuji.

Po použití balzámu byla má pokožka zarudlá a mírně štípala.

vybraná testerka | 11.10.2018

Úžasné krémy!!!! Jsem atopik a mam suchou pokožku. V práci pracuji s papírem a mám hodně suché ruce. Krém na ruce je skvělý. Krásně voní a dobře hydratuje. Krem na pleť krásně zjemní a zvlacni pokožku a dobře sedí i pod makeup. Jsem moc ráda, že jsem se mohla zúčastnit.

Nenašla jsem.

vybraná testerka | 10.10.2018

Jsem nadšená! Atopický krém na rukou? Po používání krému ani nevím, že byla kůže suchá. Ruce jsou hebké a nemusím je krémovat často. A balzám? Make-up mi nikdy na pleti po jiných krémech nedržel líp. Díky používání balzámu je pleť jemná, bez šupinek, sjednocená barva. Ač po prvním použití mě lehce pleť pálila, s každým dalším nanesení (ráno a večer) už pocit pálení nebyl. Pokožka obličeje i krku si zvykla rychle. Takový výsledek jsem nečekala. Jiné krémy na ruce i na pleť mě nikdy takto nenadchly a neměly takový výsledek, abych si z toho sedla na zadek. Ale tohle? Wow! :-) A ta vůně je úžasná ;-)

Zápor? Žádný ...

vybraná testerka | 10.10.2018

Oba krémy hodnotím velice kladně. Krém na ruce je jemný, přesto je hydratuje na dlouhou dobu a příjemně provoní. Nedokáži přesně specifikovat tu vůni, ale je moc hezká, taková jemná, jakoby květinová. Balzám na pleť je také fajn, ihned se do pleti vstřebá, vyživí ji a provoní, stejně jako krém na ruce. Super je pumpičkové balení, které je hygienické a hodí se třeba na cesty, protože není těžké a nerozbije se. Přípravky mohu vřele doporučit :-)

Žádné jsem neobjevila.

vybraná testerka | 09.10.2018

Vůně lípy je velice příjemná, vábící a přirozená. Krém na ruce si již vysloužil výsostné místo v mojí kabelce a mám ho tak vždy s sebou, když ho potřebuji. Na pleťový balzám se těším hlavně na zimu, na chladná rána při cestě do práce.

vybraná testerka | 09.10.2018

jemnost , vůně , originální balení , super dávkovač ...přirozennost..určitě bych doporučila všem svým známím , aby taky vyzkoušely..Manufakturu znám z internetových stránek a v rodině se tím už i zabývá jedna osoba

vlastně ani žádný

vybraná testerka | 09.10.2018

Manufakturu mám moc ráda a zařadit do toho lípu je opravdu super. Pleťový balzám mě opravdu hodně překvapil svou vůní a jemnosti. Krém na ruce se dobře roztírá a ruce jsou jak v hedvábí. Lípa je dobrá jako čaj, ale v kosmetice teda boduje..

Žádné

vybraná testerka | 09.10.2018

Vůně lípy je moje nejoblíbenější. I parfémy si kupuji ty, které mají složení obsahující lípu. Takže testování výrobků Manufaktura s vůní lípy, to byl přímo můj sen. Z obou výrobků jsme nadšená. Okouzlují vůně, krásně se oba vstřebávají, ruce i obličej je po jejich použití zvláčněný. Určitě pořídím mamce pod stromeček a rozhodně vřele doporučuji všem!

vybraná testerka | 08.10.2018

Krém na ruce je moc fajn, je hutný a nechává kůži takovou jemnou. Cítím, že na zimu bude moc fajn. Třeba sedmikráska byla až moc vodová a moc mě nic nedělala Krém na obličej- opět hutnější konzistence, mám po ní jemnou plet a přijde mi, že se dobře vstřebává

U krému na ruce mě vadí delší vstřebávání.

vybraná testerka | 05.10.2018

Jedním slovem vau! Mam z práce naprosto vysušené a popraskané ruce. Po "Lipě" se daly hned do kupy, jsou krásně hydratované, jemné a navíc božsky voňavé. Pleť také jásá radostí, je krásně hladká, jemná a rozzářená. Určitě oceňuji přírodní složení. Na značku Manufaktura koukam už dlouho a jsem ráda, že díky tomuto testování se zařadím mezi další hrdé nákupčí této značky)

Žádné

vybraná testerka | 01.10.2018

Moc příjemně voní. Vůně hned nevyprchá. Rychle se vstřebává a pokožka zůstává zvláčněná a vyživená. Nedráždí- takže velké plus pro alergiky a lidi s citlivou pokožkou. Oceňuji že obsahuje i vitamíny.

20.11.2022

Krásně voní, pokožka je po tom krásně hydratovaná a hebká

28.10.2022

Výrobky značky Manufaktura jsou opravdu kvalitní, mám je moc ráda

08.10.2022

velmi kvalitní, ocenuji opravdu nádhernou vůni, která dlouho vydrží,lahvičky se i nádherně výjmají v koupelně,což velice ocenuji

19.07.2020

Výborná kosmetika, jako snad u Manufaktury vždy, příjemná textura, krém se krásně roztíral, nezanechává mastný film, balzám byl na rtech příjemný

Nic

18.07.2020

Vynikající přírodní kosmetika s jemnou vůní. Vhodné pro každodenní použití.

01.06.2020

Já miluji Manafakturu, nemůžu si vynachválit jakýkoliv jejich přípravek. Lípa krásně jemně voní, jejich jelení lůj luxusně vyživuje rty a zanechává je dlouhodobě hydratované. Krém na ruce je vynikající pro denní mazání rukou.

27.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

12.06.2019

Tak tuto kosnetikumam velice oblíbenou. Všechny výrobky maji jemnou, nevtiravou a nechemickou vůni. Vždy, když vidím nejakou jejich novinku, tak neodolam a musim zkusit na vlastní kůži.. Určitě doporučuji všem

14.05.2019

Jedním slovem miluji vše od Manufaktury. Z této lipové edice mám nejraději jejich úžasný krém na ruce. Po práci na zahradě jsem často mívala suché, rozpraskaná ruce. Po tom co jsem vyzkoušela tento krém jsou me potíže definitivně pryč a já si mohu užívat krásný a jemných paží :-)

09.05.2019

Lípa od Manufaktury je opravdu bozi, nadherne obaly a obrazky, skvela konzistence kremu, nadherna vune, skvle avstrebatelnost, nemastna textura, ake vsemu orpavdu skvele slozeni, plet po techto vyrobcich zpiva blahem

08.03.2019

Značka Manufaktura nikdy nezklame - kvalitní produkty plnící svoji funkci (opravdu krásně hydratují), navíc s nádhernou vůní. Navíc se jedná o českou přírodní značku, což je velké plus. Design produktů je také skvělý. V obchůdku pravidelně příjemné prodavačky... Nakupuji zde ráda. Na Vánoce jsme darovali sůl do koupele se stejnou vůní a sklidila také úspěch. Ostatně jak už jsem psala Manufaktura je taková jistota.

01.03.2019

Tyto výrobky od Manufaktury jsou naprosto skvělé. Líbí se mi nevtíravá vůně a přírodní složení produktů. Retro design je také velmi povedený. Manufaktura prostě nezklame a jejich výrobky ráda doporučuji.

17.02.2019

Z této limitky jsem zkoušela krém, toaletku a šťávu. Krém je hutnější a na zimu ideální! Toaletka se opět povedla a má krásnou lehce sladkou vůni. A sirup je dobrý, ale trochu nevýrazný, oproto předchozím limitkám :-)

21.01.2019

Dobry den. :-) Z techto vyrobku jsem zatim mela tu moznost vyzkouset pouze Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem. Tuba mi stoji v praci na pracovnim stole a pri kazde prilezitosti si s timto kremem namazu sve suche ruce. Hned na zacatku me uchvati prekrasna vune, ktera mi pripomina leto a nasi rozkvetlou lipu pred domem. Pokozka rukou je po pouziti nadherne mekka a hydratovana. :-)

17.01.2019

Manufakturu jako značku mám hodně ráda, tato lipová řada je skvělá. Nádherně voní, obaly jsou stylové a originální, dobře se nanáší a rychle se vstřebává. Cenově je určitě přijatelná, platíte za kvalitu.

16.01.2019

Limitovaná edice Lípa od Manufaktury! Manufaktura nabízí voňavé produkty a návštěva tohoto krámku je vždycky krásným zážitkem. Líbí se mi jejich limitky. Lípa je edice s jemnou vůní, krémy jsou hebké a sametové!

11.01.2019

Limitovaná edice Lípa od Manufaktury je neprosto úžasná a já ji mám ráda. Je krásně přírodní a voní a líbí s emi moc její složení. Prostě příroda. Příjemné složení i aroma dělá z péče i krásný rituál.

11.01.2019

V zimě mívám nejen suché ruce ale trpím hlavně na suchou pleť. Vždy ráda sáhnu po krémech od Manufaktury. Tato lípová limitka mě příjemně překvapila hlavně vůní, která je velice příjemná a přiměřená. Obaly i produkty jako takové, jsou povedené jako snad všechny výrobky od této značky, které jsem měla šanci vyzkoušet. Od produktů můžete očekávat, že jsou velmi hutné, což mě osobně vyhovuje. Pokožka po nanesení zůstává vyživená, hladká a voňavá.

11.01.2019

Z této lipové edice mám vyzkoušený regenerační krém na ruce, který jsem dostala od dcery. Krém krásně voní (vůni lipového květu miluju), rychle se do pokožky vstřebává a ruce po něm zůstávají krásně hydratované a vláčné. Nemám po něm pocit mastných rukou, jako po jiných krémech. Je to opravdu kvalitní výrobek.

21.12.2018

Kosmetiku od Manufaktury miluji a tahle edice "Lípa" mě mile překvapila. Krásná, jemná vůně, která se do pokožky jakoby "vsaje" a dlouho vydrží. Je to prostě pecka k relaxaci po náročném dnu v práci.

25.11.2018

Manufaktura je značka kvalitní kosmetiky, milují jejich "limitky" a Lípa je naprosto úžasná. Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem, výborně se nanáší, ruce jsou hebké a voňavé. Výjimečný ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem , moje pleť to prostě může. Doporučují manufakturu, měla jsem spoustu výrobku a nikdy nezklamal.

21.11.2018

Limitovaná edice Lípa od Manufaktury je pastvou pro oči, nos a také pleť. Kosmetika Manufaktura přichází na trh s krásnými limitkami, které zaujmou každého stylovým flakonem, ale také svou nádhernou vůní. Stejně je na tom i limitka Lípa, která se velmi povedla! :)

20.11.2018

jsou nádherné obaly, . Lípa krásně voní a krém na ruce se velmi dobře roztírá a hydratuje. Ihned se vstreba, takže mohu hned zase neco delat je to velká výhoda. Takze jsem velice spokojena z vsim :-)

09.11.2018

Když jsem viděla novou kolekci od Manufaktury, neváhala jsem a šla si ji koupit, protože tuto značku miluji. A nezklamala mě. Zakoupila jsem krém na ruce - přeci jen se ochladilo a má pokožka se vyšusuje o něco více. Už po otevření mě nadchla dokonalá vůně, kterou si prostě zamilujete. Krém se vstřebával skvěle, ruce mi krásně zvláčněly, tento pocit dokonce vydržel celý den. Navíc je za skvělou cenu, takže luxus, který si můžete dovolit ;) Za mě jedině doporučuji !

Zatím jsem neshledala žádné zápory.

06.11.2018

Dostal se ke mně krém na ruce z této krásné limitované edice,a tak se i já podělím o svůj názor.Krém na ruce se moc dobře roztírá a hlavně se pěkně do rukou vstřebá.Moc se mně líbí celkové provedení obalu a jako velký bonus třeba dodat,že krém moc hezky voní.Je úžasné,že jde o výrobek české firmy.

30.10.2018

Tato kosmetika má velice zajímavý a líbivý retro vzhled. Oceňuji přírodní složení. Vyzkoušela jsem balzám na rty a krém na ruce. Obojí krásně voní, hydratuje a zanechává pokožku rukou a rty hebké a vláčné.

24.10.2018

Manufaktura je obecně moc skvělá a kalitní zančka a hlavně tato ncinka se mi dostala od kůži. Krásně přírdně voní a není v ní moc chemie. Moje pokožka si ji moc cjválí, je po ní jemná a pružná a není pokožka suchá

21.10.2018

Kosmetika od Manufaktury nikdy nezklame,mám zkušenost s více produkty,tato limitovaná edice lípa mě nadchla,krém na ruce mám pořád v kabelce,ideální balení na cesty,krém se rychle vstřebává a ta vůně za mě super!

21.10.2018

Vyzkoušela jsem vyjimečný ochranný pleťový balzám,když byly dny Marianne(vybrala jsem si tento produkt za 5 účtenek).Musím říci,že i když je má plet mastná a problematická tento krém používám jako podklad pod makeum a jsem s ním velmi spokojená, plet je hydratovaná a spokojená.

Nic jsem nenašla.

20.10.2018

Opět jsem při návštěvě obchůdku neodešla s prázdnou :-D Vyzkoušela jsem i tento krém z lipové kolekce a opět nezklamal. Příjemná vůně a po namazání ruce nejsou mastné, jsou krásně hebké. Ještě mě láká lipový sprchový gel.

16.10.2018

Oba dva produkty jsou naprosto úžasné ♥️ Řadu na pleť používám teď hlavně na syna,naprosto úžasně chrání pleť, voní a hydratuje. Řadu na ruce používám já a musím říct, že lepší krém jsem v životě neměla. Mám problém se suchými dlaněmi a šlapkami na nohou. Všechny krémy se hned vstřebali a pokožka byla opět suchá. Tento krém opravdu hydratuje na dlouhou dobu a k tomu úžasně voní a pokožka je hebká😁 za mě prostě jedno velikánské ano 💙

13.10.2018

Mám ráda výrobky značky Manufaktura, pro její kvalitu, vůni a nápaditost kolekce. Kolekci Lípa jsem si zamilovala hned pro její vůni. Jejich lipový krém na ruce nosím neustále při sobě, velice rychle se vstřebává a nenechává na kůži film, což je pro mě zásadní.

12.10.2018

Velice kvaitní kosmetika s nádhernou vůní.Krémy vysoce hydratují,zvláčnují a vyživují.Líbí se mi jak je poté plet a ruce sametově hebké a vyživené.Plet vypadá mnohem mladistvěji.Za sebe doporučuji....

12.10.2018

Nevěděla jsem co od toho čekat, ale zvědavost zvítězila. Lípa mi krásně voní a zároveň je to výborný balzám pro pleť. Mám sice mezi oblíbenci spíše jiné značky, ale po návštěvě obchodu jsem neodolala a na zkoušku koupila i pár dalších věcí. Za mě Manufaktura Lípa obstála na výbornou

08.10.2018

Nejdříve jsem tomu nevěřila, popravdě jsem si nebyla přesně jistá jak bude lípa vonět v drogerii. Vůni lípy znám, několik jich rostlo vedle bývalého domu mých rodičů. Manufakturu mám moc ráda a ni v tomto případě mně nezklamala. Vůně příjemná , balsám na rtech se nedrolí, vytvoří jemný filtr a celkem dlouho vydrží. Krém se hezky roztírá a zanechává pokožku hydratovanou, jemnou a voňavou.

08.10.2018

Manufaktura je má nejoblíbenější přírodní kosmetika vůbec. Mám s výrobky od Manufaktury dlouholeté zkušenosti, ale nedokazala jsem si představit jak může lípa vonět. tudíž jsem si pořdila sprchový gel a mohu dodat, že vůně je zvlááštní až překrásná.

06.10.2018

Limitovaná edice Lípa od Manufaktury - lípa je náš národní strom - zimní počasí říká, ať se více věnujeme pokožce obličeje. Lípa má blahodárné účinky, je fajn se tímto faktem sama přesvědčit. Lípy se nebojím. Produkty s ní mám ráda.

03.10.2018

Se značkou této kosmetiky jsem spokojena vyhovuje mi. Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem poskytuje nejen velkou ochranu před nepříznivým počasím, ale také zjemní a provoní pokožku rukou. Výjimečný ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem obsahuje přírodní ingredience, které dodají hydrataci. Určitě doporučuji.

Žádné.

03.10.2018

Lípa je národním symbolem naší země a Manufaktura to moc dobře ví a s touto řadou to zkrátka byla trefa do černého. Oceňuji poměr ceny a kvality, i když zároveň přiznávám, že jiná česká firma - Nobilis Tilia má svou lipovou řadu co do kvality lepší, ale zase za vyšší cenu.

02.10.2018

Jemná vůně lípy mne okamžitě nadchla. Zatím jsem vlastníkem jen sprchového gelu, ale jistě zkusím ještě další kousky z této řady. Velmi pěkně voní, již malé množství vytvoří bohatou pěnu, pokožka je jemně navoněná. Díky přírodnímu složení nezatěžuje lidský organismus ani přírodu.

02.10.2018

Manifaktura je kvalitní česká značka.Mám doma několik výrobků,a jsem s nimi moc spokojena.Moc se mi líbí,že byla tato edice vyrobena k výročí založení republiky.Blahodárné výtažky z lípy zaručují chránění pokožky před zimou.Výrobky se dobře střebávají,příjemně voní.Pokožka je příjemně jemná a pružná.Doporučuji všem.

Žádné.

02.10.2018

Manufaktura je skvělá kosmetika, moje oblíbená a lípu jsme si taky moc oblíbila. Má jemnou a skvělou konzistenci, nemá v sobě zbytečné chemikálie a pleť po nanesení přímo září a je značně vyhlazená a zdravější

02.10.2018

Značku Manufaktura mám moc ráda a také ji často používám. Tato řada se opět povedla jako i ty ostatní. Výborně se vstřebává, je šetrná k životnímu prostředí, krásně voní a je vhodná i pro alergiky. Doporučuji.

01.10.2018

Zatím mám vyzkoušený lipový sirup. Je nejlepší horký, zakápnutý citrónovou šťávou, na nadcházející chřipkové období myslím bude jedinečný ;) Dále jsem zkusila toaletní vodu, má jemnou a nenucenou příjemnou vůni. Doporučuji děvčata :D

01.10.2018

Edice lípa se velmi povedla. Všechny výrobky řady jsou na přírodním základu, nezatěžují lidský organismus ani životní prostředí. Velmi příjemně voní a obsahují skutečně přírodní složky. Jsou vhodné i pro jemnou, alergickou pokožku.

01.10.2018

TESTOVÁNÍ: Limitovaná edice Lípa od Manufaktury.Mám ráda tuto kosmetiku i většinu jejích přípravků mi vyhovuje.Tato limitovaná edice Lípa skvěle voní a k tomu i dobře účinkuje,což je ideální a to co potřebuji.

01.10.2018

Manufakturu obecně mám moc ráda, protože jde o přírodní kosmetiku. Již jsem od ní vyzkoušela opravdu skoro všechno, z řady lípa to byl krém na ruce a toaletní voda. Krém na ruce nádherně voní, rychle se vstřebá, ale ruce zůstanou vyživené a chráněné. Toaletní voda mi nejvíce voní až po několika hodinách. Manufaktura patří mezi moje nejoblíbenější značky kosmetiky a také i doporučuji :)

30.09.2018

Jako všechny řady i tato lipvá se Manufaktuře moc povedla. Složení jednotlivých výrobků je čistě přírodní, bez chemie a dalších nežádoucích přídavků. Nealergické, bez zbytečné agresivní parfemace. Blahodárný pro pokožku, šetrný vůči lidskému zdraví i přírodě.

29.09.2018

Dva kousky z řady lípa vlastním. Nejvíce se mi zatím líbí jemný sprchový gel. Pěkná, přiměřeně velká elegantní lahvička, gel dokonalé konzistence a jemné, přirozené vůně. Jemně nazelenalý. Bohatě pění a pokožka je po něm voňavá, hebká. Doporučuji.

29.09.2018

Celkově všechny produkty manufaktury mám ráda, mám momentálně řadu na čištění obličeje a je super. Sice si neumím představit jak tyto produkty voní ,ale věřím, že budou stejně dobré jako ostatní výrobky. Až dopouzivam co mám doma,ráda vyzkouším

28.09.2018

Lípa? To je poněkud zvláštní řada, jak to asi může vonět? Ale zamilovala jsem se a už vlastním všecehny produkty. MAnufaktura je prostě bezkonkurenční :) NAvíc je vzhodná jako dárek pro každou věkovou skupinu.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat