Vychytaný způsob jak si říct o orální sex

Má nějaké předsudky, nechce vám oplácet rozkoš ústy, nebo má nějaký jiný důvod, proč jazykem nezabrousí pod vaše kalhotky a nedopřeje vám kontakt svého jazyka s vaším rozkrokem. Máte si kvůli tomu připadat divně? A jak mu vlastně říct, že je totálně mimo?

Vy mu orgasmus pusou věnujete, on se oplátce vyhýbá. Pak je to sobec, který překračuje hranice slušného chování. Že něco není v pořádku, naznačují i vaše zoufalé pokusy o orální kontakt. Mazlíte se, milenec líbá váš krk i prsa, pak se vydá níž, ale klitoris a vulvu ignoruje, i když mu „nenápadně“ položíte ruce na zátylek a pohybem naznačíte, že by se to slušelo. I tak to nechápe?

Závažná chyba v Matrixu

Je možné, že i v tomhle případě je milenec sebestředný blbec, ale ještě nevynášejte soudy. I když se to nestává příliš často, může dotyčný trpět pochybnostmi o svém ústním umění a technice, nebo z nějakého neznámého důvodu někdy v minulosti nabyl dojmu, že pro vás orální sex není prioritou.

Jak to zařídit, aby byl flexibilnější?

V první řadě je moudré trochu ho popostrčit a dodat mu odvahy v tom, aby pokračoval tam, kde skončil. „Víš, líbí se mi, když mě dráždíš jazykem. Umím si představit, že si zavážu oči a nechám tě, aby sis se mnou dělal, co chceš. To tvoje líbání je prostě bezkonkurenční!“

Vyslovená chvála nad tím, co milenec třeba ani přímo neudělal, ho utvrdí v tom, že se nemusí bát pokročit o kousek dál. Po tomhle sdělení vyčkejte jedno, dvě milování, a registrujte, zda se situace lepší. Pokud se jedná o situaci, kdy vy nemáte problém s felací, ale on s cunnilingem ano, až příště bude spolu, proneste něco jako: „Minule jsem to měla v režii já, teď je řada na mně.“ Jakmile se partner dostane mezi vaše nohy, je důležité poskytnout mu zpětnou vazbu o tom, co se vám líbí.

Mějte radost, víc radosti!

Chybu neuděláte s malými vzdechy a ani připomínkami typu: „Když to děláš tvrději, je to pro mě lepší.“ Nevadí, že milenec je jako malé nevinné kotě, které teprve poznává první kroky. Jak již bylo řečeno, oceňujte i to, co se ještě nestalo. Ostatně, vždycky můžete říct: „A teď pojďme zkusit něco jiného.“ (Třeba když už vás jeho technika přestane bavit.) Každý normálně smýšlející milenec pochopí a postaví se k vašemu rozkroku čelem.

Starého psa novým kouskům nenaučíš?

Jestli mu to nedojde ani po několika výzvách, upozorněních, vyslovených přáních a náznacích, nezbývá nic jiného, než se zeptat přímo, v čem je zakopaný pes. S největší pravděpodobností skutečně máte tu čest s prototypem muže číslo jedna – sebestředným blbcem, který jen dělá, že neslyší. Pakliže si myslí, že vy jste stroj na orální sex, zatímco on má právo pohodlně si sedět v křesle – se vztyčeným klacíkem ve vašich ústech, tak ať si nejde někoho, kdo mu takové hulvátství promine. Třeba nafukovací pannu. Amen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat